Moda & Stil Sizce yeşil takım mi bordo takım mı? nhgtkjh Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şimdi kapalı diye beğenmeyenler çok olacaktır ben seçim yapılsa hangisi diye soruyorum Sizce yeşil takım mi bordo takım mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence kırmızı daha güzel yani bordo. 0 0 Yorumla
ayperilll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ikiside güzel yerinde olsam ikisinide giyerdim yarım gün biri yarım gün biri ya da üstüste gıyerdım ikisinde 0 3 Yorumla nhgtkjh +1 yıl İkisini de aldım artık yeşil olan bide özel indirime girmiş bedava ya geldi nerdeyse Yorumla ayperilll +1 yıl hayırlı olsun ıyı yaptın ne kadr ödedin Yorumla nhgtkjh +1 yıl 5,90 Euro desem Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bordoyu sevdiğimden midir bilmem ama o daha güzel göründü :D 0 1 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Sanırım bende o rengi sevdim için daha güzel geldi bana Yorumla
Senarwen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl İkisi de çok güzel yeşilin softluğuna bayıldım krımızının da modeli çok güzel 1 0 Yorumla
Like_A_Rock Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kırmızının rengi daha hoş duruyor ama siz bilirsiniz 0 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeşil daha genç göstermiş bence ben yeşili yakistirdim 🤷♀️ 0 0 Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bence yeni ayak al parmakların kesilmişmgibi kare ayak 0 0 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Elbise güzel değil. Kapalı olması çok güzel. 0 1 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Anlamadım? Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kırmızı bu arada siyah haberler çok çekici ya 0 3 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Siyah haberler? Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Siyah babet Yorumla nhgtkjh +1 yıl Anladım Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Dolabında hangi renk eksikse, onu al. 0 2 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Yeşil daha az sanırım Yorumla NickTazeBitti00 +1 yıl O zaman yeşili al. Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle yeşil. Neden beğenilmesin ki, hoş... 🌸 0 2 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Genelde mini olmayan elbiseler beğenilmiyor bu sitede. teşekkür ederim ama yorumun için Yorumla kahvelikalp +1 yıl Ya sen buradaki bir kesime ne bakıyorsun. Emin ol açık saçık kıyafetlerden daha hoş. Güle güle giy. 😄 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Kırmızı takım daha hoş 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Bordo takıma kalbimi bıraktım ❤ 0 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle bordo. 0 8 Yorumla berksvoice +1 yıl Bu arada profil resmine yeni baktım. 30 yaşında degilsin herhalde. Benimle aynı yaşta olabilir misin? Yorumla nhgtkjh +1 yıl 30 oldum artık fotoğraf da yeni zaman su gibi akıyor Yorumla berksvoice +1 yıl Max 25 duruyorsun. Herhalde hayatında dert tasa hiç yok ki böyle kalabilmişsin :D Yorumla nhgtkjh +1 yıl Hahah çok güldüm yoruma :)) kimin olmaz ki derdi hayatında Yorumla berksvoice +1 yıl O zaman sen vip kul olan kadınlardansın hahah Yorumla nhgtkjh +1 yıl Genetik bizde biraz ondan sanırım Yorumla berksvoice +1 yıl Hmm doğrudur. O zaman vip sülale haha Yorumla nhgtkjh +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. yeşil daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gerçekten 30 yaşında mısın? 0 12 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21-22 gibi duruyorsun Yorumla nhgtkjh +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok fazla yazan var mı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses deneme:) Yorumla nhgtkjh +1 yıl Nasıl yazan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj atan anlamında:) Yorumla nhgtkjh +1 yıl Eh işte kime göre neye göre çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müsade istemeden atmak hoş olmaz diye düşündüm ama Yorumla nhgtkjh +1 yıl Bodozlama atlayanlar var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem ben pek sohbete alışkın değilim burada onun için müsade isteme ihtiyacı hissettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Matmazel? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence kırmızı daha güzel yani bordo.
ikiside güzel yerinde olsam ikisinide giyerdim yarım gün biri yarım gün biri ya da üstüste gıyerdım ikisinde
İkisini de aldım artık yeşil olan bide özel indirime girmiş bedava ya geldi nerdeyse
hayırlı olsun ıyı yaptın ne kadr ödedin
5,90 Euro desem
Bordoyu sevdiğimden midir bilmem ama o daha güzel göründü :D
Sanırım bende o rengi sevdim için daha güzel geldi bana
İkisi de çok güzel yeşilin softluğuna bayıldım krımızının da modeli çok güzel
Kırmızının rengi daha hoş duruyor ama siz bilirsiniz
Yeşil daha genç göstermiş bence ben yeşili yakistirdim 🤷♀️
Bence yeni ayak al parmakların kesilmişmgibi kare ayak
Elbise güzel değil. Kapalı olması çok güzel.
Anlamadım?
Kırmızı bu arada siyah haberler çok çekici ya
Siyah haberler?
Siyah babet
Anladım
Dolabında hangi renk eksikse, onu al.
Yeşil daha az sanırım
O zaman yeşili al.
Kesinlikle yeşil. Neden beğenilmesin ki, hoş... 🌸
Genelde mini olmayan elbiseler beğenilmiyor bu sitede. teşekkür ederim ama yorumun için
Ya sen buradaki bir kesime ne bakıyorsun. Emin ol açık saçık kıyafetlerden daha hoş. Güle güle giy. 😄
Kırmızı takım daha hoş
Bordo takıma kalbimi bıraktım ❤
Bordo bence kesinlikle
Kesinlikle kırmızı sana çok yakışır
Yeşil.. modelini daha çok beğendim
Birinci daha iyi bence
Borda daha güzel ve canlı duruyor
Kesinlikle bordo.
Bu arada profil resmine yeni baktım. 30 yaşında degilsin herhalde. Benimle aynı yaşta olabilir misin?
30 oldum artık fotoğraf da yeni zaman su gibi akıyor
Max 25 duruyorsun. Herhalde hayatında dert tasa hiç yok ki böyle kalabilmişsin :D
Hahah çok güldüm yoruma :)) kimin olmaz ki derdi hayatında
O zaman sen vip kul olan kadınlardansın hahah
Genetik bizde biraz ondan sanırım
Hmm doğrudur. O zaman vip sülale haha
😊😊😊
Bordo güzel olabilir.
Kırmızı ❤️
yeşil daha iyi
Bordo
Bordo
Bordo
bordo olanı
yeşil
Yeşil bence.
Kırmızı
yeşil
Tabiki bordo
Yeşil
kırmızı
Kirmizi
Gerçekten 30 yaşında mısın?
Evet
21-22 gibi duruyorsun
teşekkür ederim
Çok fazla yazan var mı ki
Ses deneme:)
Nasıl yazan?
Mesaj atan anlamında:)
Eh işte kime göre neye göre çok
Müsade istemeden atmak hoş olmaz diye düşündüm ama
Bodozlama atlayanlar var
Bilmem ben pek sohbete alışkın değilim burada onun için müsade isteme ihtiyacı hissettim
Matmazel?
Yesil