Moda & Stil Dügmeli blazer ceketimin kolları uzun, terzi bunları kısaltabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ne kadar ücret alır Güncellemeler+1 yıl lütfen yardım Güncellemeler+1 yıl jjjjjjjjj Dügmeli blazer ceketimin kolları uzun, terzi bunları kısaltabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
chill_house Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 47% +1 yıl kısaltabilir ama her terzinin fiyatı da değişkenlik sağlıyor. biraz oturduğun semte bağlı 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Evet kısaltır çok almaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ama dügmelerli çok önde ve kolları baya uzun halledermi Yorumla Laita123 +1 yıl Terziye sorsana o bilir yapıp yapamayacağını Yorumla Soran +1 yıl ya sorucamda aldım ya şimdi bissürü para verip birde yapamam derse yandım Yorumla
Thetekniker7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kısaltır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl off rahatladım be knk okadar para verdim oldu diye aldım eve bir geldim kolları uzun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kısaltabilir ama her terzinin fiyatı da değişkenlik sağlıyor. biraz oturduğun semte bağlı
Evet kısaltır çok almaz
ama dügmelerli çok önde ve kolları baya uzun halledermi
Terziye sorsana o bilir yapıp yapamayacağını
ya sorucamda aldım ya şimdi bissürü para verip birde yapamam derse yandım
Kısaltır, ücret işçiliğe göre değişir
Kısaltır
off rahatladım be knk okadar para verdim oldu diye aldım eve bir geldim kolları uzun
kısaltabilir.
Evet ama her terziden terziye değişir. Fiyat da