Açıkcası onun güzel ve çekici olmasını seviyorum, açık giyinmeyi abartmadığı sürece tabi?
2 ay
Eşimin alımlı ve çekici gözükmesi hoşuma gidiyor, özellikle mini ve dekolte giymesini seviyorum. Sizce yanlış mı?

Açıkcası onun güzel ve çekici olmasını seviyorum, açık giyinmeyi abartmadığı sürece tabi?
Evde başbaşayken sadece size alımlı ve çekici olması doğru ama dışarılarda yabancı erkeklere karşı yanlış, eşini seven kıskanır, Nur suresi 31. ayette bayanların giyimleri hakkında Allah şöyle der; mümin kadınlara söyle güzelliklerini ve süslerini yabancı erkeklere göstermesinler. yani yanlış olduğunu ben söylemiyorum yine de tercih sizin, herkes özgürdür
Kadın erkek herkes eşinin/sevgilisinin bakımlı ve çekici gözükmesini ister
Cevap
33Cevap
Reis bence hiç takma milleti. Senin nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yaşa. Giyinmesinde bir edebi adabı vardır. Tarz önemli. Tar derken bir kadın veya erkek çekici görünmek isteyebilir bunda sıkıntı yok birde niyeti yanlış olanların gitinme tarzı vardır hepimiz o tarz insanları ayırt ederiz.
Karşındaki kişi kuyruk sallamadıktan sonra kimse bir şey yapamaz. Burada bu soruya doğru cevap alman zor. Ne yazık ki bağnaz çok. Kendileri azıcık dekolte görse ağzı sulanarak baktıkları için her dekolteli kadını yanlış tanır yargılarlar, eşinede veya sevgilisinde güzel kardeşim derler. Moralini bozma bence kendine güvenen bir erkeksin. El ne der diye eşimi, sevgilimi kısıtlıyacağıma, elalemi hiç takmazsın yoluma bakarsın. Seni ilgilendiren başkalarının düşünceler değil. Sevgilinle aran nasıl. Nasıl huzurlu olursunuz gibi şeyler. Karısını evden dışarı çıkmasına izin vermeyen erkekler var. Kendiler sapık oldukları için herkesi sapık sanırlar.
Hayır yanlış değil. Göz zevkine de önem veriyorsun artı sevdiğin kadını beğendiğin gibi kalsın istiyorsun. Bence bu senin özgüvenli olduğunu da gösteren bir durum. Bir ilişki de öz güven aşırı önemli, neden mi;
Öz güvensiz bir partner ilk anda hangi yönünüz ve özelliğinizden etkilendiyse onu sizden almaya çalışacak, aldığı an da siz cazibenizi yitireceksiniz ve o, eski halinize benzeyen başka birinden etkilenecek, ya sizi terk edecek ya da aldatacak... 😏
Teşekkürler güzel yorumun için😍
Peki senin hoşuna gidiyor da başka bir erkeğin de hoşuna gidebilir bunu düşünemiyor musun?
eşin sana nasil cazip geliyorsa bi başka erkeğe de öyle gelebilir illaki birlikte olması şart değil, ama zihninde o kadını hayal ettiğini, ve o gün onu otobüste ya da tramvayda görüp akşama eve geldiğinde hep eşini ve bacaklarını hayal ettiğini düşün. Evet bi erkek olarak soruyorum sana... bunlar hoşuna gider mi?
Yanlış anlamayın beni lütfen herkesin kendi tercihi ama mademki bize soruyorsun benim yorumum bu hoşuna gitsin veya gitmesin...
Bence kadın sadece kocasına karşı süslemeli alımlı olmalı, sadece ve sadece kocasına özel olmalı... Fikrimce...
Yani evet kadın erkeğine karşı dönmeli ama kadının bedeni de erkeğinin bedenine
Bence doğrusu bu, nerden bakarsanız bakın tek doğru bu, eşimin özel yerlerini başka bir erkeğin görmesi beni çok rahatsız eder, görürse eşimin bana bi özelliği, özeli kalır mı, göz zinası diye bir şey var
Hm anladık kankacıgım sende cuckold sever bir kocişsin, eşinin gözünün önünde bir başkası ile birlikte olurken zevkle karışlarına geçip mastürbasyon yapacaksın onları izleyip demek☺️
Eşine başka erkeklerin bakmasından zevk alan kafa🤔 bu kafayı zerre anlayamam imkanı yok kafam ufkum geniş ama midem geniş değil işte🙃
Bu bir öz güven eksikliği. Yanindakinin guzelliği ile kendin ego yapıyorsun ama bu çok genişçe bir düşünce yapısı
Bir kadın için ise yarar bir durum ama sizin açınızdan bilemedim...
Kral yanlış anlama ama şimdi benim karım dışarda başkasının dikkatini çekecek şekilde ve vücut hatları görünecek şekilde dar (örn. dar pantaton) giyinirse köşede ki sokağı dönemem. benim yanımda istediğini yapıp giyinebilir fakat başka erkeklerin dikkatini çekecek şekilde giyinmesine kesinlikle izin vermem. (bekarım)
Aynen katılıyorum, bu dar pantolonla ilgili başımda bi bela var, bir kıza aşık oldum aylar önce, araştırdım soruşturdum iyi kız namuslu dediler, ilk başta normal giyimli görmüştüm, fakat sonra dar kot giydiğini gördüm, şimdi hem aşığım, hem dar giydiğinde erkeklerin ona bakıp hissettiklerinden büyük azap duyuyorum, ilk başta dar giydiğini görseydim bırak aşık olmayı yüzüne bile bakmazdım, şimdi ne bu aşktan kurtulabiliyorum ne de azaptan, nasıl kurtulacağımı bilemiyorum, Allah düşmanımın başına vermesin.
@tuncayertas17 Aga benim başıma gelen daha mı kötü bir tık daha mı iyi bilmiyorum ama şöyle bir şey; bir kız var sanaldan arkadaşız ama çok iyiyiz işde neyse ben kıza aşık oldum kız da başkasına oldu kızın en yakın arkadaşı ben olduğum için; bildiğin aşık olduğum kıza bana aşık olduğu çocuğu anlatıyor, sonra sevgili oldular ve ben hala çok seviyorum artık çıkamıyorum bi kere bataklığa düştüm. kız bu gün şöyle sarıldık beni öptü bende onu öptüm çok güzel anlardı falan diye anlatıyor içim öyle bir yanıyor kiiiii kelimeler ile anlatmak imkansız resmen her gün aklıma geldikçe kendimi doğruyasım geliyor. kız açık giyinmiyor hareketleri ve huyları çok hoşuma gidiyor. öyle bir yerdeyim ki şu sıralar anlatılmayacak kadar büyük yangın mı desem azap mı desem nasıl anlatırım bilmiyorum ondan var işde. o acı anlatılmıyor :' )
Düzeltme ** bildiğin aşık olduğum kız bana aşık olduğu çocuğu anlatıyor,
Senin durumda kötüymüş ya keşke aşık olduğunu hemen söyleseydin, ya da şimdi söyle, başka kurtuluş yok, söylediğinde sana karşılık vermezse unut gitsin, yoksa için içini yer aşk sağlığın bozulur, biran önce söyle, ona duygularını açıklamadığın sürece azap çekersin boşuna, ona açıl pişman olmazsın, şuanki azaptan iyidir, ben kıza aşkımı 7 ay içimde tuttum açılamadım, aşk azabını çektim aylarca üstüne bir de dar giyindiğini görünce azap dayanılmaz hale geldi, kıza dar giyimin günah, haram olduğunu uzun uzun anlatan isimsiz mektup yazdım ama işe yaramadı, sonra aşkımı belirten mesaj yazdım, kız mektubun benden geldiğini anladı, ilanı aşk mesajımın sabahı karakoldan aradılar, saatlerce ifade verdik, sanki evli kadına yazmışım, taciz etmişim gibi muamele yapmayın dedim, kız bir daha yazarsam savcılığa vereceğini söylemiş polislere, konu kapandı, bence dar giyimin günah haram olduğunu mektupta yüzüne vurduğum için bozuldu, mesajı bahane edip karakola gitti, mektubu benim yazdığımı ispatlayamıyor çünkü isimsiz ama ilanı aşk mesajı benden olduğu belli, bir kız kötülük içermeyen duygusal olan tek bir mesaja karakola gidermi, size tavsiyem o kıza biran önce duygularınızdan bahsedin, en kötüsü size olumsuz cevap verir azabınız biter
sevgilisi olmayan aşık olduğunuz kız dar giyinse ne yaparsınız
Kpss coğrafya bilgilerini güncellemek lazım Türkiye’nin en geniş ovası değişmiş 😅
Yanlış değil ama dış dünya görmese daha iyi idi
Kıskanmamayı nasıl beceriyorsun hocam? İlla sarıp sarmalamak demiyorum da, hoşuna gitmesi tuhaf geldi.
dekolte, mini vs istemezdim ben olsaydım.
Çok iyi evli misin dieğilsen evlenelim tam aradığım erkek
Evet evli misin?
Şahsen giyim konusunda ben de oldukça dikkatli biriyimdir ve bir kadın, feminen şekilde giydiğinde daha şık görünür ki, sportif giyimi pek sevmiyorum. Zaten tarzıma da sportif gitmez.
Tabi ki yanlış bu da soru mu
güzel kardeşim ne zamandan beri doğru oldu da bizim mi haberimiz yok
güzel kardeşim lık*
Normal zaten çoğu erkek bunu ister bunu itiraf edebilen bu ozguveni ve cesareti gösterebilen erkek az oluyor maalesef
Hayat senin hayatın eşinde seviyorsa giysin gitsin. Kısa süredir buradayım seviye olarak baya geri buradaki insanlar yanlış anlaşılmasın.
Abi biraz usturuplu olsun ya tamam az biraz dikkat çekebilir de
@ParaşütAdam adlı kullanıcı gayet güzel şekilde görüşünü paylaşmış.
nerde giymesini istediğine göre değişir. elit yerlerde okey ama daha abazaların oldugu yerlerde hoş değil
Eşinde seviyorsa yanlış olan bir şey yok gibi gözüküyor :D
Senin yani senin ne olduğuna aklım ermiyor bogazim düğümlendi
En İyi Cevap