Moda & Stil Tesettür giyimde sıkıntı yaşıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boydan kısa elbiseler dar tunikler ve fiyat olarak uçuk şeyler bu konuda sıkıntı yaşayan var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Tesettür giyimde sıkıntı yaşıyor musunuz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Qhshshhs Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sıkıntı yasamayan varsa tesettürlü denmezz. Tesettur kıyafetleri ekstra pahali 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ve bu konuda baya sıkıntılıyımm Yorumla Qhshshhs +1 yıl Bence yapılacak en iyi şey kumas alip terziye istedigini diktirmek kumasi uyguna bulursan fiyati da daha uygun olcaktir Yorumla Soran +1 yıl Onuda model olarak düşünmen tasarlaman istemen lazım o daha zor Yorumla Qhshshhs +1 yıl Internette bulup begendigini direkt gosterebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Onu yapacak tersi lazım canım o çok uzun iş Yorumla
Smy95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pahalı evet 2 61 Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok pahalı ve kısada bazıları Yorumla Smy95 +1 yıl Aynen canım Yorumla Soran +1 yıl Sizdemi tesettürlüsünğz Yorumla Smy95 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl giyiminiz peki Yorumla Smy95 +1 yıl Pantolon tunik eşarp turu Yorumla Soran +1 yıl Anladım bende öyle Yorumla Smy95 +1 yıl En rahatı Yorumla Soran +1 yıl Aynen hem rahat hep spor Yorumla Smy95 +1 yıl Evet öyle canım pantolonu kotmu tercih ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Genelde kot sen Yorumla Smy95 +1 yıl Yani bende yüzde 95 kot Yorumla Soran +1 yıl İspanyol paçamı dar paçamı tercihin Yorumla Smy95 +1 yıl Aslında ogunku moduma göre genelde dar ama sen Yorumla Soran +1 yıl Benim hep dar paça Yorumla Smy95 +1 yıl Ne güzel Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim güzel ama pahalı geçen aldık işte diğer markalara gittik 400-600 arası birşeye yaramıyor maviden aldık o da 700 tl Yorumla Smy95 +1 yıl 300 400 aşağısı yok Yorumla Smy95 +1 yıl Maviden bende istiyomda Yorumla Soran +1 yıl Valla bende başka yerden alacaktım eşim ordan aldı bence sağlam ve kaliteli dişerlerine göre Yorumla Soran +1 yıl Mavinin kotları tam oturuyor bedenine güzel o konuda Yorumla Smy95 +1 yıl Aynen öyle hem şık duruyor bedende Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla Smy95 +1 yıl Kimse gerçi diz üstümüzü gormuyorda😆 Yorumla Soran +1 yıl Aynen dizde tunikler hep ama altı sıkı oluyor biraz saçma ama ☺️ Yorumla Smy95 +1 yıl Aynen öyle saçma ama yine sık Yorumla Soran +1 yıl Aynen ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Bileklerin belli oluyor mu senin yani kısamı pantolonlar Yorumla Smy95 +1 yıl Evet belli canım bilerek kısa aliyom Yorumla Soran +1 yıl Bende ☺️ Yorumla Smy95 +1 yıl Bari odamız gözüksün Yorumla Soran +1 yıl Odamız derken Yorumla Smy95 +1 yıl Ayak bileği demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Smy95 +1 yıl Öyle Yorumla Soran +1 yıl İsteyerek mi kapandın Yorumla Smy95 +1 yıl Ailem hepkapali bana kapanmış demediler 18 yaşımda kapandim Yorumla Smy95 +1 yıl Sen Yorumla Soran +1 yıl Ben lise birde kapandım ailem hep kapalı ihl okudum okul öncesi kapandım Yorumla Smy95 +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla Smy95 +1 yıl Bu saatte ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Eşim nöbetci bende oturuyorum tek uyumaya korkuyorum ya siz Yorumla Smy95 +1 yıl Benide uyku tutmadı bir arkadaşım var onunla konuştum butdan vakit geçmiş gitmiş yarın izinliyim ondan yatmadim biraz erken Yorumla Soran +1 yıl Anladım siz bekar mısınız Yorumla Smy95 +1 yıl Evet bekarım ondan rahatım Yorumla Soran +1 yıl Anladım bende eşim yok biraz korkuyorum uyurken ondan uyumuyorum güneş doğana kadar Yorumla Smy95 +1 yıl En iyisi Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Smy95 +1 yıl Çocuk var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok şu an ilerde inşallah Yorumla Smy95 +1 yıl Anladımm Yorumla Smy95 +1 yıl Güneş doyasaya uyku yok o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet biraz öyle Yorumla Smy95 +1 yıl TV izleyerekmi geciyo geceler Yorumla Soran +1 yıl Genelde evet Yorumla Smy95 +1 yıl Anladım canim Yorumla Smy95 +1 yıl Bende yatsammi napsam Yorumla Soran +1 yıl Siz bilirisniz Yorumla Smy95 +1 yıl İsteğiniz zaman yazabilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sıkıntı yasamayan varsa tesettürlü denmezz. Tesettur kıyafetleri ekstra pahali
Aynen öyle ve bu konuda baya sıkıntılıyımm
Bence yapılacak en iyi şey kumas alip terziye istedigini diktirmek kumasi uyguna bulursan fiyati da daha uygun olcaktir
Onuda model olarak düşünmen tasarlaman istemen lazım o daha zor
Internette bulup begendigini direkt gosterebilirsin
Onu yapacak tersi lazım canım o çok uzun iş
Pahalı evet
Aynen çok pahalı ve kısada bazıları
Aynen canım
Sizdemi tesettürlüsünğz
Evet
Nasıl giyiminiz peki
Pantolon tunik eşarp turu
Anladım bende öyle
En rahatı
Aynen hem rahat hep spor
Evet öyle canım pantolonu kotmu tercih ediyorsun
Genelde kot sen
Yani bende yüzde 95 kot
İspanyol paçamı dar paçamı tercihin
Aslında ogunku moduma göre genelde dar ama sen
Benim hep dar paça
Ne güzel
Teşekkür ederim güzel ama pahalı geçen aldık işte diğer markalara gittik 400-600 arası birşeye yaramıyor maviden aldık o da 700 tl
300 400 aşağısı yok
Maviden bende istiyomda
Valla bende başka yerden alacaktım eşim ordan aldı bence sağlam ve kaliteli dişerlerine göre
Mavinin kotları tam oturuyor bedenine güzel o konuda
Aynen öyle hem şık duruyor bedende
Aynen öyle
Kimse gerçi diz üstümüzü gormuyorda😆
Aynen dizde tunikler hep ama altı sıkı oluyor biraz saçma ama ☺️
Aynen öyle saçma ama yine sık
Aynen ☺️
Bileklerin belli oluyor mu senin yani kısamı pantolonlar
Evet belli canım bilerek kısa aliyom
Bende ☺️
Bari odamız gözüksün
Odamız derken
Ayak bileği demek istedim
Anladım
Öyle
İsteyerek mi kapandın
Ailem hepkapali bana kapanmış demediler 18 yaşımda kapandim
Sen
Ben lise birde kapandım ailem hep kapalı ihl okudum okul öncesi kapandım
Anladım
Öyle
Bu saatte ne yapıyorsun
Eşim nöbetci bende oturuyorum tek uyumaya korkuyorum ya siz
Benide uyku tutmadı bir arkadaşım var onunla konuştum butdan vakit geçmiş gitmiş yarın izinliyim ondan yatmadim biraz erken
Anladım siz bekar mısınız
Evet bekarım ondan rahatım
Anladım bende eşim yok biraz korkuyorum uyurken ondan uyumuyorum güneş doğana kadar
En iyisi
Aynen
Çocuk var mı
Yok şu an ilerde inşallah
Anladımm
Güneş doyasaya uyku yok o zaman
Evet biraz öyle
TV izleyerekmi geciyo geceler
Genelde evet
Anladım canim
Bende yatsammi napsam
Siz bilirisniz