Moda & Stil Deri pantolonu her bayana yakıştırır mısınız? Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Saol aşkom Deri pantolonu her bayana yakıştırır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence yakışır 1 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yakışmaktan ziyade sexiliği on plana çıkaran bir durum. Tabi ki bu durum da cok az kişide olamıyor 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Deri ceket deri pantolon karşı cinse yakışır her zaman 0 2 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Teşekkürler Yorumla İnce_Memed +1 yıl Rica ederim Yorumla
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Her bayan fiziği deri pantolonunu taşıyamaz normalin üstünde kilosu olan birine yakışmaz 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 812 cevap paylaştı. Vücuduna güvenen giysin ama öyle bol değil dar olandan 0 0 Yorumla
Kaleli017 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl herkes giymemeli fiziği ve kalçası olan giysin lütfen çoğunda çöp poşeti giymiş gibi duruyor 0 0 Yorumla
Fırat014721 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Her bayan yakışır mi? Sizce bence he bayan kendine ait bir giyim tarzı var 0 0 Yorumla
Güngeldiömürbitti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl hayr fizğine güvenen giysin lütfen 1 10 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Hım Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl senin boy kg kaç Yorumla Ebediyyecey +1 yıl 1.65 58 kilo Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl hm iyimişsn yaş kaç Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Yazıyor profilde Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl yaşına göre gayet iyi kilon deri tayt giyiyomusun Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Kargo elime ulaşmadı gelse giyecegim Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl Bikaç sey sorcaktm Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Sor içinde kalmasın Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl Yaz soruym Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl motorsıklet kullananlara yakısıyor 0 1 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Beğendiginize sevindim Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayıırr bazılarına çok kötü oluyor gerçekten 0 6 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Kilolulardan bahsettin sanırım Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Birinde gördüm göbeği falan baya var ama bacaklar incecik. Deri giymişti cidden kötüydü ya Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Öylesine bende yakıştırmıyorum haklısın Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Birde kapalı olup üzerine uzun bir şey giymeden giyinenlere yakıştıramıyorum 🤷♀️ Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Sen benim kafadansin Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Doğrudur 😄👍 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı. Deri pantolon için uzun bacak şart 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. mümkünse kalçaları büyük olanlar giymesin 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her bayana değil. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Genelde yakışıyor 0 0 Yorumla
Gezginnxx Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Fiziğin güzel ise sana yakışır 0 6 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Öyledir Yorumla Gezginnxx +1 yıl Görmek nasip olmaz😔 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Maalesef Yorumla Gezginnxx +1 yıl Hanfendi Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Özele bakın Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Buraya da yaziyorum ulaşmayan sizsiniz Yorumla
musa_001 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl fizigin iyiyse al giy. çok cekici olur 0 8 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Kargom gelemedi bir haftadir beni sinir ettiler Yorumla musa_001 +1 yıl hangi siteden hangi kargo ile? Yorumla musa_001 +1 yıl kaç tl? Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Yarın gelecekmis 210 TL fiyatı Yorumla musa_001 +1 yıl iyi almışsın valla Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Yorumlara okuyup alırım hep Yorumla musa_001 +1 yıl bende öyle.. Yorumla musa_001 +1 yıl @ebediyyecey bana mesaj atabilirmisin seninle konusmak istiyorum. Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
nonnominal Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İğrenç 0 2 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Sebepp Yorumla nonnominal +1 yıl Görüntüsü bana iğrenç geliyor. Parlaklığı dokusu rengi vücut üzerinde duruşu. İçindeki nasıl olursa olsun iğreniyorum Yorumla
UFKSYKN5 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl toto güzelse 0 8 Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Peki bir şey merak ediyorum neden siz erkekler genel olarak diyorum üstünüze alınmayın neden hep bayanların totosunuza bakarsınız Yorumla UFKSYKN5 +1 yıl estetikdir cinsel objedir dahada derinleştirmek isterdim ama burada genelde bu kadar yazabiliyorum eklerseniz açabilirim özelde bunu Yorumla UFKSYKN5 +1 yıl sizinki güzelmi Yorumla Ebediyyecey +1 yıl . yok Yorumla UFKSYKN5 +1 yıl ona siz karar vermeyin canım :) Yorumla UFKSYKN5 +1 yıl gelin ben kendim karar vereyim beğenip beğenmiyeceğime Yorumla Ebediyyecey +1 yıl Popo sapığı 🙈 Yorumla UFKSYKN5 +1 yıl Aslında sayılmaz öyle hepsi ile ilgilenmiyorum :) ama sizi merak ettim dogrusu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bence yakışır
Yakışmaktan ziyade sexiliği on plana çıkaran bir durum. Tabi ki bu durum da cok az kişide olamıyor
Deri ceket deri pantolon karşı cinse yakışır her zaman
Teşekkürler
Rica ederim
Her bayan fiziği deri pantolonunu taşıyamaz normalin üstünde kilosu olan birine yakışmaz
Vücuduna güvenen giysin ama öyle bol değil dar olandan
evet yakısıyor bence cogu kadına
herkes giymemeli fiziği ve kalçası olan giysin lütfen çoğunda çöp poşeti giymiş gibi duruyor
Her bayan yakışır mi? Sizce bence he bayan kendine ait bir giyim tarzı var
hayr fizğine güvenen giysin lütfen
Hım
senin boy kg kaç
1.65 58 kilo
hm iyimişsn yaş kaç
Yazıyor profilde
yaşına göre gayet iyi kilon deri tayt giyiyomusun
Kargo elime ulaşmadı gelse giyecegim
Bikaç sey sorcaktm
Sor içinde kalmasın
Yaz soruym
motorsıklet kullananlara yakısıyor
Beğendiginize sevindim
Hayıırr bazılarına çok kötü oluyor gerçekten
Kilolulardan bahsettin sanırım
Birinde gördüm göbeği falan baya var ama bacaklar incecik. Deri giymişti cidden kötüydü ya
Öylesine bende yakıştırmıyorum haklısın
Birde kapalı olup üzerine uzun bir şey giymeden giyinenlere yakıştıramıyorum 🤷♀️
Sen benim kafadansin
Doğrudur 😄👍
Deri pantolon için uzun bacak şart
Mümkünse kimse giymesin
mümkünse kalçaları büyük olanlar giymesin
Ben yakıştırıyorum.
Her bayana yakışmıyor
Her bayana değil.
Bacakları güzelse
hayir yakismaz
Benim gördüğüm her kızda iyi duruyordu
Genelde yakışıyor
Fiziğin güzel ise sana yakışır
Öyledir
Görmek nasip olmaz😔
Maalesef
Hanfendi
Özele bakın
Buraya da yaziyorum ulaşmayan sizsiniz
fizigin iyiyse al giy. çok cekici olur
Kargom gelemedi bir haftadir beni sinir ettiler
hangi siteden hangi kargo ile?
kaç tl?
Yarın gelecekmis 210 TL fiyatı
iyi almışsın valla
Yorumlara okuyup alırım hep
bende öyle..
@ebediyyecey bana mesaj atabilirmisin seninle konusmak istiyorum.
Hayır
Seksi gösteriyor
Hayır
Herkese degil fizik müsait olcak
hayır kesınlıkle
Pek sevmem
İğrenç
Sebepp
Görüntüsü bana iğrenç geliyor. Parlaklığı dokusu rengi vücut üzerinde duruşu. İçindeki nasıl olursa olsun iğreniyorum
toto güzelse
Peki bir şey merak ediyorum neden siz erkekler genel olarak diyorum üstünüze alınmayın neden hep bayanların totosunuza bakarsınız
estetikdir cinsel objedir dahada derinleştirmek isterdim ama burada genelde bu kadar yazabiliyorum eklerseniz açabilirim özelde bunu
sizinki güzelmi
. yok
ona siz karar vermeyin canım :)
gelin ben kendim karar vereyim beğenip beğenmiyeceğime
Popo sapığı 🙈
Aslında sayılmaz öyle hepsi ile ilgilenmiyorum :) ama sizi merak ettim dogrusu
Yani heme hemen
Hayır
poposu dikse evet