Yalnızca bir kadının çantasında olabilecek türden şeyler taşır😄
Benim çantamda;
ev anahtarı
para + otobüs kartı
kurumsal kart (işe gidiyorsam)
usb (işe gidiyorsam) + telefon şarj cihazı + powerbank
yarım litrelik su + 330 ml'lik su
atıştırmalık (tuzlu kraker/çikolata/kuru kayısı)
seyahat boy acil durum kiti + ağrı kesici
kuru mendil + ıslak mendil + seyahat boy kolonya
kızsal şeyler çantası klozet temizlik mendili + 3 günlük ped + 3 hijyenik ped + 1 yedek iç çamaşırı
makyaj çantası yağ emici yüz ve makyaj mendili + yüz güneş kremi el kremi + roll-on + vücut spreyi kaş tarağı + rimel + ışıltılı far/yanak - dudak renklendirici dudak nemlendirici + dudak parlatıcı + o gün sürdüğüm ruj (sürmüşsem)
dosya kağıtlarının olduğu bir dosya + büyük bir kalem kutusu (işe gidiyorsam)
Çabalıyorum 😂 ama çok da başarılı değilim. Tayt üstüne t shirt ve sweet şu an favorim ❤️ değişik değil spor şık giyiniyorlar 😂 hocalarımız bile sözel ders anlatacağı derse eşofmanla geliyorken bizden resmi kıyafet beklenmemeli 😂
Hayır çünkü bilerek gittim ve pişman değilim. Çok da yakınım değildi ailem gittiği için antrenmandan çıkıp gitmiştim 😂 şu an olsa hiç gitmez eve geçerdim 😂😂😂😂
Genelde bir ben eksik olurum. her şeyi taşırlar. yani makyaj malzemeleri telefon ruj allık. ayna güneş kremi gibi şeyler taşırlar daha çok bazıları da özel şeyler taşırlar. ya da toka taşırlar power bank taşırlar. telefon çaldığı zaman iki saat aramalarından belli oluyor... :D
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kucuk canta kullaniyorum. Cuzdan, pecete, islak mendil, anahtar, telefon, ped, sıvı sabun (ya da kagit sabun) o gun hangi makyaji yaptiysam onunla ilgili urunler ruj vs. Bu kadar. Eger gecis havalariysa buyuk canta alip icine hırka atıyorum sadece. Elimde hirka, su tasimayi sevmem. Buyuk cantada da diger esyalar ayni oluyor, hirka haric.
Ped, günlük ped, mendil, ıslak mendil, kolonya, parfüm, ruj, gloss, maske, el kremi, dudak kremi, gözlük silme mendili, kraker, çikolata, bazen de meyve, okuma kitabı Kdjskxkwkxkskkxkakkx herşeyimi yanımda taşımayı seviyorum ne yapayım
sen dedin diye demedim 😂 dur sayayım🤔 ruj rimel kapatıcı, kulaklık şarj aleti ev anahtarı, 2 cüzdan, gözlük kutum, 500 ml termos, mendil diğerleri yukarda hepsi tam 😂
Kulaklık telefon parfüm ıslak mendil cep kolonya iğne iplik bir adet penti külotlu çorap sarj 1 küçük paket çubuk kraker libbam maskara göz kalemi koltuk altı roll on. ped Hepsi eksiksiz çantamdadır.
telefon - kulaklık - para - anahtar - parfüm - ağrı kesici - yara bandı - ped - toka - dudak kremi - peçete - mentollü şeker bide acıkırsam diye çikolata olabilir. :))
Islak mendil lipbalm el kremi yer varsa makyaj çantamı da koyarım parfüm kullanamıyorum yıllardır parfüm diyemiucem o yüzden. Geneldr kitap felan da olur cüzdan telefon tutacağı
bir başka soruyu yanıtlarken buraya düşmüş üzgünüm telefon, makyaj malzemeleri, ıslak mendil, kağıt mendil, anahtarlar, cüzdan ve bankla kartları (kredi kartı dahil) ve acil durumlarda kullanmak üzere kesinlikle en az 3 adet ped