Arkadaşlar saçlarımın hızlı uzamasını istiyorum. 3 aydır Bioblas kullanıyorum 5 Cm falan uzadı ama daha çok istiyorum sizce Bioblas'a devam mı edeyim yoksa Restorex ya da Elidor saç uzatıcı mı alayım siz hangisinden daha iyi sonuç gördünüz bazıları cidden uzamayan saçları bile çok fazla uzatıyormuş bana bilgi verir misiniz? Bioblas'ın 2 etkisi var bide saç dökülmesini önlüyor ona göre fiyatı diğerinden en az 5 TL fazla ama fiyat önemli değil önemli olan saç uzaması?Restorex mi, Bioblas mı, Elidor mu?
Saçlarımız aynı olmadığından şampuan görüşlerimiz de farklı olabilir. Elidor'u kullandım fakat memnun kalmadım. Yani gözle görülür bir uzama yoktu. Restorex ve Bioblas'da kullandım. Restorex'den memnun kaldım. Eğer ilgini çekerse tavsiye ederim.
Bu arada saç uzatmak için bitkisel şampuanlara yönelmek daha etkili oluyor.
Saç bakımımızın en önemli parçası şampuanlardır. Sadece saçlarımızı temizlemekle kalmazlar, saç problemlerimizle de savaşırlar. Her saç tipi için farklı özelliklerde şampuan bulunmakta, dolayısıyla seçimimizi yaparken özelliklerini de göz önünde bulundurmamız gerekmektedir. Yağlı saçlar için olan şampuanlar içeriğinde yağı arındıracak, kuru saçlar için şampuanlar ise saçları nemlendirecek gerekli maddeleri bulundururlar.
Elbette her şampuan markası vaat ettiklerini yerine getiremiyor ya da saçlarımıza iyi gelmiyor olabilir. Bu yüzden her zaman güvendiğimiz markaları tercih etmemiz gerekiyor.
Elidor mu Restorex mi Bioblas mı Daha İyi?
Elidor mu Restorex mi Bioblas mı Daha İyi?
Hepsini denemiş biri olarak, en iyisinin Elidor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Restorex saç uzatma konusunda güzel bir çıkış yaptı ancak memnun kalmayanlar bir hayli fazla. Ben kullandığımda saçlarımın daha çok kuruduğunu fark ettim, kuru saçlar da malum yıpranmaya daha müsait hale geliyorlar. Bioblas şampuanın bazı çeşitleri çok güzel ancak karşılaştırma yaptığımda Elidor'un mükemmelliği daha ağır basıyor :) Olumsuz hiçbir şey yaşamadım, beklentilerimi her zaman karşılayan bir marka oldu.
Saç Uzatma Faydaları Açısından Elidor mu Restorex mi Bioblas mı?
Saç Uzatma Faydaları Açısından Elidor mu Restorex mi Bioblas mı?
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan superblend formülüyle yenilendi, artık içeriği daha zengin. İçeriğinde biotin, argan yağı ve arjinin bulunuyor. Hepsi saçlarımızın hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzaması için çok gerekli. Sağlıklı olan saçlar ayda 1-1,5 cm civarında uzama gösterir ve bu ortalamanın üstüne çıkmak için kaliteli bir şampuana ihtiyacımız vardır. Elidor da bu konuda gerçekten çok iyi.
Fiyat Açısından Elidor mu Restorex mi Bioblas mı?
Fiyat Açısından Elidor mu Restorex mi Bioblas mı?
Bioblas ve Elidor hemen hemen aynı fiyat aralığında satılıyor. Restorex'in daha uygun bir fiyatı var ancak önemli olan performans :) Elidor'un performansı bu iki şampuan markasından daha iyi diyebilirim.
Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Elidor mu Restorex mi Bioblas mı?
Şampuanımı değiştirmeden önce mutlaka kullanıcı yorumlarını okurum. Bazı şampuanlar kimisine iyi gelirken kimisinde farklı problemlere yol açabiliyor, bunun da saç tipinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ancak Elidor'un memnun kalanı, kullananı daha fazla diyebilirim. Zaten her saç tipine uygun ürünü bünyesinde barındırıyor, kolayca seçim yapabiliyoruz bu noktada :)
Ben sarimsak özlü sampuan kullaniyrdm ve cok fazla faydasini gördüm az öncede burdan birine önerdim, bioblas sarmasik özlüyü diyrsn sanirim onun pek faydasini göremedim ama sarimsak özlü baya iyi geldi dökülen sac köklerimin tekrar ciktignida gördm..
Arkadaşlar şu şekilde ki ben iki şampuanı da kullandım ve kararım restorex. Herkes restorexe sarımsak kokuyor demiş ama sarımsak kokmuyor aksine çok hoş bir kokusu var. Şimdi size deneyimlerimi anlatacağım. Ben Elidor kulland8ğımda saçımda hiçbir uzama belirtisi yoktu birkaç ay kullandım ama uzadığını görmedim tabi bu saç tiplerine g9re değişir. Restorex kullandığımda ise uzadığını hatta saçımın yumuşacık olduğunu da gördüm. Elidor kullandığımda yıpranmış ve kuru gözüküyordu.(Amacım markayı kötülemek değil benim saçımdaki etkileri s9ylemek ) Benim önerim saçınızı hızlı uzatmak istiyorsanız restorex kullanın restorexin kremi de var onu kullanabilirsiniz.( Bu arada elidorun uzatma şampuanı kullandım)
Bence saçtan saça değişir herkesin saç tipi aynı değil kuru olan var yağlı olan var başkasına güzel etki verdiyse sana da aynı etkiyi verecek diye bir şey yok üçünü dene öyle kararını ver :)