Sadece tip olarak soruorum başka mevzulara girmeyelm lütfen.. Esmer kara kaş kara göz etkileyici bakışlar sert duruş filan bayılıorum yeminime :D siz ne düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
burada bu konu ırkçılar tarafından sabote edilir boşuna yazmasaydın keşke nefret edicez yine işe yaramazlardan kürt olunmaz kürt dogulur kardeşim kürt birine aşık olduysan korkma yürek mangal gibidir severse eğer başında taşır seni ölene kadar aç bırakmaz muhtaç etmez ekmek kazanmak için iş ayrımı yapmaz hanım evladı deildir taşı sıksa suyunu çıkarır sen bakma milletin ağzına başta yazmışsın başka konulara girmeyin diye ama anlatamazsın ezberlediklerinden başka bişey bilmez saman kafalılar kayıt ettiklerini çalarlar bozuk teyip misali kurt erkeği adamdır adam kadını gozunu problem etme sen kadını isterse hayatını değiştirir mutluluğu için bunlar gibi ibibik deildir begenmeyenlerin tiplerine bak sen yeter anlarsın demek istedigimi...
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
galeri7.uludagsozluk.com/.../...r%C4%B1_511576.jpg
kara kaş kara göz kara bıyıklar :D :D127 Yorumla- +1 yıl
yemeği neresiyle yiyor la acaba
Soran+1 yıl:D hey Allah ım ya
- +1 yıl
@DominicOswald shop olmasınmı bu?
- +1 yıl
shop lan bu aw zürriyetsizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.google.com.tr/.../&h=375&w=500&tbnid=TNaqKIcpJLNEZM:&zoom=1&docid=v1Jppzeq4DUAaM&hl=tr-TR&ei=GCFYVO3_I5SQ7Ab83IE4&tbm=isch&client=ms-android-google&ved=0CCUQMygEMAQ
Aynen çok yakışıklılar32 Yorumla- +1 yıl
iftira atma kurtlere bu bildigin uzayli :D
Cevap sahibi+1 yıl:DD
+1 yılEvet katılıyorum :)
108 Yorumla- +1 yıl
Geliyo şimdi seninki de ben kiyamadim sen yaptın ya bittin !!! :) artık gizli cevap veriyorum lanet olsun bir soruda 15 16 eksi almsm en iyi cevap oldgu halde :) bittin sen
- +1 yıl
Bence ben kötü bişey yapmadım ırkçılık yapılıyo haksızlık fikrimi söyledim yanlış anlasildm sağlık olsun
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler ama eic aldigim zaman eksi sayım firliyo ya kızlardan en çok eksi alan benim hrlde bu sitede :)
Soran+1 yılDoğru söyleyeni dokuz köydenn kovarlar.
- +1 yıl
Valla ya mesela Özcan Deniz hastasiyim ama bir kaç kişiye gerçekten katılıyorum gerçek kurt esmer tenli sarı saçlı renkli gözlü olur :) eic aldım çatlayin eksi veren kiskanclar :):) :) :) :) :) :) :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
91Cevap
Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı. Bence degiller... Bazilari cok iticiler.. Ben begenmiyorum... Kara kas kara sac sadece Kürtlere özgü birsey degil... Kürtlerin tipsizi cirkini daha cok malesef kimse alinmasin kizmasin... Herkesin düsüncesi farkli iste benimki de bu...
100 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak gerekir ama yakisikli oluyorlar, bakimli olmadiklari icin belli olmuyor turkiyeye yeni gocmus, ve ya ortadoguda yasayanlar oranin moda anlayisinla giyiniyorlar. ordaki kizlarada bu cekici geliyor. ben londrada yasiyorum, ulkelerinden yeni gelen kurtlere kizlar pek bakmaz, ben dahil, tarzlari yuzunden.. ama avrupada, amerikada yetismis, ya da turkiyede buyuk sehirlerde buyumus bakimli olanlarinda allahi var yani yakisiklilar. Kara kas kara goz her zaman iyidir :)
20 Yorumla
+1 yılher ırkın kendine göre yakışıklısı vardır bunu genelleme yapmaman lazım..
valal benim İstanbul'da gördüğüm kürtler aynalı gözlük takan, siyah elbise giyen, saçlarına da limon sürmüş gibi gibi tiplerdi... ama bütün kürtler böyledir diye bir düşüncede olmadım hiç...10 Yorumlaamacın ırkçı ayrımcılık olduğunu vurgulamaktasın bu yüzden gizli profille yazıyorsun. o zaman söyleyim, her ırk kendi ırkına yakışıklı gözükür bu yüzden türk kızları kürtlerden koşlanmaz. aynı zamanda türk kızı bir zenciden ve almandan da hoşlanmaz. çok nadir olarak ten uyumu olan olur yeterli mi?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın! Sakın ha Aşık olayım deme Yanarsınnn Ben 6 yılımı verdım bir kürte o da kara kaşlı kara gözluydu ama ne zaman sevdıgımı sölesem anamdan grıyırodu babamdan çıkıyordu Sakın seveyım deme.. ( Yanlıs anlamayın konuyu da sıyasete getırmeyın o amacla demedım )
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ewet.
Cevap sahibi+1 yılYa gercekten çok özur dılerım Soruyu görunce bıraz sınırlendım Eskıye gıttı aklım Kusura bakmayın tabıkıde öyle değil bir anda yazdım Yanlıs bır Düşünce oldu..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok yakışıklı oluyorlar. Katılıyorum konuyu açan arkadaşa. Karşı gelenlere buda örnek olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=AUoIh9ordfg136 Yorumla- +1 yıl
Gddhdjhdydsktktssks :Ddd
- +1 yıl
adsfstgtfuhjgjmkre324234
Bu site cahil faşistlerle dolu. En iyi kürt ölü kürttür demiş bir ayştayn ve epey beğeni de toplamış. İnsanlari elinde olmayan sebeplerle yarğılamak ayıptır, bunu yapmayın.
101 Yorumlaşimdi kim bilir kaç tane yavşak bir * uğruna kürdüm diyodur :D pkklıların bacısını sıkeyım ama kürt arkadaşlarım var vatanımı benden fazla seviyolar :D diğerlerinin ta mk :D
110 Yorumlabu soruda provakatörlük seziyorum ve sen kesin kürtsün
616 Yorumla
Soran+1 yılLazım onların cogu kötü olabilir bn tip olarak konuştm ki türk gencleri iyi yerlere gtmio gercektn
- +1 yıl
1. husus sen laz olamazsın bir karadenizli laz kelimesinden gıçık kapar ben lazım değil karadenizliyim der ! 2. husus sen laz'sın diyelim öyleyse kanında kürtlük var ve hiçte inandırıcı değilsin türk gençliği ırkı olmasa şu an oturduğun yerde oturamazdın seni başka yerlere oturturlardı.. ve kimse şunu unutmasın ki türk milletinin himayesi bayrağı altında yaşayarak türk ırkını kötülemek isteyenler kadar aşşalık varlık yoktur !
Soran+1 yılBen sana benim içmi anlatamm ki kndi czginde yürüosun cnkü onlar sayesnde burdayz ewet Allah razı gelmiştr hrpsnden şükr etmesnide biliorum ben. Trabzon kızıyım kürtleri sawunmuorum yani kötü olnları ama ezberede konuşmuorum bn tipleri güzel o kadr saygı duymn gerekt bni aşağlmn doğru değil. Buda senn kişiliğini gösterr bişy diyemm
- +1 yıl
son cümlelerimi senin şahsiyetine konuşmadım genel tabir kullandım ve bu konu saygı duyulacak bir konu değil sende karadeniz kızı değilsin amacını provakötürlük olarak düşünüyorum geçen günlerdede aynısı yapıldı bu sitede 3 kişi var bu tür çaba içinde olan 2'si siyasi... diğeride romeooo diye biri dışarda göremediği saygıyı sevgiyi burada kendini reklam amaçlı sürekli birşeyler saçmalayan kişi
Soran+1 yılNeye inanrsan inn ya kndimi biliorm önmli değil gercekten. Saygı cercevesi içnde konuşp türklüğünü göster o zmn. Yalncı değilm sana kanıtlardm ama ugraşamm.
Soran+1 yılBurdakiler değil ama bn biliorm gerceği sacmalattırıpsn zrla konuşturuosun klvye ustası olmşsnz..
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yılKomksn cnkü :D
Soran+1 yılİnsanlrı kırmyı sewmiorum bn. Haklısn desem hoşuna gtcekse haklsn.
Soran+1 yılAnlıorum tamam eywallah.
+1 yılTÜRK erkeklerimiz ve bayanlarımızı her zaman 1 numradır. başkası aranmaz:D
80 Yorumla
+1 yılöyleler. Onu bırakta ne kıskanç erkekler varmış sitede...
52 Yorumla
Soran+1 yıl:D. d
Kürtler'in neresi yakışıklı allasen..
Kadınlı erkekli, birçoğu çirkin..80 Yorumla
+1 yılben kürdüm. böyle guruplaşmalar kötü bir yaklaşım. yakışıklı adam her ırkta yakışıklıdır çirkin adam her ırkta çirkin..
132 Yorumla- +1 yıl
on numara yorum helal olsun ++1
- +1 yıl
rica ederim paşam adam olan her ırkta adamdır. önemli olmak insanlıktır. yüzü çok güzel ama gurursuz bir adam her zaman dışarda daha degerlidir. ama yüzü cirkin kendi gururlu namuslu adam degersizdir. dünyanın testleri işte :)
+1 yılkürler şuanki gibi kara kaşlı kara gözlü kaba sakallı değiller benim aslımda kürt'tür kökenimiz 9. kuşaktan olduğu için galiba bizde hala bozulma olmadı saçlar yaşlandıkça kızıllaşır beyazlamaz gençken kumral saç kızıl sakal
10 Yorumla
+1 yılKara kasli kara gozlu beyaz tenli bir kurt kizi olarak soyluyrm yakisikliskinin esi benzeri yok o derece ama velakin cirkinininde daha cirkini yok yani ortasi olmayan bir irk :D
43 Yorumla- +1 yıl
Doğru dedin bak onu:)
- +1 yıl
Istisnalar kaidei bozmaz :D
insanlari pek bireysel olarak ırkları ile ayirt etmeyi sevmem ama Türküm ve icimde de bir faşistlik var :D kürt yani olsa ne yazar cıx olmaz :)
43 Yorumla- +1 yıl
@neskit aşırı milliyetçiliğe giriyor daha çok bana göre de ne bileyim bir kürtü yakışıklı bile bulsam onunla ilişkimin olması, ona aşık olmam bana asla etik gelmiyor, başkaları ile ilgilenmyiorum ama kendi açımdan imkansız yanitamamen presnsiplerime aykırı gibi o yüzden kendime faşist dedim o konuda
- +1 yıl
ırkçının anlamı milliyetçiliğe girer faşizm ilk italyadan yayılmıştır fakat insanlık düşmanı diktatör rejim olarak adlandırılır ben bir defa kürt biriyle oldum bin pişman oldum tavsiyem hiç bir türk kürtle olmamalı unutulmaması gereken birşey var ki ne kadar bir kürt iyi olursa olsun kanındaki kalleşlik damarlarında geziyor oğuz kahaan'ın bir sözü var türk'ler kendi ırklarından kişilerle evlenselerdi hiç bir savaşı kaybetmeyip dünya'ya hüküm sağlarlardı...
+1 yılateist ermeni kırması yahudi dönmesi rum alaşımı bir kürt olarak cevap vermem gerekirse her milletin yakışıklısı da var tipsizi de ama yani kendime de haksızlık etmeyeyim şimdi ;))))) ha başım bağlı orası ayrı mesele
00 Yorumla
+1 yılBu ne ya allah askina ben hem Turk hemde Kurdum ama senin bu yaptigin cok ayip ne demek bu yani sen insanlari provoke etmeye calsiiyor irkcilik yapiyorsun
10 YorumlaEvet tabi kara kas kara göz en guzeli ama guzel ve cirkin diye ayirmayi sevmem insanlari. Sonucta allah yaratmis. Herkesin eksikligi vardir. Kimse dört dörtlük degil.
10 YorumlaEtkileyici bakışın ve sert duruşun en alası bir türkler de var kızım. Ama senin kanın bozuksa bilemem tabi orasını ki öyleye benziyor...
63 Yorumla- +1 yıl
Bütün kürtler için söylemiyorum ama, O kadar alakası var ki sen anlayamazsın bunu. Hem bizim ülkemizin ekmeğini yiyip suyunu içiyorsunuz, hem de askerlerimize kurşun sıkıyorsunuz. Madem öyleyse gideceksiniz bizim ülkemizden. Ekmeğimizi yiyip suyumuzu içmeyeceksiniz... Bu ülkenin havası bile haram size...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışın severim ama bazen kürtlerde de yakışıklı bulduğum oluyor
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet.. Benim erkek arkadaşım kürt değil ama erzincanlı ve tam kara kaş kara göz. Ona baktımmı eriyorun. Allah nazarlardan saklasın herkesi bende esmerim çok yakışıklılar bence de..
30 Yorumla
+1 yılemsalsiz bir tipi olsada
beni saraylarda yasatsada
askimdan pervane olsada
bir kurtle asla cikmam...36 Yorumla
Soran+1 yılAsla asla deme bnce
- +1 yıl
bu forumda evrensel duzeyde bakisacim ve cizgimi paylastim. benden uzak olmalari beni mutlu eder. siraya girmeleri degil.
- +1 yıl
InsAllah bir hanzoyla evlenirsn :)))
- +1 yıl
evlilik gibi kutsal ve ciddi bir kuruma daha hazir oldugumu dusunmuyorum. dusunsemde bu senin temennin olamaz/sabirsizim sende insallah bir kamille evlenirsin:)))
Kekoluğu yazmayı unutmuşsun bir de o özellikleri var.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtten hoşlanan kızın kafası buna benziyordur :DD:
https://www.youtube.com/watch?v=vStjmYxetY020 YorumlaŞeytan diyor at bir fotoğrafını.. ama neyse boşver herkesin düşüncesi kendine..
20 YorumlaŞimdi ırkçı damgası yemek istemiyorum gene =)
Evet çok yakışıklılar =)141 Yorumla- +1 yıl
Yürü be yakup :D
kürt değilim ama esmerim koyu ten değilde beyaz ten siyah saç iyidir kız içinde erkek içinde
31 Yorumla- +1 yıl
+ 1
Boyle ozellikte kurtten fazla turk var etrafina bakarsan gorursun
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bir git allah aşkına nasıl bir zevk var sende bilmiyorum ki. kesin kadın kılığına girmiş kürtsündür sen. aşağıda birde laz kızıyım demiş. ulan kürtler trabzonda eylem yapamıyor neden bahsediyorsun sen. utan kendinden
94 Yorumla
Soran+1 yılBn onları sawunmuorm ki tip olarak srdum sormz olaydım ne zmn kaldrlcak şu soru acba
Cevap sahibi+1 yıltip olarak bir boka benzemezler görüşüm de bu. ayrıca dünya yakışıklısı da olsalar benim askerime silah sıkan deyyuslarla evlenme planları yapmak yerine ayağını tez yoldan nasıl kaydırırım onu düşünürdüm. unutma her kürt doğrudan veya dolaylı olarak pkk nın yardakçısıdır belli etmese de akp ye oy verdiğini söylese de içinde apo sempatisi vardır. bana uzak olsunlar aman.
- +1 yıl
Vaayy bee adama bak oturduğu yerden benden uzak dursunlar dediği yerden vatansever kesilmiş sosyolog kesilmiş neymiş akp ye oy veriyorlarda aslında apoya sempati duyuyorlar sen bu hükme nerenle vardın sen insanların içinimi okuyorsun Türk doğdun diye vatansevermi oluyorsun eline bayrak alıp şıkkıdım şıkkıdımla vatanseverlik olunmuyor maleseff.. Biz lafın varsa vatan hainlerine yap bunu suçu günahı sempatisi olmayan kürdün ahını alma.. Haa bide şunu söylüyeyim vatanhainliği sadece kurşun sıkmakla değil, devletin önemli gizli bilgilerini başka ülkelere satmaktır mühendislerini öldürtmektir rüşvet almaktır.. Birde şu videoyuda izle!!!
https://youtu.be/JV3k_AhfzFQ
+1 yılAynısı bende de var ama Türküm. Yani bu soruyla nereye varmak istiyorsun onu merak ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kürt olarak söylüyorum haklısın ki has kürtler sarısın mavi gözlü olur coğu akrabamız öyle :)
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak şimdi sana bişey söylicem ama kabullenmek istemeyeceksin belki ırkçı bile diyeceksin :) asıl Kürt yani kırma olmayan sarışın olur gözleri genelde mavi gözlü olurlar ama senin dediklerin hep kırma olanları
38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIrkçı damgası yiyebilirm her an :) ama gerçek budur ha sen Kürt müsün diyecek olursan hayır değilim :)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah :)
Cevap sahibi+1 yılO sarışınlık sana pek uğramamış sanırım @madlyyy :)
Cevap sahibi+1 yılGüneydoğu da çok çalıştım hala da çalışıyorum has Kürt ile çakması belli oluyo :)
TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE YAŞAYAN HERKES ETNİK KÖKENİ NE OLURSA OLSUN TÜRK'TÜR... YAKIŞIKLI VEYA ÇİRKİN... AMA DOĞULU ERKEKLERİN KENDİNE HAS BİR KARİZMASI VAR.
21 Yorumla- +1 yıl
Hayır türk değildir mesela ben türk deģilim koçummmm
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıdığım en yavşak abaza kürt şimdi burada yorum atmış
saydığın hiç bir şey onda yok
yalancı şerefsizin tekidir41 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
yakışıklı görmemişsin anlaşılan, yaklaş yaklaş iyice bak gördüm mü yakışıklıyı? :)
20 YorumlaBunu dedikçe kadın daha da olevlendi aşk gerçekleşti
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim iicin , kim olduğu fark etmiyor, esmer olsun dogal olsun.
60 YorumlaSibirya kurtları çok yakışıklı bence. Sen onların hayalini kurmaya devam et :-)
30 Yorumlabir yalandan hıııı evet yazıyım dedim, onu bile yazamadım düşün artık.
40 YorumlaBen sarışın kumral karışımı bebek suratlı erkek seviyorum bence değiller
30 Yorumlakesinlikle katılıyorum.
85 Yorumlabir genelleme yapılmaz ama çok tipsizler yani bazıları tabi ama.
30 Yorumla
+1 yılEsmer burak özçivit ayarında güzel fazlasını itici buluyorum
21 Yorumla
+1 yılBundaki Kafanin Bende Olmasini İsterdim Demek Geliyor Icimden Ama Ayrimcilik Olmasin Diye Dedigine Haklısın Dicez :&
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılNeyse bişey yazmayacağım Pembe hesap açmana gerek yoktu bu soru için..
40 Yorumla
+1 yılEsmerim boy fizik tam kara kas kara goz inanmaya bilirsiniz ,, AMA TURK OGLU TURKUM
40 YorumlaKara kaş kara göz olan Türk gençleride var emin ol :)
40 YorumlaBir arkadaşım kürttü baya baya yakışıklıydi
ama geneli için bunu bilemem43 Yorumla- +1 yıl
ırkçının anlamı milliyetçiliğe girer faşizm ilk italyadan yayılmıştır fakat insanlık düşmanı diktatör rejim olarak adlandırılır ben bir defa kürt biriyle oldum bin pişman oldum tavsiyem hiç bir türk kürtle olmamalı unutulmaması gereken birşey var ki ne kadar bir kürt iyi olursa olsun kanındaki kalleşlik damarlarında geziyor oğuz kahaan'ın bir sözü var türk'ler kendi ırklarından kişilerle evlenselerdi hiç bir savaşı kaybetmeyip dünya'ya hüküm sağlarlardı...
+1 yıl@-Ares- Arkadas 7 kusaktir İstanbul'da kendisi bizans kürdü aslen kizlar ekleyin
15 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
@-Ares- Yokda nicke tiklayinca 1 lvl biri cikiyodu ajdjfh
- +1 yıl
:D bizans kürdümü ahahahah İstanbula kürd almıyorlardı o zamanlar. Tarihi iyi oku.
- +1 yıl
Bu 8 lvl :) seviyorum bu adami cvplari guzel
kesin kürtsündür ondan ileri geliyor bu sevgi tek kaşa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurkiyedekinleri bilmem ama burada Belcikada, counlukla tek kash ve killi olurlar, buurnlari da biraz buyuk, ama aralarinda tek tuk siyrilan oluyo her irkta oldugu gibi
00 Yorumla
o yüzden kuruluş osman dizisinde yakışıklı tip balamayıp kürt kökenli burak özçiviti yaptınız siz türkler çin kırması moğolsunuz kimsenin sikindede değilsiniz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç kürt yok etrafımda yorum yapamıyorum o yüzden
ama esmerler sanırım ben esmerleri beğenmiyorum hiç12 Yorumla- +1 yıl
Ben esmerim degil mi :)
Cevap sahibi+1 yılevet
göreceli bir kavram her milletten her ırktan var güzeli yakışıklısı
00 Yorumlaekserisi köy insanı ve esmer aralarınde yakışıklı ve kurnaz ollanı da var
00 Yorumlaçok nadiren evet Kürtüm deyince inanasım gelmiyor bazılarına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllaaaan mal gercek turk kara kas kara gozdur kurt oclar ise sarisindir
10 Yorumla:D ulan gece gece ya. Zevkine senin.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurt turk nedir ya? Turk erkegiyle kurt erkeğinin farkı yok.. Insan insandır.. Asimile olmus insan vardır.. Asimile olmamış insan vardır!
40 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem