Moda & Stil 2 ay Tatilde akşam yemeğine çıkarken eşiniz ve siz ne giymek istersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Detaylı alalım Tatilde akşam yemeğine çıkarken eşiniz ve siz ne giymek istersiniz? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alfaaa0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% 2 ay Eşim siyah bi elbise 5 den penti siyah çorap ve burnu açık topuklu 👍Ben ise beyaz bi gömlek ve kot pantolon 👍 0 1 Yorumla Soran 2 ay Görsel atsaydin keşke Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 58% 2 ay Evli değilim ama deniz kıyısında bi tatilde olsak ben keten gömlek dizüstü elbise olabilir eğer açıksa 0 4 Yorumla Soran 2 ay Dizin ne kadar üstü Yorumla xxxDaNgeRxxx 2 ay Yani oturduğunda açılmayacak kadar Yorumla Soran 2 ay Görsel at Yorumla xxxDaNgeRxxx 2 ay Burdan nasıl atacam Yorumla
mavimuratfb Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Eşime karisamam ne isterse giyinir bende öne giyerse ona uyumlu olmaya calisirim 0 4 Yorumla Soran 2 ay Dekolteli olursa Yorumla mavimuratfb 2 ay Karışmam isterse mini giyinsin zaten tatil yerlerinde insanlar bikiniyle geZiyor Yorumla Soran 2 ay Yakın çift arkadaş varsa yanınızda değişir mi Yorumla mavimuratfb 2 ay Neden farketsin ki istersen dmden yaz konusalim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Eşim dekolteli mini elbise giysin ben de kot pantolonla gömlek 0 7 Yorumla Soran 2 ay Kiskanmaz misin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır Yorumla Soran 2 ay Oldu mu öyle biri hayatında Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet Yorumla Soran 2 ay Ailen ne der Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tatildeyken kime ne ya Yorumla Soran 2 ay Örnek atsana Yorumla
SistemKurbanı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Siyah çorap giyeceği kesin 5 denye gerisini o bilir :) bense kot üzerine beyaz salaş bir gömlek 0 9 Yorumla Soran 2 ay Neden çorap Yorumla SistemKurbanı 2 ay Kırmızı çizgim 😁 Yorumla Soran 2 ay Giyiyo mu peki Yorumla SistemKurbanı 2 ay Evet seve seve Yorumla Soran 2 ay Ne güzel bulmuşsun işte Yorumla SistemKurbanı 2 ay Sen giyermisin Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla SistemKurbanı 2 ay Gizli kaldırır mısın. Sonra istersen englle olur mu? Yorumla SistemKurbanı 2 ay ya da dm gel Yorumla
Gizliyim026 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 76% 2 ay Tatilde genellikle mini tarzi seyler 0 5 Yorumla Soran 2 ay Bende genelde öyle ya. Sevgilin eşin karışır mi Yorumla Gizliyim026 2 ay Hayir birsey demez.. sonucta onada guzel gorunmek icin yapiyorum Yorumla Soran 2 ay İç giyim yoruyor beni tatilde gitsen giymesen dert Yorumla Gizliyim026 2 ay Bazi seyler altina giymene gerek yok belli olmaz😉 Yorumla Soran 2 ay O bazı şeyleri öner de bilelim hemen deneme yanılma istemiyorum :) Yorumla
KaldırınOnuOradan Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Eşim göğüs dekoltesi giyebilir 0 12 Yorumla Soran 2 ay Nasıl bir model ki oldu mu daha önce Yorumla KaldırınOnuOradan 2 ay Hayır hic olmadı da bunlara izin veririm ben ilerde, özgür giyinmesini kendisini teşhir etmesini severim Yorumla Soran 2 ay Kadın ortamında mı büyüdün Yorumla KaldırınOnuOradan 2 ay Hayır asla, benim bakış açım biraz değişti sadece. Ne kadar kıskanç birisi olsam da bu duygu evrim geçirip fetişe sebep oldu yani aslinda yine kıskanıyorum ancak onu öyle görürsem haz da alırım. Yorumla Soran 2 ay Arkdaslarin biliyor mu bunu Yorumla KaldırınOnuOradan 2 ay Hayır çevremden kimse bilmiyor, zaten sevgilim de yok. İlerde evlendiğimde hatta çok daha ilerisi var bunların ve çok daha farklı. Yorumla Soran 2 ay Neden sadece içinde tutuyorsun ki insanın sırdaşı olmalı Yorumla KaldırınOnuOradan 2 ay Gerek yok şimdilik bunları birisine söylemeye. Sevgilim olsaydı belki ona söylerdim. Mesela cuckold gibi. Yorumla Soran 2 ay Aile yemeğinde peki nasıl olmalı Yorumla KaldırınOnuOradan 2 ay Aile farklı ya, ona dikkat etmesini söylerdim dekolteli istemezdim, o da zaten beni kırmazdi diye düşünüyorum. Ben de ailem de rahat etmezdi çünkü. Yorumla Soran 2 ay Masada kim olurdu abi abla anne baba Yorumla KaldırınOnuOradan 2 ay Yaz özelden devamını da anlatayim fazla ayrıntıya giriyor artık sohbet. Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Ben takım elbise eşime karışmıyorum. 0 3 Yorumla Soran 2 ay Ne giydi en son Yorumla CptSimonRiley 2 ay Eşim yok 😅 yani olursa anlamında dedim. Yorumla Soran 2 ay Ailede kimlerle gidersin tatile Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 560 cevap paylaştı. Rahat kısa elbise 0 14 Yorumla Soran 2 ay Kiskanmaz misin Yorumla GözümKIIZarıyor 2 ay Niye kiskanayim Yorumla Soran 2 ay Diğer erkeklerin bakışlarından Yorumla GözümKIIZarıyor 2 ay Sorun olmaz Yorumla Soran 2 ay Bekâr misin Yorumla GözümKIIZarıyor 2 ay Evet Yorumla GözümKIIZarıyor 2 ay Sen Yorumla Soran 2 ay Evet oldu mu öyle biri hayatında ya da çevrende ailende Yorumla GözümKIIZarıyor 2 ay Erkek misin knk Yorumla Soran 2 ay Hayır Yorumla GözümKIIZarıyor 2 ay gelsene diğer yerden konuşalım Yorumla Soran 2 ay Nereden canım Yorumla GözümKIIZarıyor 2 ay özelden canım Yorumla Soran 2 ay tamam olur Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Moda & Stil konusunda 555 cevap paylaştı. Oteldeyse eşim elbise giyer ben de şort tişört 0 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 33 2 ay Eşim ne isterse giyebilir 0 1 Yorumla Soran 2 ay Sana bıraksa ne seçerdin Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Mini etek giyiyorum 0 3 Yorumla Soran 2 ay Eşin ne diyor Yorumla sadmom10 2 ay Hiç bişi Yorumla Soran 2 ay Nasıl tarz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Cok cesur olur musun 0 5 Yorumla Soran 2 ay Eşin olarak düşünün olsun mu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Olursa tercihleri belirgin olsun. esim olur musun? Yorumla Soran 2 ay Diyelim oldum ne giyeyim Yorumla Cevap sahibi 2 ay burada da yazmiyim Yorumla Soran 2 ay Ok nerde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Mini etek giymesini isterim😛 0 10 Yorumla Soran 2 ay Kıskanırsin kesin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kıskanmam hatta üstü de fazla dekolteli olsun isterim 😊 Yorumla Soran 2 ay Neden ki oldu mu öyle biri hayatında hiç Yorumla Cevap sahibi 2 ay Erkeklerin bakması hoşuma gider, oldu Yorumla Soran 2 ay Kız kardeşin yok galibâ olsa istemezsin kesin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Var o da giyebilir istediğini 😛 Yorumla Soran 2 ay Ama söylerken bile gizlisin o nasıl olcak :) Yorumla Cevap sahibi 2 ay mesaj atacaksan çıkarız :) Yorumla Soran 2 ay Çık bakiyim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gel bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşim siyah bi elbise 5 den penti siyah çorap ve burnu açık topuklu 👍
Ben ise beyaz bi gömlek ve kot pantolon 👍
Görsel atsaydin keşke
Evli değilim ama deniz kıyısında bi tatilde olsak ben keten gömlek dizüstü elbise olabilir eğer açıksa
Dizin ne kadar üstü
Yani oturduğunda açılmayacak kadar
Görsel at
Burdan nasıl atacam
Eşime karisamam ne isterse giyinir bende öne giyerse ona uyumlu olmaya calisirim
Dekolteli olursa
Karışmam isterse mini giyinsin zaten tatil yerlerinde insanlar bikiniyle geZiyor
Yakın çift arkadaş varsa yanınızda değişir mi
Neden farketsin ki istersen dmden yaz konusalim
Eşim dekolteli mini elbise giysin ben de kot pantolonla gömlek
Kiskanmaz misin
Hayır
Oldu mu öyle biri hayatında
Evet
Ailen ne der
Tatildeyken kime ne ya
Örnek atsana
Siyah çorap giyeceği kesin 5 denye gerisini o bilir :) bense kot üzerine beyaz salaş bir gömlek
Neden çorap
Kırmızı çizgim 😁
Giyiyo mu peki
Evet seve seve
Ne güzel bulmuşsun işte
Sen giyermisin
Evet
Gizli kaldırır mısın. Sonra istersen englle olur mu?
ya da dm gel
Tatilde genellikle mini tarzi seyler
Bende genelde öyle ya. Sevgilin eşin karışır mi
Hayir birsey demez.. sonucta onada guzel gorunmek icin yapiyorum
İç giyim yoruyor beni tatilde gitsen giymesen dert
Bazi seyler altina giymene gerek yok belli olmaz😉
O bazı şeyleri öner de bilelim hemen deneme yanılma istemiyorum :)
Eşim göğüs dekoltesi giyebilir
Nasıl bir model ki oldu mu daha önce
Hayır hic olmadı da bunlara izin veririm ben ilerde, özgür giyinmesini kendisini teşhir etmesini severim
Kadın ortamında mı büyüdün
Hayır asla, benim bakış açım biraz değişti sadece. Ne kadar kıskanç birisi olsam da bu duygu evrim geçirip fetişe sebep oldu yani aslinda yine kıskanıyorum ancak onu öyle görürsem haz da alırım.
Arkdaslarin biliyor mu bunu
Hayır çevremden kimse bilmiyor, zaten sevgilim de yok. İlerde evlendiğimde hatta çok daha ilerisi var bunların ve çok daha farklı.
Neden sadece içinde tutuyorsun ki insanın sırdaşı olmalı
Gerek yok şimdilik bunları birisine söylemeye. Sevgilim olsaydı belki ona söylerdim. Mesela cuckold gibi.
Aile yemeğinde peki nasıl olmalı
Aile farklı ya, ona dikkat etmesini söylerdim dekolteli istemezdim, o da zaten beni kırmazdi diye düşünüyorum. Ben de ailem de rahat etmezdi çünkü.
Masada kim olurdu abi abla anne baba
Yaz özelden devamını da anlatayim fazla ayrıntıya giriyor artık sohbet.
Ben takım elbise eşime karışmıyorum.
Ne giydi en son
Eşim yok 😅 yani olursa anlamında dedim.
Ailede kimlerle gidersin tatile
Rahat kısa elbise
Kiskanmaz misin
Niye kiskanayim
Diğer erkeklerin bakışlarından
Sorun olmaz
Bekâr misin
Evet
Sen
Evet oldu mu öyle biri hayatında ya da çevrende ailende
Erkek misin knk
Hayır
gelsene diğer yerden konuşalım
Nereden canım
özelden canım
tamam olur
Buraya link atamıyorum
Oteldeyse eşim elbise giyer ben de şort tişört
Eşim ne isterse giyebilir
Sana bıraksa ne seçerdin
Mini etek giyiyorum
Eşin ne diyor
Hiç bişi
Nasıl tarz
Cok cesur olur musun
Eşin olarak düşünün olsun mu
Olursa tercihleri belirgin olsun. esim olur musun?
Diyelim oldum ne giyeyim
burada da yazmiyim
Ok nerde
Mini etek giymesini isterim😛
Kıskanırsin kesin
Kıskanmam hatta üstü de fazla dekolteli olsun isterim 😊
Neden ki oldu mu öyle biri hayatında hiç
Erkeklerin bakması hoşuma gider, oldu
Kız kardeşin yok galibâ olsa istemezsin kesin
Var o da giyebilir istediğini 😛
Ama söylerken bile gizlisin o nasıl olcak :)
mesaj atacaksan çıkarız :)
Çık bakiyim
Gel bakalım
Çıplak giderim
Çok iyi