Ben açığım ama bazen çarşaflı kadınları görüp ne kadar hoşlar diyorum. Çarşafa girmeye cesaret edebileceğimi hiç sanmam ama benim gibisi var mı merak ediyorum doğrusu. 🙂
Ben bir erkek olarak da tesettürün bize de şart olduğunu biliyorum şort ve kısa kol giymektende utanıyorum açıkçası ve evet hayata uyum sağlamakta istiyorum ama bütün bu dünyanın yalan olduğunuda aklımdan çıkaramıyorum o yüzden bence içinden geliyor ise yap derim çok güzel bir şans verilmiş sana kullan onu.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet, erkeklere de tesettür şart hem giyimde hem göz kapaklarında. 🙂 Haklısın bana güzel bir fırsat verildi ama yeni radikal kararlar alma noktasında cesaretim yok, çekingen oluveriyorum.
Vallahi Allah'ın yargısından bu kadar korkmuyoruz sence ne kadar mantıklı? Bana kalırsa hiç düşünme onları başın dara düştüğünde kime sığınıcaksın onlara mı Allah a mı?
Çarşafı gerçekten taşıyabilen kadın girsin. Bu çocuk oyuncağı değil, gecen gün müzeye çarşaflı genç kız gelmiş güneş gozlugu takip tuhaf pozlar veriyodu hiç yakıstıramadım. Halen dünyalık hevesleri varken kapanması doğru değil ama insanların seçimi işte
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani yine de en azından buna cesaret edip çarşafa girmiş ama kaldırmak zor tabi. Yine de cesaretini kırmamak gerekir kimsenin. Hepimizin eksikleri çok.
19 yasinda böyle bi istegin olmasi cok tatli bisi, Allahim en kisa zamanda nasip etsin amin 🤲🏻
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah çok sağ olun. 😊 Allah razı olsun. Zor bir karar ve belki başaramayacağım ama en azından niyetim bu yönde. Allah niyetlerimizi tamamlamayi nasip etsin hayırlıca.
Özgürlük adi altında çıplaklığı savunuyor gerçekten hayret. Herkesin kendi tercihi, ben onlara saygı duyuyorum madem sen neden benim fikirlerime saygı duyamıyorsun. Özgürlük her fikre saygı duymaktır.
Benim de öyle. Eskiden saçma bulurdum ama İslamı araştırdıkça çok hoş gelmeye başladı bana. Umarım bir gün başarırım bunu ama şimdilik en azından bir kapansam yeter, kapalı bile değilim çarşaf diyorum 😅
Yok sıradan bir kapalı olmaktan bahsetmiyorum. Dikkat çekmeyen bir giyimden. Zaten günlük hayatımda makyaj yapmam, açık da giyinmem. Kapansam zorlanmam sanıyorum.
Cesaretten ziyade mesleğimi yapamam ve ailemin de haremlik selâmlık hukuku yok. Ben bu kararı alsam bile ailem ayak uydurmayacağı için çok zorlanırım ve işimi de bırakmam gerekir.
Anladım seni. Mesleği yine geçtim ama aile ayak uydurmadığı sürece zor haklısın. Belki ileride yapabilirim ben bilmiyorum. Bilgisayar mühendisliği oluyorum. Yazılımcı olup uzaktan çalışırsam şirkete vs. gitmeme gerek kalmaz, meslek hayatındaki tesettür problemlerinden kurtulurum. Aile olarak bilmiyorum ne olur. Benim ailem de haremlik selamlık değildir ama çarşafa girdiğimi görünce de kuzenler vs. çok yaklaşmaz, temas kurmaz, sorun olmaz sanıyorum. Hakkımizda hayırlısı ya zor işler.