Guzellik Allah vergisi, ve maalesef ben guzel dogmamisim ama sacimi, basimi, makyajimi yapinca cidden guzellesiyorum
. Makyajsiz guzel degilim diye oleyim mi?
. Makyajsiz guzel degilim diye oleyim mi?
Herkesi kandirabilirsin güzel m dye ama ne yazikki cirkin oldugunu biliyorsun ve kendini kandramiyosun istersen pastel boya sur.. bir gun hastanede yatabilirsin veya taziyeniz olabilir ya da ewlendgn adam seni makyazsiz gorcek illaki.. kisaca dogal ol huzura er. yoksa daha cok boyalarin ardina saklanirsn
Valla guzel noktalara degindin. :) Helal olsun.
Umarım birsey ler anlatmaya calismiszdr
E hani + 1 :-)
Makyaja fazla kasma, seninle olan adami şaşirtma bence. Dedigin tipte kızları biliyorum. İş yerinde bir kiz var ortalama üstü, bir gun 3-5 arkadaş doğum günü için onlara gittik iş yerinde hep makyajlı gordugum kizi makyajsiz gorunce afallamiştim. Yani yapmayin, oldugunuz gibi gorunun
Bence sen surekli makyaj yapmaya alıstıgın icin makyajsız tuhaf ediyorsun..
Ayrıca makyaj kesinlikle insanı guzellestirmez, var olan guzelligi ön plana cıkarır. Sonucta makyaj yuzumuzu yuz hatlarımızı degistiren birsey degildir, yuzumuzu belirginleştirmektir.
Iltifat olarak algiladim. :)
Yok canim niye ölecen ben de makyajsız kurbağayken makyajla Kuğu oluyorum :D
Ay canim benim :)
Yerim :D
Hahahaha cok iyi benzetme olmus.:))
Ben de seni yer ve en iyi cevap secerim. :D
Eyv :D
Haha teşekkür ederim makyaj guzelleri kardeşliği :Dd
Cevap
9Cevap
hakim olmazsa olmaz zaten
benim bildiğim insan bakimli olmajk zorunda
dusunsebe pijamalarinla ciktigini disari
sende mantiksizmi soylediklerim
bende öyleyim ne var bunda? çirkin mi dolaşalım olaibliyosak oluruz makyajla ya da estetikle kimseyi ilgilendirmez
Cok haklisin canim :)
ya bukadar sıkıntı etme bence makyaşsız olsan bile illaki bir sevenin olacaktır. yani bir çok insan dış görünüşe değilde huyuna felan bakıyor yani bukadar dert etme
hic onemi yok bence kalp iyi olsun diyecem klise klise ama cokta onemli degil ya
Makyaj yüz hatlarını daha da meydana çıkarmak için yapılır ki aslında, olsun kimseyi takma yap gitsin..
laa sokim sana duvar boyası olsan eve surulmesın bea
Senin dandik evin ne yapsan bir seye benzemez bence :D
haha baksen dandık mıs nerden bılıyorsun geldınmı kı :))
fark etmez senin iç güzelliğin yeter deyip sıyrılayım
Before / after seklinde fotoğraf atsan yorum yapsak :)
Aynen..
Biz seni makyajla sevdik ölme.:(
Sagol canim. :)
Bide hic guzellesemeyenler var, olme:(
Haklisin be :D
Makyaj yap mutlu ol o zaman
hele sıfatını biz bir görelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar