Moda & Stil 2'sini almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor KScanlar haydi ankete :) Kötü seçimler :( Güzel seçimler :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2'sini almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kırmızı olan efsane görünüyor senin tenin beyaz mi can 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla liader +1 yıl Kırmızı güzel de yani sen taşıyabilir misin biraz dolgun göğüsler olmalı Yorumla Soran +1 yıl Taşıyamayacaksak almazdık knk😀 Yorumla liader +1 yıl Haklısın valla çok güzel duruyor valla yani seni öyle görenin ağzında salyasi akar 🙂🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yok artik😀 Yorumla liader +1 yıl Gerçekten öyle. Bana takjiip atar mısın rica etsem Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl guzel secimler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl isteridm gzlis olmasn sorsam birsyeler de Yorumla Soran +1 yıl Burdan sor Yorumla Soran +1 yıl 🧐 Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl yok tesekkurler Yorumla
Gözdemmmm12 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kırmızı crop tabiki çok gzl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 sini de aldım mavi elbise nasıl:) Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Güle güle kullan canım Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İkisinin kombinlenmesini düsünemedim açıkcası 🙂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayrı ayrı kombin edicem mesela bluzu gömlek içine giyicem seksi durur ve elbiseyi de krem çanta ve ayakkabı ile kombin etcem😀 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Iste şimdi tam oldu 😃Fiziğin de uygunsa bencee doğru karar Yorumla Soran +1 yıl Baliketliyim 😀 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Çekici görünürsün :) Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Üstteki güzel alttaki kötü 0 2 Yorumla heyyoooo87 +1 yıl üsttekinin linkini bana da atar mısın :) Yorumla Soran +1 yıl İkisi de güzel ikisini de aldım 2 ürün tükenmiş maalesef Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tabikide iyi secimler 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😀 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Rica ederim 🌸 birde mankeni görsem 😂🤭 gizlisin 😏 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 809 cevap paylaştı. Üstteki iç gıdıklayıcı ama alttaki de ayrı güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 26 yaş ıcin 2 ürün de olur mu sence Yorumla gacar4886 +1 yıl Göğüslerin büyükse biraz sıkıntı olur ama yaşına göre mükemmel olur Yorumla Soran +1 yıl Neden sıkıntı olsun ki ben balıketli yim Yorumla gacar4886 +1 yıl Gözleri gönülleri açılır yani hele birde beyaz tenliysen Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 695 cevap paylaştı. Mavi çok hoşmuş, ben onu beğendim... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 26 yaşındayım yaşıma uygunmu 4 renk aldım bu elbiseden Yorumla _Hans_ +1 yıl 26 yaş için uygun bi elbise... Yorumla Soran +1 yıl @theyusss bak uygunmus korkttun beni be Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için Yorumla theyusss +1 yıl Ben begenemedim yahu ne yapayım 🥹🥹🥹 Yorumla Soran +1 yıl @theyusss tamam 😀 Yorumla
GAƳGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Güzel alabilir sin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
theyusss Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 35 yaşındaysan 2. yi al. Eğer gençs3n alma 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 26 yaşındayım 2 sini de almayı düşünüyorum güzelmi mavi elbise kırmızı bluz sence? Yorumla theyusss +1 yıl Kirmizi bluz güzel fakat senin ten rengine ve fiziğine bağlı. Ama ikincisi yaşlı isi be. Evli 2 çocuklu kadın elbisesi o Yorumla Soran +1 yıl 2 üründe genç kıyafetleri zaten :) Yorumla theyusss +1 yıl Bence mavi genç kıyafeti değil Yorumla Soran +1 yıl Değil elbise 25-30 yaş arası Yorumla theyusss +1 yıl Yahy bu bir fikir , tercih. Sana göre öyle bana göre değil. Yorumla Soran +1 yıl Tamam kızma hemen teşekkür ederim yorumun için Yorumla theyusss +1 yıl Ama seni de merak ettik sihsisjx Bi görüp son yorumu öyle soyleseydik Yorumla Soran +1 yıl Görünmezim ben 😀 Yorumla theyusss +1 yıl Ama üzme beniii Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mavi güzel durur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben 26 yaşındayım 2 ürünü de alıcam yaşım için uygun ve güzelmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşınıza uygun bence ayrıca yakışır fotoğraftaki gibi fiziğe sahipseniz Yorumla Soran +1 yıl Balıketliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine yakışır alımlı olursunuz Yorumla Soran +1 yıl Yorumun için teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim balık etli hatun Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl 1nci on numara 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Mavi elbise nasıl yaş 26 baliketliyim Yorumla xizmirlidostx +1 yıl Oda güzel sen hangisini begendin Yorumla Soran +1 yıl 2 sini aldım Yorumla xizmirlidostx +1 yıl Güle güle kullan Yorumla Soran +1 yıl Sağol 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kırmızı olan efsane görünüyor senin tenin beyaz mi can
Evet
Kırmızı güzel de yani sen taşıyabilir misin biraz dolgun göğüsler olmalı
Taşıyamayacaksak almazdık knk😀
Haklısın valla çok güzel duruyor valla yani seni öyle görenin ağzında salyasi akar 🙂🙂
Yok artik😀
Gerçekten öyle. Bana takjiip atar mısın rica etsem
guzel secimler
Teşekkürler
isteridm gzlis olmasn sorsam birsyeler de
Burdan sor
🧐
yok tesekkurler
Kırmızı crop tabiki çok gzl
2 sini de aldım mavi elbise nasıl:)
Güle güle kullan canım
İkisinin kombinlenmesini düsünemedim açıkcası 🙂
Ayrı ayrı kombin edicem mesela bluzu gömlek içine giyicem seksi durur ve elbiseyi de krem çanta ve ayakkabı ile kombin etcem😀
Iste şimdi tam oldu 😃
Fiziğin de uygunsa bencee doğru karar
Baliketliyim 😀
Çekici görünürsün :)
Üstteki güzel alttaki kötü
üsttekinin linkini bana da atar mısın :)
İkisi de güzel ikisini de aldım 2 ürün tükenmiş maalesef
Tabikide iyi secimler 😊
Teşekkürler 😀
Rica ederim 🌸 birde mankeni görsem 😂🤭 gizlisin 😏
Üstteki iç gıdıklayıcı ama alttaki de ayrı güzel
Teşekkürler 26 yaş ıcin 2 ürün de olur mu sence
Göğüslerin büyükse biraz sıkıntı olur ama yaşına göre mükemmel olur
Neden sıkıntı olsun ki ben balıketli yim
Gözleri gönülleri açılır yani hele birde beyaz tenliysen
Mavi çok hoşmuş, ben onu beğendim...
26 yaşındayım yaşıma uygunmu 4 renk aldım bu elbiseden
26 yaş için uygun bi elbise...
@theyusss bak uygunmus korkttun beni be
Teşekkür ederim yorumun için
Ben begenemedim yahu ne yapayım 🥹🥹🥹
@theyusss tamam 😀
Güzel alabilir sin
Teşekkürler
Çok hoşlarr
Sağol 🙇
35 yaşındaysan 2. yi al. Eğer gençs3n alma
26 yaşındayım 2 sini de almayı düşünüyorum güzelmi mavi elbise kırmızı bluz sence?
Kirmizi bluz güzel fakat senin ten rengine ve fiziğine bağlı. Ama ikincisi yaşlı isi be. Evli 2 çocuklu kadın elbisesi o
2 üründe genç kıyafetleri zaten :)
Bence mavi genç kıyafeti değil
Değil elbise 25-30 yaş arası
Yahy bu bir fikir , tercih. Sana göre öyle bana göre değil.
Tamam kızma hemen teşekkür ederim yorumun için
Ama seni de merak ettik sihsisjx Bi görüp son yorumu öyle soyleseydik
Görünmezim ben 😀
Ama üzme beniii
Bu iyi beğendim
Mavi güzel durur
Ben 26 yaşındayım 2 ürünü de alıcam yaşım için uygun ve güzelmi
Yaşınıza uygun bence ayrıca yakışır fotoğraftaki gibi fiziğe sahipseniz
Balıketliyim
Yine yakışır alımlı olursunuz
Yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim balık etli hatun