Gündelik yaşantımda görseldeki gibi giyinen bir kadınım tamamen. Erkekler bu konuda ne tür bir düşünceye sahiptir? Dekolte giyimli bir kadınla birlikte olmaya nasıl bakarlar?

Gündelik yaşantımda görseldeki gibi giyinen bir kadınım tamamen. Erkekler bu konuda ne tür bir düşünceye sahiptir? Dekolte giyimli bir kadınla birlikte olmaya nasıl bakarlar?

Arada sevgi güven ve süphesiz bir sadakat varsa giyimine karışmam özgür olabilir
Bakarlar diye kısıtlamam biliyorum ki kara çarşaf bile giyse kadın sapıkca düşünceyle bakıcak bir çok insan var bu yüzden bakan olur diye kısıtlamam baktıklarıyla kalırlar..
Cevap
17Cevap
meraba
ben esimin sevgilimin dekolte giymesine musade edecek bir insan degilim musade etmekten ote dekolte giyen bir kadinla beraber olmam o kadin onu tercih ediyordur ben ise farkli tercih ediyorum saygi duyarim
ama eger beraber oldugum kadin normalde giymiyorsa ve giymeye baslarsa uyaririm baktim anlamiyor kendine iyi bak der cekilirim bu saaten sonra hic bir kadini degistiremem ugrasamam
ozur dileyerek bunu soylemeden edemicem dekolte fotodaki gibi degil fotodaki +18 ciplaklik
Çok abartı olmadığı sürece sorun etmem. Yakışıyorsa hoşuma gider hatta.
Çok abartıdan kastınız?
Mesela bir elbise hem çok kısa hemde fazla. bir göğüs dekoltesi varsa bence abartıdir. Şort giydiğinde de popo yanakları gözükecek kısalikta giyinmesin bir zahmet.. Heee bunların da olabileceği yerler olabilir ama günlük hayatta bence daha dengeli birden fazla dekoltenin olduğu kıyafetler olmamalı.
Benim sevgilim tesvik edici sekilde giyinmemi istemiyor
Neye teşvikmiş?
Erkeğine özel giyinse tamam da. Bence fazla açık.
Her gün bana özel ama?
Sen bilin artık. Hayatındakine bunu kabul ettirmen zor.
Erkeği önemsemiyor musun?
Önemsememekle eş değer görmüyorum çünkü kendimi de önemsiyorum ve bu tarz giyimi kendime yakıştırıyorum
Sana bakmaktan kendisini alamaz bu da iyi yanı belki.
Sen de evde böyle giyinmeye karşısın dışarıda böyle giyineyim diye dusunuyosun.
Erkegi icin değil de millet baksın diye uğraşan kızlar gibisin ha.
Ben evde giyinmeye karşıyım demedim. Evde elbise ile duramam herhalde.
Acikcasi şunu soyleyeyim. Sevgililik denen şeyde bir ciddiyet goremiyorum. Kim napıyosa yapsın.
Simdi senin birlikte oldugun erkek seni boyle gordukce beraber olmayı istese surekli naparsin?
eger benim icin önem arz etmiyosa giyebilir önem arz ediyosa ciddi bi yol yürüyceksem istemem
Sorun wderim kıskancım
Güzel bir giyim ama?
Evde niye giyinsin sürekli bu şekilde? Ev daha spor alandır
Ben izin veririm ama sahil bolgelerinde izin verme sebebim benim gözüm disarki kızlara bakmasın die çünkü gözüm ondan başkasını görmemesi lazım
Sevgilin bu şekilde giyinmese gözün direkt dışarıya kayar yani? Bu daha da kötü. Sevgilin adına üzüldüm
Kaymayaz bakmam diyen erkek yalan söyler inanma sen onlara
Sevgilin de başka bir erkeğe bakabilir o zaman?
Ona kalmış bizde kimsenin gözüne yasak yok sanki baktı die koynunami aldı oluyor her kes bakıyor bir birine
Hem zaten benim sevgilimin yok ayrıca olursa da benden başkasına bakcagini düşünmüyorum😉
Bazılarını hosuna gider bazılarının zoruna
O kesin 😄
Bu kadın cinsel sinyal yaymıyor mu yani şimdi? Cinsel sinyal yayacaksa bana yaysın sadece.
Her dekolte verdiğimizde cinsel sinyal mi yayıyoruz, emin miyiz buna?
Soruya soru ile mi karşılık veriyorsun? Bal gibi de cinsel sinyal tabii ki. Bu bilimsel bir gerçek.
Seven erkek eder.
Yanında dekolte giyimli bir sevgilisi olan erkek sevmiyor mudur yani?
Aksine desteklerim
Ne güzel 😊
❤️💋
Evde bana ozelse olur ama disarda izin veremem cunku modern bir toplumda yasamiyoruz
Cevrem zaten boyle sorun yapmazdim aliskinim
Olurum neden olmayayım
Ederim. Usturuplu olsun… teşircimiyiz biz
Sevende olur sevmeyende
Evet
Böyle giyindiğini hiç sanmıyorum ama neyse :D
Tamam sen sanma abla
Bn olurumm
Evet benim de içim açılıyor bu tarz giyimde
Olurlar
Bunun göğüsler efsoymuş yalnız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?