Çok istiyorum ama sütyen takmadan elbise giyemem bu askılı elbise giyenler sütyensiz mi giyiyor
2 ay
Göğüslerim büyük, askılı elbise nasıl giyebilirim?

Göğüs uçlarım belli olmasın diyorsan göğüs ucu için bantlar pedler var onlardan takabilirsin. Elbise düşmesin oynamasın tarzı düşüncen varsa onun içinde nasıl desem görmüştüm bant gibi bir şey elbise bandı sanırım herhalde elbisenin oynamasını engelliyor.
Cevap
19Cevap
Elbıselerın kendı ıcınde dolgusu oluyo onlardan al sarkık durmaz veya askısız sutyen tercıh et gogus bantlarıyla desteklersın
Maviler sanki elbise gidiyormuş gibi ilk önce onlar yorum yapıyor aptal herifler
Göğüs ucu kaldırıcı bantlar var birde silikon yapışkan göğüs ucu kapatan var Trendyoldan alabilirsin fiyatlarına bak istersen
Göğüs uçlarını kapatan pedler vs kullanabilirsin, bralet tarzı şeyler kullanabilirsin diye düşünüyorum
Vay anasını kızdan çok erkek yazmış. Yahu bunlar ne zamandır elbise giyiyor. Gördüm arada değişikler demiş ki pedler var. Lan nerden biliyosunuzzz
askılı elbise sütyensiz olur meme uçların belli olmalı mutlaka
Elbiseye göre değişiyor göğüsleri büyük olanlar heryerden askılı elbise giyemiyor kumaşa flan bazı elbiseler taşıyor pahalı oluyor onlarda işte
Meme ucu kapatıcı takıyolardır ya da yapıskanlı sütyen
Ya. Bağımlısı var o uçLarın yapmayın 😀
kurgu cok kısa ama ıslev acısından olumlu olmus abazaların hepsı ınanmıs bo buyukmeme denılınce
Aşko askılı elbisenin sırt kısmı ipli planlar var sıkılan onlardan giy göğüslerin sarkık değilse güzel olur ha yine olmadı ise şeffaf askılı bedeninden bir tık küçük südyen giy o belli olmaz ve aşırı dik ve çekici durur
Askısız sütyen bunlar için var hayatım
Yok benimkini tasımıyor😂
Nasıl taşımıyor? Erkekmisin sen? Her göğse göre sütyen var nasıl taşımıyor harun abi?
Abla sen naptın kaç yaşındasın ki 😂😂😂😂😂😂
@YılmazkartalX ne diyosun? napmışız ve yaş ne alaka?
boş ver abla ben sana demedim zaten iyi akşamlar
Aşkım sen büyük göğüs bilmiyosun heralde büyük oldukları için sütyen aşağı düşüyor askı desteği olmadan
@YılmazkartalX zaten diyemessin iyi akşamlar
Haklısın abla
ben sütyensiz giyiyorum
gıy canım ıstedıgın gıbı
Altını doldursun gazeteyle
O kadar büyük mü yaa 🤔 cup ne kullanıyorsuunn genetik miiii
Kaç beden göğüslerin
bazı elbıseler buna musaıtlık ozellıkle kıslık elbıseler hıc denedınmı?
çogu sutyensiz giyiyor
Cok buyuk mu duruyor göğüslerin
Giyin
Göğüs uçların belli olmasın yeter.
En İyi Cevap