Moda & Stil Bu elbisenin modeli nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi renk gibi gözüküyor Gri mi gümüş mü? ♥️🥰🙈 Güncellemeler+1 yıl Baktım da rengi beyaz dedi ama bana rengi gümüş ile gri girmiş gibi geldik değişik bir elbise 😅😂 Bu elbisenin modeli nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Güzel beğendim 0 0 Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kıyafet zevkini sevdim, bu tarz kombinleri yapıyor musun yoksa yapmak istediğin kombinler mi sadece? @Sevimsizpamukşeker 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı. ''-Arkadaşının dogum günü partisinde, çapkın bir erkeğin seni kızlar tuvaletinde halletmesini ister'' gibi ;) 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Elbiseyi bende beğendim. Normalde kadın elbiselerinin fileli çorap hariç hepsi normal gelir. Ama bunu beğendim 0 0 Yorumla
Yoyoyo36 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hediye paketi anımsattı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hediye gibi kadınlar olduğumuz bize yakışır😄 Yorumla Yoyoyo36 +1 yıl Yakışmadı değilTarzım değil, ama bi yerde görsem, tanışmk için konuşmaya giderdim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Vücut güzel olunca güzel gorunuyor 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. cok guzel ama. telefonda beyaz duruyo 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Modeli güzel. Rengi lame. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. gümüş rengi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Güzel beğendim
Kıyafet zevkini sevdim, bu tarz kombinleri yapıyor musun yoksa yapmak istediğin kombinler mi sadece? @Sevimsizpamukşeker
''-Arkadaşının dogum günü partisinde, çapkın bir erkeğin seni kızlar tuvaletinde halletmesini ister'' gibi ;)
Elbiseyi bende beğendim. Normalde kadın elbiselerinin fileli çorap hariç hepsi normal gelir. Ama bunu beğendim
Hediye paketi anımsattı
Hediye gibi kadınlar olduğumuz bize yakışır😄
Yakışmadı değil
Tarzım değil, ama bi yerde görsem, tanışmk için konuşmaya giderdim
Gümüş ama hafif altın da var sanki
Vücut güzel olunca güzel gorunuyor
cok guzel ama. telefonda beyaz duruyo
Modeli güzel. Rengi lame.
yapmacık gibi duruyor
Gümüş altın karışık sanki
bu elbise dışarıda giyilir mi
Pek beğenmedim