Ya eic için mi bu yalakalığı yapıyorsun, yoksa hakkaten kusursuz kriterin mi düşük abi. Tamam kız güzel bir kız ama fiziği nasıl kusursuz yahu. Mesela bu kızdan model olurmu bu fizikle? bir victoria secret defilesi falan izleyin. Soruyu soran sen alınma panpa da, ben bu yorumu o kadar saçma buldum ki, boş yere egonu besliyor.
makyajsız daha güzelsin bence. gözler güzel göz makyajını yoğun tut koyu renk ruj sürme (sadece kendimce ufak bir tavsiye yanlış anlama :) ) Buradaki tonla makyaj+ shopl lu resimleri koyup güzel miyim diyen beyinsizlere iyi bir örnek olmuşsun.
baya cürretkar fotoğraf o yüzden güzellik kısmına girmiyorum çünkü tam yüzün belli değil herkesin bir güzelliği vardır ona emin olabilirsin fakat çirkin değilsin güzelsin demiyorum ayrıca kalçaların ayrı eve taşınmak istiyor beni bırak ben gidiyim diyor dost acı söyler :))
Niye bir güzellik yarışına soktun ki kendini gayette güzelsin Güzellik öyle tek bir cevabı olan şey değildir kişiden kişiye değişir manevi olarak güzel olabilirsin ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz sende haklısın başarılar :))
sana güzelsin diyen erkekler kesin abaza.10 üzerinden ancak 5 alırsın. cidden söylüyorum güzel değilsin. güldüğün zaman şirinlerdeki şirineye benzemişsin. ama erkek milleti taştan yumuşak nefes alan her şeye güzel der. bu yüzden senden kötüsünün bile her zaman gideri vardır. ne için gideri var ama onu bilmem
Güzelmisiniz çirkinmi ilk olarak çirkin değilsiniz hemde hiç ama güzelliktede bir noktaya kadar yani güzel ama mükenmel değil ama çekicilik die soruyosanız eğer onda 1 numarasınız işte gerek vücut hatlarınız gerekse bunu göstermeniz sizi çok çekici kılıyo
açık konuşmak gerekirse o kadar da aşırı güzelliğin yok kendi çapında güzelsin bu tarz benimde nur yerlitaş gibi konuştum :D ama iyisin yinede senin yeni nickin:hatun taş:))))
Burdakiler güzelsin dese ne olacak yahu ne oldu bu kadar abaza toplanınca şimdi :) Bu saatte yıldız tilbeyi koy onada güzel der bunlar. Ama ve lakin güzelsin.
İlk soruda egonu tatmin edemediler anlasilan. Teselli şart. Üzgünüm, realist düşüncemi esirgemeyecegim. Yüzün güzel değil. Lakin atletik bir fiziğe sahipsin. Dolgun kalcalarindan ötürü abazeuslardan prim toplayabilirsin.
amaç zaten kalça vurgulamak oldugu için bu resım biçilmiş kaftan olmus sonuna kadar katılıyorum sana sevgili erica_ , ne olursa olsun insan kendını bu sekılde afişe etmemelı hele ego tatmını ıcın aslaa
he bu arada benden sana bir tavsiye, kendini buralarda abazalarin arasinda boyle tatmin etmen zor olur. Gidip yazicidan kocaman bir sekilde "SIZCE BEN GUZEL MIYIM?" diye bir yazi cikartip sirtina ve onune asip sokaga cik. Egonu anca boyle tatmin edebilirsin...
""Bu kalcada harun abi varsa Rahat bırakmazlar onu"" Altta bir maviliyle bu konusmani gördüm. Şimdi kalcani mi degerlendircez yani. Mevzu kalcaysa o kadar dar giyersen hareket edemezsin.
Izmirde bir alsancakta yürü bak nasil yuvarlak hatli travestiler var neyse konu o degil :) ilkinde guncellemedekini atsan yorum yapardim ama ilk attgnda yuzun bile belli değildi. Neyine guzel dememizi bekledin.
Hiç bir erkek bu fiziğe güzel değil diyemez ama benim görüşüm böyle fizikli bir sewglim olursa kiskanirm her gelen bakar oyüzden sirf fizik yuzunden sevgili olmaktan vaz gecerim
makyaj yapmayı bilmiyorsun abartmışssın sanki esmersin yukardaki fotoda bembeyaz olmuşsun ne gerek var. 2. fotoda daha güzel çıkmışsın. makyaj yapmayı öğren derim
En İyi Cevaplar