Şort etekler son dönemde iyice moda oldu. Giydiğiniz birbirinden güzel mini şort etekli ve ince çoraplı kombinlerinizle biz zavallı erkekleri ne kadar zor durumda bıraktığınızın farkında mısınız kızlar? Hayır bir de şort olmasına güvenip iyice kısalarını giyiyorsunuz, ter döküyoruz kış günü :) Daha ne kadar sürecek bu ızdırap?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ama giymeye bayiliyorumm
ya anlıyorum, çok da yakışıyor kabul, ama kış günü eritiyorsunuz bizi onu napıcağaz :)
o da sizin bileceginiz is😅
orası öyle tabii de, bu halimiz de hoşunuza gidiyor gibi :D
yoo ben diger erkekleri dusunmem sevgilim azsin yeter
sevgilin zaten azıyordur da diğer erkeklerin de rahatsız etmeden bakıp beğenmesi içten içe hoşuna gider illa ki
rahatsiz edici olmazsa sıkınti yok aynen hosuma gidiyo
ya sarkıntılık veya tacizden bahsetmiyorum tabii ki. ama mesela şöyle düşün, haftasonu kız kıza çıktınız gezmeye. sen de ince çorap mini şort etek kombini yaptın. oturdunuz bir cafeye, yan masada da arkadaş grubu var. aralarından uzun boylu, çok yakışıklı bir çocuğun ara ara bacaklarına baktığını farkettin. o an nasıl hissedersin?
sevgilim var pek bisi hissetmem
çok bişi hissetme değil de, yani senin de çaktırmadan baktığında içinden efsane yakışıklıymış diyeceğin bir çocuk, dikkatini çekmişsin, bakıyor arada. içinden de olsa hoşuna gider diye düşünüyorum beğenmesi böyle birinin
kesinlikle hosuma gider zaten
peki muziplik edip böyle otururken falan özellikle bacak bacak üstüne atar mısın farkında değilmiş gibi baktığının?
hep bacak bacak ustune atarim zaten yani cocuga ozel yapacagim bisi olmazdi
hmm o zaman zaten çocuk yan masada kalp krizi geçiriyor olur diyorsun :) bu arada boyun ve kilon kaç?
boyum 176 kilom 62
vauv tek kelimeyle manken gibi dedikleri kızlardansın. sende çok daha fazla dikkat çekiyordur bu tarz kombinler, yan masadaki çocuğun hiç kurtuluşu yok :) aslında hem doğal, hem de ilginç bir durum ya, yani düşünsene o ara sen erkek arkadaşına mesaj yazıyorsun kızlarlayız cafede oturuyoruz falan diye, o esnada da çocuk bacaklarına bakıyor, beğeniyor falan ve bir yandan senin de hoşuna gidiyor. yani bir kız için nasıl bir his bu?
ya dedigim gibi sevgilim var yani ben Şu an oyle bisi oldugunda duygularimi yansitamiyoum ki yansitmamsmda gerek
yok duyguyu yansıtmak anlamında demedim. hani yani bir yandan erkek arkadaşına mesaj yazarken aynı anda yandaki yakışıklı çocuğun da bacaklarını bakıp beğenmesi, senin de içinden hoşuna gitmesi, bunun verdiği bir heyecan olur diye düşünüyorum bir kızda
hayir yok bende olmuyo
peki erkek arkadaşın kıskanç biri mi çok, nasıldır bu konularda. umarım değildir, çok zor çünkü aşırı kıskanç biriyle
asiei kiskanc degil giyimime karismiyo yalnizca erkelerden biraz kiskaniyo
giyimine karışmaması iyi en azından. ama erkeklerden kıskanma olayı da mantıksız geliyor bana, yani bir insan istedikten sonra istediğini yapar kimsenin de ruhu duymaz. onun dışında, gündelik hayattaki bazı şeylere de normal ve gerçekçi bakmak gerekiyor. yani şu konuştuğumuz olay da normal bir şey, güzel bir kızsın, çekici ve şık giyinmişsin, gittiğin ortamdaki genç bir erkeğin bakması, beğenmesi son derece normal. mesela biz çıkıyor olsak, sonradan bana bunu söylesen cafede bir çocuk vardı baktı falan diye, ben bunu olgun bir şekilde karşılar ve gülümseyerek ne kadar güzel, ne kadar şık göründüğünü söylerim. anlatabildim mi yani, erkeklerin çoğunda bu sıkıntı var
yok ondan degil zaten onla berabwrken instagramimi isteyenlerden felan kiskaniyo
sen veriyor musun peki instagramını, verdiğin kimse oldu mu şimdiye kadar? :)
hayir olmadi
ama onlada oyle tanistim insatgarmimi istemisti NSİSNEHSNUENSKW
haha o da iyiymiş :) peki o yanında olmadığında, böyle bir yerde tanışıp sohbet ettiğin, veya tanışmasan da denk gelip yakışıklı bulduğun, bu demin konuştuğumuz tarzda bir durum oldu mu? :)
evet oonustugum oldu
yakışıklı ve karizma bir tip miydi peki? ve nerde oldu, nasıl gelişti yani?
bekle birazdan gelicem anlatirim
tamam bekliyorum merakla :)
evet cok yakisikliydi cok kahve icmek istedi bende kiramadim
vay iyiymiş. cafede mi tanıştınız, nasıl yaklaştı ki sana? bir de sohbeti nasıldı kahve içerken?
bi parkta oturuyodum yanima geldi normalde sey karsilamazdim ama arkadaslarim ekmisti zaten bende beyfendi oldugunu gorunce tamam dedim
oyle konusurkende asiri saygiliydi begendim hatta hala konusuyoruz yani oyle diyim ama flort gibi bisi degil gervekten arkadasiz
anladım anladım arkadaş olabilmişsiniz siz. elbette ki seni beğenmeye devam ediyordur, iltifat da ediyordur. peki sen de onu hala yakışıklı buluyor musun?
evet buluyorum tabii ki
peki o tanıştığınız gün üstünde ne vardı, nasıl bir kombin yapmıştın?
sort crop ceket şıktım o gun
şort crop çok iyiymiş. çorap giymiş miydin peki?
hayir
crop şort veya mini etek kombinlerine gerçekten düşüyoruz ya, eriyim bitiyoruz, bizi öyle bir tesiriniz altına alıyorsunuz ki anlatamam :D
ahaha tesekkurler
peki arada dışarıda buluşuyor musunuz bu çocukla?
evet
erkek arkadaşının haberi olmadan buluşuyorsunuzdur tabii mecburen, çünkü tanışmanızdan başlayarak daha kıskançlık yapar :))
yok biliyo bulustugumu bunu kiskaniyo aslinda
hmm anladım :)) çocukla buluşacağınız günler iddialı şeyler giyindiğin oluyordur yine kesin :))
yo o ogunki seyime bagla canim istiyosa etek giyiyom canim istiyosada esofman
illa ki öyledir de mini etek crop kombini falan da yapıyorsundur yine. mini giydiğinde bakıyor mu peki minik bakışlarla da olsa, nasıl o konuda?
yok cidden hic baktigini gormedim dedigim gibi cok beyfendi
ona bir dediğim yok beyefendidir de yani erkek sonuçta, beğendiği bir kıza o kadarcık bakar ölçülü şekilde. ki yani bir cafede otururken arada bacaklarına baktığını hissettiğinde sen de bunu normal karşılarsın ve hoşuna gider, sonuçta ilk tanıştığınızda da seni beğenerek tanışmaya geldiğini biliyorsun
ya ilk oturdugumuzda cafeye dedim zaten sevgilim var diye sonra iste baya bulustuk yine bu sefer behendigi bi kiz varmis ondan bahseymeye frlan basladi
anladım. peki mesela erkek arkadaşından ayrılmış olsan, bir süre sonra o da sana işte zaten seni beğendiğini ve erkek arkadaşın olmak istediğini söylese, nasıl karşılarsın ve ne dersin?
Şu an ileri icin dusunmek istemiyorum ama olmazdi sanirim
şimdi buradan baktığında böyle düşünmen normal. o günkü şartlarda farklı olabilir düşüncen. peki bu çocuk dışında tanıştığın, girdiğin ortamlarda fiziksel olarak dikkatini çeken birileri oluyor mu?
ondan diyorum zaten gelecek icin dusunmek istemiyorum Şu an olmam diyorum ama o an belki olurum yani hic bisi bilmiyorum
Anladım haklısın. Peki girdiğin ortamlarda dikkatini çeken birileri oluyor mu hiç fiziksel olarak?
hayir olmuyo
peki giyim konusunda kendine sınır koyuyor musun hiç, yani şunu çok beğendim ama giyemem cesaret edemem falan dediğin?
hayir istedigimi giyiyorum aklima ne gelirse
iddialısın bu konuda, fiziğin de düzgün, hakkın zaten. ama yine de kolay değil, bazı çok iddialı şeyler var. mesela tatilde tanga bikini giyebilir misin?
evet giyerim
Cidden özgüvenli ve cesursun o zaman. Çünkü tanga bikini hakikaten iddialı bir şey, mini eteğe falan benzemez bu yani
evet ozguvenliyim
Bence özgüvenin kitabını yazmışsın. Her erkek bu kadar ne istediğini bilen, net, ayakları yere basan kızı taşıyamaz
aynen oyle askoo
Keşke gizliden yazmasaydın, takip etmek isterdim seni
boykesi daha guzell
Ya lutfeeeeeeen :((((
tamam istek at