Moda & Stil Ayakkabı modeli nasıl sizce? meri1919 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Aldıktan sonra eve gelince pek emin olamadım sizce bu model nasıl? Ayakkabı modeli nasıl sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence güzel görünüyor size yakışmış 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. + Çok hoş ve çok tatlı 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Basma biçimine bakılırsa 3 ay sonra muşmula edersin o ayakkabıları 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pantolon da güzel ayakkabı da hayırlı uğurlu olsun :) 0 0 Yorumla
tekbuzviskiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl güzel değil brnce sönük kalıyo kendini belli etmiyo fazla 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı. Beyaz tonlarını kadında sevmiyorum. Daha sportif bir şey alabilirsin. 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnce ten rengi ve siyah çorapla güzel uyum sağlayan bir model 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Üzerindeki pantolon ile birlikte gayet mükemmel görünüyor 0 0 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzel ayakkabı bit pazarında çok çıkıyor bunlardan 0 4 Yorumla meri1919 +1 yıl Çakma mı duruyor 😅😅 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Orjinal ayakkabı bu 50-100 TL arası bulurum bu ayakkabından Yorumla meri1919 +1 yıl Öyle derseniz sıkıntı işte kötü mü duruyor yani 😀 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Güzel ayakkabı güle güle eskitÇok güzel duruyor Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Modeli güzel ama rengi güzel değil pek bence 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. güzel aslında, rahatsa problem yok.. 0 0 Yorumla
AblaOlaysın Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Abim ayakkabıyi bilememde, skinny olmamış ya 1 4 Yorumla AblaOlaysın +1 yıl Pardon erkek sanmıştım seni, çok güzel olmuş bence aşkım o zaman Yorumla AblaOlaysın +1 yıl Skinnyde çok yakışmış Yorumla meri1919 +1 yıl Karar ver kafamı karıştırdın 😀 Yorumla AblaOlaysın +1 yıl Olmuş olmuş beğendim Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Hmm 36,5 0 7 Yorumla meri1919 +1 yıl Hahaha aynen 😀😀 Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Hadi len yalanci Yorumla meri1919 +1 yıl Ne yalanı be tam olarak 36.5 😀 Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl He he tabi ben de jack sparrow Yorumla meri1919 +1 yıl Tamam yalan söyledim sana aslında 40 numara Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Aferin böyle ol Yorumla meri1919 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
emrekese Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kaça aldın? 0 13 Yorumla meri1919 +1 yıl 3600 e neden Yorumla emrekese +1 yıl 😮😮😮 Yorumla meri1919 +1 yıl her şey çok pahalandı 😔 Yorumla emrekese +1 yıl Evet öyle bende bayram için ayakkabı bakıyordumda hoşuma gitti siyahını düsünmüstüm çakmasını bulurum artık😂😂😂 Yorumla emrekese +1 yıl Hayırlı olsun ayağında paralansın bu arada Yorumla meri1919 +1 yıl 530 modelini istiyordum havada alıyorlar gelir gelmez bitmiş çok şaşırdım 😀 Yorumla meri1919 +1 yıl Teşekkür ederim daha iyisi sana inşallah Yorumla emrekese +1 yıl Millette para var demek ki😂😅 Yorumla emrekese +1 yıl İnşallah teşekkür ederim 😊 Yorumla meri1919 +1 yıl Var bencede 😀 Yorumla emrekese +1 yıl Avrupa bizi kıskanıyor😅😂 Yorumla meri1919 +1 yıl Bizden iyi oldukları kesin ama paraları bizim burada çok değerlendi 😀 Yorumla emrekese +1 yıl Tabi Alman cı gurbetciler iktidar değişsin istemiyorlar hiç Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bence güzel görünüyor size yakışmış
Basma biçimine bakılırsa 3 ay sonra muşmula edersin o ayakkabıları
Pantolon da güzel ayakkabı da hayırlı uğurlu olsun :)
güzel değil brnce sönük kalıyo kendini belli etmiyo fazla
Beyaz tonlarını kadında sevmiyorum. Daha sportif bir şey alabilirsin.
İnce ten rengi ve siyah çorapla güzel uyum sağlayan bir model
Üzerindeki pantolon ile birlikte gayet mükemmel görünüyor
Güzel ayakkabı bit pazarında çok çıkıyor bunlardan
Çakma mı duruyor 😅😅
Orjinal ayakkabı bu
50-100 TL arası bulurum bu ayakkabından
Öyle derseniz sıkıntı işte kötü mü duruyor yani 😀
Güzel ayakkabı güle güle eskit
Çok güzel duruyor
Klasik new balance işte.
Güzel ayakkabı, iyi günlerde kullan.
Modeli güzel ama rengi güzel değil pek bence
güzel aslında, rahatsa problem yok..
Güzel, kotla da uyumlu olmus bence.
Hoş yani herkeste olanı giymektense daha iyi
Gayet güzel, güle güle kullan.
aaa güzel.. güzel durmuş👍
Abim ayakkabıyi bilememde, skinny olmamış ya
Pardon erkek sanmıştım seni, çok güzel olmuş bence aşkım o zaman
Skinnyde çok yakışmış
Karar ver kafamı karıştırdın 😀
Olmuş olmuş beğendim
Hmm 36,5
Hahaha aynen 😀😀
Hadi len yalanci
Ne yalanı be tam olarak 36.5 😀
He he tabi ben de jack sparrow
Tamam yalan söyledim sana aslında 40 numara
Aferin böyle ol
Kesinlikle
Kaça aldın?
3600 e neden
😮😮😮
her şey çok pahalandı 😔
Evet öyle bende bayram için ayakkabı bakıyordumda hoşuma gitti siyahını düsünmüstüm çakmasını bulurum artık😂😂😂
Hayırlı olsun ayağında paralansın bu arada
530 modelini istiyordum havada alıyorlar gelir gelmez bitmiş çok şaşırdım 😀
Teşekkür ederim daha iyisi sana inşallah
Millette para var demek ki😂😅
İnşallah teşekkür ederim 😊
Var bencede 😀
Avrupa bizi kıskanıyor😅😂
Bizden iyi oldukları kesin ama paraları bizim burada çok değerlendi 😀
Tabi Alman cı gurbetciler iktidar değişsin istemiyorlar hiç
Gayet de şık işte
Sıradan çok iyide değil kötüde değil, 37 mi
Yakışmış Ayakkabı