Moda & Stil Kıyafetlerinizde sıkça tercih ettiğiniz renkler neler? a101kekspir Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Renk insanın az çok ruh renginin yansımasıdır jdjdjd bayan kekspir hshshshhsa Kıyafetlerinizde sıkça tercih ettiğiniz renkler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Mor siyah beyaz 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kırmızı, mavi, son zamanlarda krem rengi, arada siyah ama nadir. Değişiyor. Koyu renk çok tercih etmiyorum. 1 1 Yorumla a101kekspir +1 yıl Anladım harika Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Siyah, gri, antresit, fümeKırmızı, bordo, kahve ve haki yeşil ortama göre 1 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl mavi lajivet giri kot pantolonda siyah ve açık mavi üst her renk olur 1 0 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Fotodaki bayan arkadaş kıraathane mi işletiyor? Eminim sigara olarak lark da içiyodur 0 0 Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeşil pembe hariç her renk giyerim 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. Aaa bu kadının renkleri gibi işte 😅 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evde genel olarak siyah, dışarıda değişiyor. 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl siyah beyaz haki 1 1 Yorumla a101kekspir +1 yıl Harika Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah ve beyaz 1 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Erkek adam renkli giymez tek renk siyahtır 0 2 Yorumla a101kekspir +1 yıl Geç bunları jdkd Yorumla bLueetimeS +1 yıl Puahahaha Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Siyah, mavi, bordo, koyu kahve. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 787 cevap paylaştı. Beyaz - Siyah - Krem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl seks kırmızısı 0 4 Yorumla a101kekspir +1 yıl Ksjsjzjjsjzjzizisjs öyle mi kddkjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evett Yorumla Kibar4154 +1 yıl İşi biliyor Yorumla a101kekspir +1 yıl Anladım 😀 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl beğenmedim 0 8 Yorumla a101kekspir +1 yıl Neyi beğenmediniz pardon? Kdks Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl küfür etme Yorumla a101kekspir +1 yıl Beyfendi neyi diye sordum Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl hanım efendi renkleri neyi olacak Yorumla a101kekspir +1 yıl Size beğenip beğenmedinizi soran mı var neyi tercih ediyorsunuz diye soran var şimdi küfür edeceğim jd Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl et kız Yorumla a101kekspir +1 yıl Biraz gözün aç kadın aramaktan soruları anlamıyorsunuz Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl beynim yerinde değil idare et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Mor siyah beyaz
Kırmızı, mavi, son zamanlarda krem rengi, arada siyah ama nadir. Değişiyor. Koyu renk çok tercih etmiyorum.
Anladım harika
Siyah, gri, antresit, füme
Kırmızı, bordo, kahve ve haki yeşil ortama göre
mavi lajivet giri kot pantolonda siyah ve açık mavi üst her renk olur
Fotodaki bayan arkadaş kıraathane mi işletiyor? Eminim sigara olarak lark da içiyodur
Dolabın yarısı siyah yarısı beyaz
Yeşil pembe hariç her renk giyerim
Aaa bu kadının renkleri gibi işte 😅
Evde genel olarak siyah, dışarıda değişiyor.
siyah beyaz haki
Harika
Siyah ve beyaz
Erkek adam renkli giymez tek renk siyahtır
Geç bunları jdkd
Puahahaha
Kahverengi tonları, gri , siyah ve beyaz
Siyah, mavi, bordo, koyu kahve.
"SİYAH"
...
Beyaz - Siyah - Krem
seks kırmızısı
Ksjsjzjjsjzjzizisjs öyle mi kddkjd
evett
İşi biliyor
Anladım 😀
Siyah
Siyah
Mor
Siyah, kahve
Koyu renkler
beğenmedim
Neyi beğenmediniz pardon? Kdks
küfür etme
Beyfendi neyi diye sordum
hanım efendi renkleri neyi olacak
Size beğenip beğenmedinizi soran mı var neyi tercih ediyorsunuz diye soran var şimdi küfür edeceğim jd
et kız
Biraz gözün aç kadın aramaktan soruları anlamıyorsunuz
beynim yerinde değil idare et
Siyah genelde
Çok dikkat etmiyorum
Gri siyah kırmızı
Beyaz ve siyah.
Siyah, gri, mavi, beyaz…
Siyah
Siyah bordo
Senmisin bu baya iyi