Diyorlar? O diyenler kendine baksın ne alakası var doktorlukla onunla bununla maksat rahat çalışmak aynı zamanda kendini korumak değil mi? Bunu gitmeyip fosforlu yeşil giyince oluyor muymuş?
Diyorum ya bence itici değil 😅 herkesin düşünceleri farklı ama bunu anlatmak anlamak niye bu kadar zor anlamıyorum 😁 tüm kadınlar 0 beden erkekler atletik olsun kimsede kıl tüy olmasın burunlar kemerli dişler yamuk olmasın kaşlar çok kalın ya da birleşik olmasın falan falan diye diye aynı fabrikadan çıkmış gibi olacağız bu gidişle 😅😅
Abi zamanla alışıyorsun ya hep ilk sefer çok acır, bir de sen ekstra kıllı olduğun için biraz acıması normal. Hem tahmin ediyorum, senin kıllarında çok uzundur şimdi Amazon ormanlarını andırıyordur, ya da bambu ağaçlarını. Önce onları traş makinesi ile traş edip kısaltacaksın ondan sonra ağda ya da epilasyon yaptıracaksın. Bu arada birine yaptırırsan daha kolay ve kısa süreli olur. Biir de ağda yapacaksan önce bölgeye bebek pudrası sürmeni tavsiye ederim. Daha az acıtır ve derini çekmez. Zaten düzenli yaptıkça hiç acıtmıyor. Nedense erkeklerin canı çok tatlı şpwqşğpşğ
Ya konuyu nasıl da hemen aşka bağlıyorsunuz her şeyde şpwqşğpş. Ben doktor abi kılları yüzünden böyle güzel önlükler giymekten çekiniyor diye tavsiye vermek istedim sadece. Yani halledilemeyecek bir şey değil, gayet basit çözümü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Böyle şeyleri seviyorum, farklı ve güzel görünüyor
Teşekkürler
Ankara'da sağlıkçıysınız görürsem direk sizi tanırım artık😄
Eyvah yakalandım 😅
Hshshsh şehir hastanesi mi
Yok değil 😁
Hangisi olursa olsun tanınmama ihtimalin yok😄
😂😂
Ya crocks giymeyin ya zaten hasta geliyorum ayaklari görüyorum daha da hasta oluyorum
Lastik terliğe o kadar para veremem
☺️ doğrudur ama çok rahatmis ve çekici duruyor
40 liraya en babasını aldım pazardan hemde crocs gibi kaymıyor 😂😂
Hemşire misiiin? Bayıldım da biz giyemiyoruz bunları
Neden giyemiyorsunuz?
Doktorlar için pek uygun değil diyorlar
Diyorlar? O diyenler kendine baksın ne alakası var doktorlukla onunla bununla maksat rahat çalışmak aynı zamanda kendini korumak değil mi? Bunu gitmeyip fosforlu yeşil giyince oluyor muymuş?
Ben de anlamadım işte. Ben scrubs üstü kendim giyemiyorum kıl fışkırıyor 😅
Aaaaa ne giyiyorsun 😂😂
Altı giyiyorum üstte tshirt falan. Cerrah değilim. Ha illa giysceksem içine bir şey giyerim
Üzüldüm ya 😅 Allah yardımcın olsun ama bizim aile komple öyle olduğu için bana tuhaf gelmiyor
Valla kötü
Aslında değil ama anlamıyorum bu algı nereden geldi, e var yani napcan hocam sen tıpçısın daha iyi bilirsin 😅
Öyle de itici
Bence değil bu toplumun uyguladığı dayatmalardan biri 😊
Teşekkür ederim de çok hani
Diyorum ya bence itici değil 😅 herkesin düşünceleri farklı ama bunu anlatmak anlamak niye bu kadar zor anlamıyorum 😁 tüm kadınlar 0 beden erkekler atletik olsun kimsede kıl tüy olmasın burunlar kemerli dişler yamuk olmasın kaşlar çok kalın ya da birleşik olmasın falan falan diye diye aynı fabrikadan çıkmış gibi olacağız bu gidişle 😅😅
Hahaha anladım teşekkür ederim :) sizin görev neydi
Laborantım
Ne hoş
Siz hangi bölümdesiniz hocam?
Nöroloji. İfşa oldum bayağı gizleneyim. Hocam demeyin lütfen
Ne diyim ağız alışkanlığı 😁 tüh gizlenmeden önce ekleseydim keşke hem ifşa olacak ne var ki 😅
Haha sizin için çıkarım gizliden ama çok soru geliyor.
Gizlenin gizlenin ekledim 😅
Teşekkürler
Abi lazere git ya da ağda yap veya yaptır sen de hem ağda azaltıyormuş şpwqşğpşğ
@strawberrycat üşenmedin mi okurken 😂😂
Yok şpwqşğpşğ
@strawberrycat kıllıyım kardeşim çok acıyor ama epilasyon
Ha denediniz yani 😅😅
Abi zamanla alışıyorsun ya hep ilk sefer çok acır, bir de sen ekstra kıllı olduğun için biraz acıması normal. Hem tahmin ediyorum, senin kıllarında çok uzundur şimdi Amazon ormanlarını andırıyordur, ya da bambu ağaçlarını. Önce onları traş makinesi ile traş edip kısaltacaksın ondan sonra ağda ya da epilasyon yaptıracaksın. Bu arada birine yaptırırsan daha kolay ve kısa süreli olur. Biir de ağda yapacaksan önce bölgeye bebek pudrası sürmeni tavsiye ederim. Daha az acıtır ve derini çekmez. Zaten düzenli yaptıkça hiç acıtmıyor. Nedense erkeklerin canı çok tatlı şpwqşğpşğ
Ya da hiçbirini yapma bırak seni seven böyle sevsin kusur arayan gözünün üstünde kaş var der yine bulur o yüzden çok da kasmaya gerek yok
Ya konuyu nasıl da hemen aşka bağlıyorsunuz her şeyde şpwqşğpş. Ben doktor abi kılları yüzünden böyle güzel önlükler giymekten çekiniyor diye tavsiye vermek istedim sadece. Yani halledilemeyecek bir şey değil, gayet basit çözümü.
Aşkla ne alakası var gı 🤣 ben genel olarak topluma atıfta bulundum 😅
Yakışmış çiçekli felan
Çiçek değil kız gezegen 😅
Oruç başıma vurdu idare et acıktım hemsiremisin
Allah kabul etsin 😊 laborantım
Anladım benim eşimde hastanede çalışıyor
Eşine hediye alabilirsin 😊 indirim de var
O bana hediye alsın boş ver
😂😂 o zaman almak isterse burdan aldır çok para harcamasın sana kalsın para
😁😁😁
Çok tatlı:)
Teşekkürleeerr 😊
Rica ederim. :)
ehee dikkat çekicii
Düşüncemi yansıtıyor 😅
birde üzerinde görelim
Geçmiş olsun
Nite
Erkek biri girseydi, onu tanımak isterdim.
Erkek biri giyseydi hastanede, onu tanımak isterdim.
XXL beden güzel durmaz sanırım.
Nerde güzel durmaz?
Üzerinize giymeyecek misiniz? Aşırı büyük geldi.
Bilerek öyle alıyorum kilom da var bir de kapalıyım uzun dursun vücut hatlarım belli olmasın diye
Güle güle kullanın, iyi nöbetler.
Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun 😊
XxL hey maşallah agshsh Güzel 👍🏻
Napim kanka 44 giyiyom bide kapalıyım uzun dursun diye daha büyük alıyom
Sen haklısın
Sende*
Teşekkür ederim
🌸
Çok renkli olmuş😄
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim güle güle giy🤗
Daha güzelleri sizlerin olsun 🥰
🥰🥰
Çok beğendim hayırlı olsun
Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun
Teşekkür ederim laborant hanım 😊
😊 rica ederim
Çok güzelmiş bende atanınca alacağım inşallah
Bende öyle diyordum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşAllah 🤲🏻 bölüm ne?
Amin inşallah ya🙏, Tıbbi sekreterlik ve dokümantasyon ya sen?
Laborantım
Ne güzel başarılar diliyorum.😊
Teşekkür ederim bu arada acayip indirim var almak istersen
Yaa nerde bu bakarım tabi
Çizgi medikal siteden aldım zaten
Hım teşekkür ederim bakacağım
Ben teşekkür ederim dualarım sizinle 🤲🏻
Çok teşekkür ederim başarılar size de🙏🤍
Cıvıl cıvıl. Hemşire misin?
Laborantım
Çokselmiş
Teşekkürler