Moda & Stil Ben açık bir şey göremiyorum, bu crop çok mu açık? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Bu crop çok mu açık göbek dışında crvremdekiler abartıyor? Ben açık bir şey göremiyorum, bu crop çok mu açık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Çevren kapalıysa garip görünebilir gadası 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Göğüsler küçük olduğu için sorun değil bence açıklık yok nornal artık bı devirde eski kafada kalanlar sorun eder ancak 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende crop giyen biriyim ama bu normal croplar gibi değil baya açık sütyen gibi 3 1 Yorumla Teacherisback +1 yıl Memesi olmadıüğı için ona öyle gelmemiş olabilir. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl crop göbek değiline doğru gelir bu büstiyer/sütyen/bralet tarzı heralde ama büstiyerler bile daha aşağı iner bu sporcu sütyeni, crop değil. ha açık mı açık değil bence zaten dekolte yok ve yüksek bel giymişsin sadece göbeğin çıkıyor 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl sadece göbek oda biraz kilolu olduğun için hoş durmamış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla ahmet_goktas +1 yıl göğüslerin de küçük Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belden yukarısına 5 cm bir beze para bayıldığın icin zihin yapını sorguluyor olabilirler 1 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bu göğüs şimdi büyük mü küçük mü uzmanlar yorumlayin 2 2 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Küçük knk Yorumla HinchAmarillo +1 yıl @polatalemdarim o zaman hileli Yorumla
Reedeming-love Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tüm iyi niyetimlee söylüyorum lütfen bu tarz şey giyme. Modellikeri var daha seksi. Onlardan giy 0 0 Yorumla
KutsalBöcük Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Bence hiç bir sıkıntı yok hatta hafif göğüs dekolteli olan cropuda seçebilirsin 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bedenin gözüküyorsa açıksın neyin kafası bu bıktırdınız 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl biraz açık çok segil ceketi çıkarırsan baya açık gözükür 0 0 Yorumla
JassLett Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yakında sutyenle dolasirsiniz diyoduk onuda yaptiniz ahhsgsgg 0 0 Yorumla
Nerdeyimlaben4 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Crop giymediğim için bilemedim şimdi 1 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 458 cevap paylaştı. Bu gıydıgın crop degıl ıc camasırı cunku 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoo, normal. Göğüs çatalı bile belli değil. 0 0 Yorumla
PastaYoksaKolaİç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Sütyen üstüne ceket giymişsin işte mk 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 844 cevap paylaştı. Açık olcak bir malzeme yokmuş kızda 0 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sutyenin adını değiştirince dış giyim mi oluyor? 0 0 Yorumla
Gözdemmmm12 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence açık bişey yok 2 1 Yorumla gizemlileon +1 yıl Evt bncede gayet normal Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Masallah tesettürlü bayan gibisin 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha ne olacaktı 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaplı bile 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Çok seksi 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Normal bence. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. normal ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Çevren kapalıysa garip görünebilir gadası
Göğüsler küçük olduğu için sorun değil bence açıklık yok nornal artık bı devirde eski kafada kalanlar sorun eder ancak
Bende crop giyen biriyim ama bu normal croplar gibi değil baya açık sütyen gibi
Memesi olmadıüğı için ona öyle gelmemiş olabilir.
crop göbek değiline doğru gelir bu büstiyer/sütyen/bralet tarzı heralde ama büstiyerler bile daha aşağı iner bu sporcu sütyeni, crop değil. ha açık mı açık değil bence zaten dekolte yok ve yüksek bel giymişsin sadece göbeğin çıkıyor
sadece göbek oda biraz kilolu olduğun için hoş durmamış
👍
göğüslerin de küçük
Belden yukarısına 5 cm bir beze para bayıldığın icin zihin yapını sorguluyor olabilirler
Bu göğüs şimdi büyük mü küçük mü uzmanlar yorumlayin
Küçük knk
@polatalemdarim o zaman hileli
Tüm iyi niyetimlee söylüyorum lütfen bu tarz şey giyme. Modellikeri var daha seksi. Onlardan giy
Bence hiç bir sıkıntı yok hatta hafif göğüs dekolteli olan cropuda seçebilirsin
bedenin gözüküyorsa açıksın neyin kafası bu bıktırdınız
biraz açık çok segil ceketi çıkarırsan baya açık gözükür
Amaan geri kafalı çok
Yakında sutyenle dolasirsiniz diyoduk onuda yaptiniz ahhsgsgg
Yani yaşadığın çevreye göre değişir
Crop giymediğim için bilemedim şimdi
Bu gıydıgın crop degıl ıc camasırı cunku
Çok zarif yok öyle bir şey bence
Yoo, normal. Göğüs çatalı bile belli değil.
Bu hoş değil bence
Adı üstünde crop tunik değil
o ne lan göğüs yok hiç :D
Sütyen üstüne ceket giymişsin işte mk
Açık olcak bir malzeme yokmuş kızda
Ilden ile değişir
Sutyenin adını değiştirince dış giyim mi oluyor?
Yok be o çevreden kurtul
Bence açık bişey yok
Evt bncede gayet normal
Tek sorun mavi bez o engel oluyor
Sorun yok bence.
abartı değil.
Masallah tesettürlü bayan gibisin
az fazla sankı ya sence?
Yok ama kilolularda kotu duruyor
İzmir için kapalı yozgat için açık
Ben kapalı bi şey gormuyorum
Göbekte tam siyah zeytin yemelik