Arkadaşlar beni sevmiyorsanız görmek istemiyorsanız engelleyebilirsiniz. Sürekli beni takip edip her soruma yorum yapmanız beni şüpheye düsürüyor. Beni salın sizi umursamıyorum 🤦♀️
Bu tarzdaki desenleri genellikle 50-60 yaşındaki kadınlarda görüyorum eğer 26 yaşındaysanız daha açık tonlarda ve bu tarz olmayan desenli şeyleri giymenizi tavsiye ederim ve evet yaşınızı en az 40 göstermiş.
1
4 Yorumla
Soran
8 ay
Ben 20 ve 30 yasındaki kadınlar da da gördüm her seyi bir kalıba sokmayınn
Aa sakin olun alındınız sanirim 😅 ben bir şey demedim tabi herkes istediğini giymekte özgürdür ama ben sokakta falan görünce yüzüm ekşiyor daha genç işi şeyler giyebilirsiniz.
Tabi ki 40 gibi neredeyse.. Artık kendini paylaşıp sürekli yaşını gösterme konusundan kurtul bence.. Aylardır hep aynısın. Tarzını değiştir ve kendini sev
2
5 Yorumla
Soran
8 ay
Ben tarzımı seviyorum kıyafetimi sordum istedigim sorarım bu kimseyi alakadar etmez herkes kendine baksın sonra bana yazsın
Hayatım niye kızıyorsun. Fikrimi söyledim dıştan biri olarak. İyi yorumlara teşekkür hoşuna gitmeyen yorumlara saldırıyorsun!!! Herkes büyük göstermiş demiş haklı olarak. Çok çirkin teyze kıyafeti yaşına gitmemiş. Ve seni sürekli görüyorum yaş takıntın var belliki. O yüzden sev kendini dedim
Bak sen bana yukarıda nasıl bir uslupla yazmıssın ben de sana bu sekilde cevap verdim badimi sordum sen bana yok sunu yap bunu yap hep görüyorum seni falan ee napim ben böyleyim yani rahatsız oluyorsan engelle simdi ben seni elestiricem daha cok memnuyetsiz olacaksın bana catır cıtur yazıyosun ben de sana yazarım yasımla alakalı tek sorum yok nerenden uydurdun onu da anlamıyorum sen cirkinsin öyle görüyorsun bu kadar basit
Estf. Niye uydurmayım hem neden. Daha önce 2,3 kez daha gördüm fotonu paylaşıp yaşımı gösteriyor muyum sorularını o yüzden dedim. Yaşta ömür de gelip geçici Allah sağlık huzur versin ✋
Giyim tarzını bir tık genç ve renkli yapsan yüzüne de doğru makyajı uygulasan buradakilere bin basarsın kimseye aldırmadan devam et gayet hoş ve temiz bir yüzün var.
Ne yaptin ya berbat genc yasta yasli gibi durmussun kendine bi güzellik yap ve kurtul su elbiseden. Instagramda dolan tesettürlü büsürü fenomen var onlara bak ve tarzini degstir aciiil
1
31 Yorumla
Soran
8 ay
Ahaha benim bu aldıgımda fenomen önerisi knk ya sensin berbat istedigimi yaoerım bu da sizi ilgilendirmez
Her fenomen güzel giyiniyor diye bisey yok tarz olan insanlara bak. Ayrica sizi ilgilendirmez diyosunda nasil olmus diye soran sensin farkindamisin? elestiriye acik olmicaksan sorma sende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bu tarzdaki desenleri genellikle 50-60 yaşındaki kadınlarda görüyorum eğer 26 yaşındaysanız daha açık tonlarda ve bu tarz olmayan desenli şeyleri giymenizi tavsiye ederim ve evet yaşınızı en az 40 göstermiş.
Ben 20 ve 30 yasındaki kadınlar da da gördüm her seyi bir kalıba sokmayınn
Demek ki onlar da sizin gibi düşünüyor tarzları böyle ama onlar genelde giyinmeyi bilmeyen insanlar oluyor.
Aa sakin olun alındınız sanirim 😅 ben bir şey demedim tabi herkes istediğini giymekte özgürdür ama ben sokakta falan görünce yüzüm ekşiyor daha genç işi şeyler giyebilirsiniz.
Sürekli bu badiyi giymiyorum zaten arada kombin yapmak İcin
Tabi ki 40 gibi neredeyse.. Artık kendini paylaşıp sürekli yaşını gösterme konusundan kurtul bence.. Aylardır hep aynısın. Tarzını değiştir ve kendini sev
Ben tarzımı seviyorum kıyafetimi sordum istedigim sorarım bu kimseyi alakadar etmez herkes kendine baksın sonra bana yazsın
Hayatım niye kızıyorsun. Fikrimi söyledim dıştan biri olarak. İyi yorumlara teşekkür hoşuna gitmeyen yorumlara saldırıyorsun!!! Herkes büyük göstermiş demiş haklı olarak. Çok çirkin teyze kıyafeti yaşına gitmemiş. Ve seni sürekli görüyorum yaş takıntın var belliki. O yüzden sev kendini dedim
Bak sen bana yukarıda nasıl bir uslupla yazmıssın ben de sana bu sekilde cevap verdim badimi sordum sen bana yok sunu yap bunu yap hep görüyorum seni falan ee napim ben böyleyim yani rahatsız oluyorsan engelle simdi ben seni elestiricem daha cok memnuyetsiz olacaksın bana catır cıtur yazıyosun ben de sana yazarım yasımla alakalı tek sorum yok nerenden uydurdun onu da anlamıyorum sen cirkinsin öyle görüyorsun bu kadar basit
Estf. Niye uydurmayım hem neden. Daha önce 2,3 kez daha gördüm fotonu paylaşıp yaşımı gösteriyor muyum sorularını o yüzden dedim. Yaşta ömür de gelip geçici Allah sağlık huzur versin ✋
Saolun bir kere o da yani gecen seneydi galiba baska sormadım
Hos olmamış olduğundan baya büyük göstermiş seni sade renkleri tercih etsen daha çok yakışır bence : )
Tesekkür ederim tatlı yorumun İcin ama aldım artık jdkfkf
Bana göre leopar desenini kimse giymemeli ya. Herkesi olduğundan büyük gosteriyor. Senide büyük göstermiş. Yine de sen sevdiysen giyebilirsin elbette.
Saol kuzumm
Giyim tarzını bir tık genç ve renkli yapsan yüzüne de doğru makyajı uygulasan buradakilere bin basarsın kimseye aldırmadan devam et gayet hoş ve temiz bir yüzün var.
Minnoşum yanlış anlama ama üzerindekinin desenleri büyük ve demode duruyor haliyle yaşını da büyük göstermiş.
Böyle durmuyordu ama bana gelen bu saol 😂
Etiketi duruyorsa iade et valla yazık verilen paraya. 😁
Ugrasamam simdi kargoyla
Kız nesiyle uğraşcan.
Ugrasıyosun yaaaaa
Parana yazık edersin ama..
Olsun giyerim
Leopar ben de çok severim ama bu biraz yaşlı göstermiş evet belki üzerine blazer ceketle kombinlenebilir ama
Ayy iste bende öyle düsündüm bide daha güzel duruyordu ben de böyle durdu dşglflkc
Bu tarz kombinleri pek beğenemiyorum be sütlüm yaa.. Keşke daha düz şeyler tercih etseydin
Bende düz seviyorum bu sefer renkli olsun dedim 😂
Ne yaptin ya berbat genc yasta yasli gibi durmussun kendine bi güzellik yap ve kurtul su elbiseden. Instagramda dolan tesettürlü büsürü fenomen var onlara bak ve tarzini degstir aciiil
Ahaha benim bu aldıgımda fenomen önerisi knk ya sensin berbat istedigimi yaoerım bu da sizi ilgilendirmez
Her fenomen güzel giyiniyor diye bisey yok tarz olan insanlara bak.
Ayrica sizi ilgilendirmez diyosunda nasil olmus diye soran sensin farkindamisin? elestiriye acik olmicaksan sorma sende
Bana emir veremezsin sen benim zevkim bu. Begenmedim de gec. Noldu agır mı geldi cevabım. O zaman yorum yapma sende acık ol elestiriye
Emirmi dkdkdk iyimisin sen neyin kafasini yasiyosun acaba herkese saldiriyosun 😂😂 banane yani ne giyersen giy sana iyilikte yaramiyor
Ayrica sen beni elestirmedin saldirmaya geciyosun direk 😂
Okada agir geldiki cevabin aglicam simdi dkdkdkska allahim ya 😂😂😂
Agla o zaman düzgün yorum yap ondan sonra konus senin iyiliğine ihtiyacım yok
Tamaaam gectiii sakin ool 😂😂
Ben sakinim sen sakin ol
Dnfkfnfkds
Hic öyle görünmüyosun dkdkdks
Neyse tamam aglama 😂
Sen de öyle görünmüyorsun
Benim lafımı bana satma özgün ol
Ben gülüyorum farkindaysan 😂 ciddi olan sensin 😂
Ayy senin lafinmiydi pardon cok özürdilerim sjdkdkska
Tskler canim senin kadar bos deglim cok sükür 😂
Oooo laf soktuuu alkiss sanaaa fkfkd
Evett askım yeter sana bu kadar
Neyse sana iyi geceler ninecimm
Dümbük kiskanc it mi dnsnssnsk iyi güldürdün dndndksls
Git bi aynaya bak bakalim kiskanilcak biyerin var mı 😂😂
Fjjfkfkdkidisa
Cidden güldürdün tskler dkdkdks
Hahagssghsyhshsgsggaagaga
Kahkaha attim skskskskaia9
Lütfen beni yerin dibine sok dkdkdjsjsjsia
Zaten oradaydın asko peki
Asko mu sen baya ergensin ya 😂
Teyze görünümlü ergen koydum senin adini fnfkdks
Yav he he ben de adını kıskanc finito koydum jxjfk
Anliyorum 😂
Sjdjdjdjskak
Kocası ölmüş dul kadın elbise deseni gibi yani yaşına gitmez.
Badi bu badi knk
Sksksjsjsjksks hahahahhaha ölcem gülmekten
Öl yaaa cok komik
Kalbimi kırdın 😢
Biraz yaşından büyük göstermiş, kıyafetin desenlerinden kaynaklı galiba.
Evet bebek karısık deseni ama kombinliycem ahaha
Görümce havası aldım senden sinsilik de var +35 olmuşsun
Görümce olucam olmadım benden ne sinsiler var 35 kadar da durmuyorum abartma
Düşüncem bu size kabul ettirmek zorunda değilim
Evet ben de kabul etmedim zaten
Gözlerin çok güzel. Kalbin de güzeldir boş ver kimin ne dediğini. O leopar da gözümden kaçmadı:)
Askımsınnnnn
Sevimli bi yüzün var ama kullanmayı bilmiyorsun gibi
Ya badim olay oldu ksldkfk yüzümü unuttum
Hiç yakışmamış ne yalan söyleyeyim. Biraz renkli giyinmelisiniz.
Renklide giyiyorum
Natural bir görünüm kazanmissin
İyi ama 30 gibi duruyorsun
Of ya xkdklf
Bana da öyle diyorlar
Salla ya
Elini sallasan 1 milyon tane 🤣😀😀
yaşlı göstermemişsiniz ama bu tarz desenler biraz eskide kalmadı mı
Ne bileyim kız gözüme hos geldi kdkdkfk
2-3 gundur burdayım bu kadın hergun aynı şeyi giyiyo :D
Evet desenleri yaşını büyük göstermiş bence düz renkli kıyafetleri tercih etmelisin
Şu kızıda birisi beğenip alsa da herkes bir rahatlasa. Arkadaşlar yok mu şu kızla evlenmeye talip birisi? 🙂
Evlenmek istemiyorum
Aday olsa öyle bir evleneceksin de işte doğru aday yok. 🙂 #hikayeanlatma
Senin sac telin kadar adayım var merak etme