Moda & Stil 2 ay Kadında bacak zinciri erkeklerin hoşuna gider mi, tatlı duruyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Böyle bir şey giymeyi düşünüyorum nasıl olur sizce? Kadında bacak zinciri erkeklerin hoşuna gider mi, tatlı duruyor mu? Cevapla 51 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Benim hoşuma gidiyor böyle bir şey almak isterdim ama erkeklerin hoşuna gider mi diye zerre düşüncem olmadı ben sadece beğenirim ve alırım. 3 1 Yorumla imthechampion 2 ay Yinede soyleyeyim, hosuma gidiyor 😂😂 Yorumla
Alfaaa0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% 2 ay Bence süper sexsi 👍tercih güzel siyah mini elbise saten olabilir altına 19 cm stiletto stilettoların altı kırmızı bacak aksesuarı bomba 😄👍sonra gel nikah😄 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 433 cevap paylaştı. Çok hoş duruyor böyle aksesuarlar ama her yerde giyilmez. Yani cinselliği tetikleyen aksesuarlar olarak buluyorum direk libido artışı yapıyor 1 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Bacak zinciri değil de şu bacağınıza giydiğiniz bir şey var jartiyerin sadece dantel kısmı gibi. O çekici duruyor. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% 2 ay Moda & Stil konusunda 409 cevap paylaştı. süper olmuş özellikle çorap lastiği görseli ince detay 1 2 Yorumla çoktaumurumda 2 ay @gizli_sığınak anlamadım? sorun nedir? Yorumla çoktaumurumda 2 ay @gizli_sığınak kendi işine bak benim neden anlayıp anlamadığım konusunda zerre fikrin yok Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Hem de fazlasıyla. Zincir, ip vs bağlama ya da çorabın bitiş kısmı. Ekstra güzel yapıyor. 0 0 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Normal zaman için gereksiz abartı buluyorum.. 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% 2 ay Çok güzel bir de ayak parmaklarına takılan halhal var çok seksi ya 0 1 Yorumla İsimsizDiyelim2 2 ay Şu an bile eridim Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Guru Yaş: 31 2 ay Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. İlk defa görüyorum çokoşmuş biraz da çekici hatta 0 0 Yorumla
anonimkiiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 2 ay ben kızım valla ben bile seviyorum ya çok iyi duruyor 3 1 Yorumla Iam_Bayhan Yeni 2 ay Bide benimkiyi gör canim 36cm🌶 Yorumla
Mordabirenk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Bu elbiseyi giyince nasıl eğilmeyi düşünüyorsun acaba çömeliyim desen zincir gerilir kopar bi seksi görünecem diye rezil etme kendini 0 0 Yorumla
FreshAdel7 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay Bacak değilde ayak bileklerine takılan zincir ve başka aksesuarlar cok kötü duruyor 1 0 Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Abartı olmaz güzel olabiliyor 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 48% 2 ay Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyor güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay aynı etekten bende var 2 1 Yorumla niceface1 2 ay Nerde giyiyorsun bu etegi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Benim hoşuma gidiyor böyle bir şey almak isterdim ama erkeklerin hoşuna gider mi diye zerre düşüncem olmadı ben sadece beğenirim ve alırım.
Yinede soyleyeyim, hosuma gidiyor 😂😂
Bence süper sexsi 👍tercih güzel siyah mini elbise saten olabilir altına 19 cm stiletto stilettoların altı kırmızı bacak aksesuarı bomba 😄👍sonra gel nikah😄
Çok hoş duruyor böyle aksesuarlar ama her yerde giyilmez. Yani cinselliği tetikleyen aksesuarlar olarak buluyorum direk libido artışı yapıyor
Bacak zinciri değil de şu bacağınıza giydiğiniz bir şey var jartiyerin sadece dantel kısmı gibi. O çekici duruyor.
süper olmuş özellikle çorap lastiği görseli ince detay
@gizli_sığınak anlamadım? sorun nedir?
@gizli_sığınak kendi işine bak benim neden anlayıp anlamadığım konusunda zerre fikrin yok
Hem de fazlasıyla. Zincir, ip vs bağlama ya da çorabın bitiş kısmı. Ekstra güzel yapıyor.
Normal zaman için gereksiz abartı buluyorum..
Çok güzel bir de ayak parmaklarına takılan halhal var çok seksi ya
Şu an bile eridim
İlk defa görüyorum çokoşmuş biraz da çekici hatta
ben kızım valla ben bile seviyorum ya çok iyi duruyor
Bide benimkiyi gör canim 36cm🌶
Bu elbiseyi giyince nasıl eğilmeyi düşünüyorsun acaba çömeliyim desen zincir gerilir kopar bi seksi görünecem diye rezil etme kendini
Bacak değilde ayak bileklerine takılan zincir ve başka aksesuarlar cok kötü duruyor
fizik iyiyse iyi duruyo
Abartı olmaz güzel olabiliyor
benim hoşuma gidiyor 😂
Ortadoğu'yu çağrıştırıyor gitmez.
Benim hoşuma gidiyor güzel görünüyor.
Bence aksesuar olarak gayet hoş
Kadınlara hiç yakışmıyor
aynı etekten bende var
Nerde giyiyorsun bu etegi