Lumberseksüel yaşam tarzını benimseyen erkekler daha mı çekici bu akımı destekliyor musunuz?
Lumberseksüel yaşam tarzını alttaki ekte dinleyebilirsiniz 😀

Lumberseksüel yaşam tarzını benimseyen erkekler daha mı çekici bu akımı destekliyor musunuz?
Lumberseksüel yaşam tarzını alttaki ekte dinleyebilirsiniz 😀
Doğa aşkı haricinde hiç biri yok bende. Kaslı maslı değilim, işim gereği sakallı değilim (normalde keçi sakalım vardır), oduncu gömlek severim ama almadım yeniden çocukken vardı, öyle cool olucam diye uğraşmam, dövmeler dersek tek bi tane küçük dövmem var, aksesuar 2 tane küpe işte. Ne oluyo benim halim bilmiyorum 😂😂
İğrenç buluyorum. yani tamam hayvanlarda kıl seveni anlarım şirin gelir de bunları beğenenleri direk mağraya gönderesim geliyor :D tabi ki herkesin kendi düşüncesi farklı ama ben im düşüncem de bu. bu tarz aklımı saçma buluyorum.
Kas kütlesini arttırmayı bende severim ama vücutta bulunan kıllarda alınması gereken yerleri alması lazım. Yoksa yolda koyun gibi kokabiliyolar.
Cevap
7Cevap
Sevdiğim adamın her halini sevebilirim ama o kadar da değil ya.. Tamam doğallık iyidir hoştur ama fazlasıyla bakımsızlar bana göre.. Sakalları zaten belli bir uzunluktan sonra asla sevmem :D Mümkün mertebe normal seksüel olsun bana 🤣 Keyifli günler..
Her gün yeni bir şey çıkıyor, bunu da ilk defa duydum 🤔
Ohoo eskidi bile 😂
Biraz siteye bilgi katalım
Çok önemli bir bilgi, teşekkürlerimizi sunuyoruz 😂
😂 amaca giden yoldaki araçlar bunlar
Ben de video açılmıyor bu akım ne demek kısaca özetler misiniz
Dedelerimizin içinde bulunduğu akım diyebilir. Dedemde hala pduncu gömlek karışık sakal ve saç, geniş parka giyip gezer köyde
Ben lüxemburger akımı bilmem 😂
Burgere bağlaman iyiydi 😂
Kızlar için çekici olabilirmi
Benim tarzım böyle zaten
Herkes özgur canim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?