Güncellemeler
+1 yıl
Şu an bu pijamalarla oturmuş şampiyonlar ligi maçı izliyor agshjavsjns erkekliğinden asla ödün vermez hemen cicili bicili giyindi diye kocişkoma kötü konuşmayın yolarım.
Parasına kıyıp kendine ev giyim kıyafeti almıyor benimkileri giyiyor. Birde benimkiler çok rahatmış yumuşakmış. Bir kere yeni aldığım giymeye kıyamadığım çorabı almış giymiş 🤦🏻♀️Görünce şok oldum. Hemen zorla ayağından çıkardım. Kavga ettik. Çok sevimli oluyor giyince kerata ama yumuşluğu gidiyor kıyafetlerimin eskiyor.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eşim benim kıyafetlerimi giyecekse giysin de asla onun elbiselerini kıyafetlerini giymem. Bir ağırlığımız var çok şükür 😂
Knk ağırlık kıyafetle olsaydı ohoooo eşim dağ gibi cidden onunla evlendiğimden beri hiçbir şeyi moralimi bozamıyor 😎 Cesaret edenler de ağzının payını aldı oturdu. O yüzden benim için tek gerçek erkek odur.
Saygı duyarım ben sadece kendi görüşümü beyan ettim. Bu tip durumlar evet benim ağırlığımı bozar, diğerleri ne yapar ne eder çok da önemli değil benim için.
Benim kocam böyle giyinseydi gözümde biterdi. Onu bir erkek gibi göremem o saatten sonra çekiciliği biter. Bu ne be 😂 evlerden ırak
Allah herkese böyle kociş nasip etsin erkek gibi erkek sürekli beni korur kollar 😍
Zevkler ve renkler 😂 sen öyle diyosan niye vazgeçirmeye calisiyon bırak giyinsin. Iç çamaşırlarınida paylasiyormusunuz 😂 ay Allah'ım ya
Paylaşıyoruz ben onunkileri giyiyorum ama 😂 zaten diyor sen de benim boxerlarımı rahat bırak diye bir şey diyemiyorum.
Aman iyi boxerlari sen giyinde o dantelli filan giyinmiyodur inşallah 😃😂.
yok knk semin hayal gücün fazla geniş
Yok valla o peluş terlikler pofuduk pijamalar kalpli filan hayra alamet değil. Kadınsı kaçıyor. Benim bildiğim normal yapıda olan bir erkeğe başına silah dayasan giydiremessin kadın çamaşırı. Pijama terlik çorap geç kadın tişört bile giymiyolar.
Onlar erkek geçinen aptllar. O kişilerin çoğu eşini ailesine karşı bile koruyamayıp köle yapıp ezdirenler oluyor genelde o yüzden çok umrum dışı yani
Yok benim çevremdekiler öyle değil. Adamlar gayet eğitimli yüksek lisans doktora yapmış adamlar her konuda çok modernler ama kadın kıyafeti konusu geçince asla giyinmeyen insanlar. Bu tarz kadınsı giyinmeyi seven arkadaşlarım Gayler. Onlar zaten kadın gibi oluyolar ruhları. Böyle kadın kıyafetlerini seviyorlar hatta benden isteyende oldu dolabimdan filan. Bence sen kocani iyi bir kontrol et. Içgüdüsel dürtüler olabilir ama toplum Baskısı nedeniyle açıklamıyordur belkide 😂😂
5 yıllık sevgili ve 1 yıllık kocamda böyle bir şey olsa sence fark etmez miyim 😅 Modern insanların beyninde böyle cinsiyetçi sınırlar olmaz. Yoksa pembe giymem, yumuşak şeyler giymem cart curt. Normal hayatta adam siyahtan başka bir şey bile giymez. Giydiği max renkli şey açık mavidir. Okuyup öküz olan insan da çok ayrıca. Benim hiçbir şüphem yok gayet de tatlı oluyor. Bunu da zaten goygoy için paylaştım. Tesekkürler yorum için
Umarım dediğin gibidir çoluk çocuk sahibi olup 10-20 yıllık evlilikten sonra gay olduğunu açıklayanlarda var. Yani hayatın içinde var olan şeyler. Ama sen goygoy için paylaştım diyosan bilemeyiz tabi biz. Yoksa bı kadın rahatsız olmasa ki varsayalım sende tuhaf buldun paylaşım yaptın diyelim çamaşırlarını giyinmesinden ve nasıl vazgecirebilirim düşündün. Sen yinede tettikte ol. Çocuk yapma uzun bir süre. Sevgiler 😊
Allah aşkına bazen böyle saçma saçma sorular görüyorum hayret ediyorum lwbşşwpbşelg ya neyse kınamicam daha ilerde ki kocamın nasıl biri oldugunu bilmiyom. Şimdi sizden birine bişey derim kocam da öyle olur tövbe tövbe tövbe tövbe ne gerel var
Kocasının gömleğini giyen kadın gördüm ama karısının kıyafetlerini giyen erkek ilk defa görüyorum🤣🤣🤣
Ya çok var aslnda benim babamda bulamayınca annemin hırkasını vs giyerdi 😂😂
Seninle aynı çorabı giyebilecek ayağı olan kocayı nasi buldun 🤣🤣🤣 değme keyfine çocuk pamuklu pamuklu maç seyretsin
benim 37 onun 40 numara ama çoraplarım pamuklu podufuk olduğu için denk geliyor 🤷🏼♀️ Hiç ellmiyorum valla evin bir odası ona ait sürekli oyun oynar maç izler.
🤣🤣🤣 AVM deki çocuk parkları gibi
Çok iyi olay. Abimde var benimde smdmfke ben de onunkileri giyiyorum ama onun giymesi biraz şey smdjfjsj
Benim erkek kardesm giymez istemem de zaten giymesini 🤮 ama babam giyerdi 😅 ben de babamınkileri giyiyordum şimdi evkendim eşimle ortak kullanıyoruz o benim daha çok çoraplarımı gidiyor ben çok para veriyorum 100 tl aldığım çorap var yani. Seda sayan gibi çorap bir kültürdür mesafedir diye takıluyofum bir bakıyorum giymiş lap lap yürüyor zorla yatırıp yere çıkarıyorum 😅
Aynen işte ben onun hırka ve sweatlerini giyerim ama onun benin çoraplarıma göz koyması can sıkıco sndnfsk evliliğin çok keyifli olmalı ablacım, Allah ağız tadınızı bozmasın 💙
Aminnn çok tesekkürler. Keyifli cidden Allah isteyen herkese nasip etsin. 🙏🏻🙏🏻
Var birtakım hayallerimiz. Yaşıyorsun bu hayatıı 💙😘 Amin amin ablasıı
Ya bırak giysin çok tatlı oluyorlar, benim babamda benim hırkalarımı giyiyor evde çok sıcak tutuyormuş 😁😁
Şakasına paylastım zaten yık çok şeker oluyor sakadan birde tartısma cıkarıyorum bazen bu arada benim babamda giyerdi evde alışkınım yani 😂
😁😁 mutluluğunuz daim olsun 🧿
Amin teşekkür ederim darısı isteyen herkese
Benim abim bende misafirken balkonda kahvalti yapiyorduk üşudük ama benim polar sabahliğimi giymedi ponponlu kiz kiyafeti diye 😄
Benim erkek kardesimde giymez ama babam ve eşim giyiyor umursamazlar öyle şeyleri
Öyle resmini çek Facebook a koy😁
Bir daha yapamaz 😂
Ne kadar da tatlı ya 😄 bende evlenince hanımın bornozlarını falan giyerim 🤪
Kesin pembiş pembiş olur bornozları. Hayal ettim şu an 🌸
Tatlı oluyor valla şaka bir yana gülüyoruz dalga filan geçiyorum 😅
Tabi ki güleceksiniz asıl evlilik böyle bir şey zaten. Dünyaya meydan okuyup pozitifliği yaymak. Allah mutluluğunuzu daim etsin 😊🌸
Amin çok teşekkür ederim inşallah sen de gönlüne göre birini bulursun. Yanında kendin olduğun mutlu bir evliliğinin olması güzel oluyor. Gündüz ne yaşarsan yaşa eve gidip eşine anlatınca tüm derdin bir anda yok oluyor.
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz 😊
Genelde ters olurdu bu iş ama anlamadım kanka
Knk bnde onun tshirtlsre el koyfum ama çok izin vermiyor hepsi marka çünkü
Kanka iyi ki marka tişörtlerle temizlik yapıp çamaşır suyu filan bulaştırmıyosun 🤪
Annem bana yapardı gıcık olurum ya her şeyim ozonlu olurdu o yüxden asla yapmam 😅
He iyi bakalım sen giyer misin eşinin giysilerinden. Ne kadarlık evlisin
Pijama sorun değil de, yarın birgün taytini felan giymeye kalkarsa sıkıntı o zaman üzerine uzun bir tunik ver 😀 mümkünse de resmini çekme biz görmeyelim
Taytı daha bn giymiyorum bu arada evde böyle dışarda siyahtan başka renk giymez.
Düşünsene bir gün eve elinde taytla geliyor 😀 sana aldım ama ara sıra bende giyerim dediğini 😀😀
Bırak giysin çok sevimli işte:) aynısından bi cift daha alır takım giyersiniz ne güzel 😆
Aman giysin bırak çocuk ruhlu adam herkese denk gelmez😂😂
giysin ya bırak benimki giysin diye ben veriyorum çok tatlı oluyor içinde
Yani ben eşimin kıyafetlerini giymem ama bu değişik olmış sjskjs
Sen de onun kıyafetlerini giy, rolleri değişin yavrum
😁😁😁 ona yeni kıyafet alabilirsin ev için 2-4 parça yeter
2 tane var onları da ben aldım zaten penti filan birde ama giymiyor biri çok kalınmış diğer de çok inceymiş.
bu iyiydi 😂
Gerçekten kıyafetlerini giyiyorsa cimri ise sıkıntı yani
Oğlak burcu cimri ama bana işlemiyo 😂 araba alıyorum tatile gidiyorum. Sadece ne gerek var diyor.
Onu bırak kendin git ne gerek var diyorsa djdnjejxke (şaka :d)
Öyle der sonrs kendi de nasiplenir. Oğlak burcu ondan ya çok da cimri değil ama saçma cimrilik huyları var mesela bir arabamız vardı şehir içi çok yakıyordu ama baya yakardı yani klimayı açtırmazdı çok yakıyor diye camı açıp giderdi 😂😂😂
Kadın elbisesi giyer miydim çok zor durumda anca
O kadar cimriyse bu ilisklk yürümez ona giyme diye sert bi dille uyar olmadı bosanin
5 yıldır yürüyor canım bende limitsiz kartı var harcayıp duruyorum yani buradaki her şey şaka yanii
Kocam soyle bisey yapsa aninda bosayasim gelir
Allah'ım nasip et 😂 ne güzel işte.
Amin inşallah inşallah bebek gibi sevilip mutlu olacağınız evlilikleriniz olur inşallah
Çok amin teşekkür ederim 🙏
Yapmayınlan böyle şeyler asaletli olun oğlumm
Bence trans filandir
Wgyehjotfi. Çok iyi olay. Ama bence çok tatlı bir şey.
Bence fantazisi var..
😂😂 Sakla
Allah'ım nasip et
Baya iyi olmuş ironik duruyor ama çok samimi😂😂
Hanginiz kadın belli değil
Ama. yakismis harbiden 😂
Kolay gelsin işin zorr
😂😂😂 kral ya
Çok yakışmış enişteye elleşme
ahahahahah çatladım ya 😂😂😂😂😂
Umarim ironidir
Knk foto var biraz şaka yaptım ama evet çoraplarımı giyiyor gakd
Hayat müşterektir 🤭
Sende onunkileri giy diyeceğim ama onun olsa seninkileri giymezdi
Onunda günlük koyafeti çok ben de onu giyiyorum 😅
Durum çok kötü..
cd demek ki
İlginç
Bırakır dersen
Yok artık
Yaaaaa cok tatlııııı keşke benim kocam da yapsa🥺
eniştesu
hahha çok iyi espirik
Çünkü rahat oluyo
Yok daha neler
Ahahahah çok tatlı
Öyle cidden ama bazen gıcık oluyorum birde göbeğine kadar çekiyor donumu eskitiyor