Moda & Stil Bu elbisenin üstüne nasıl bir ceket gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kuzenimin kınasında giyicem nasıl bi ceket gider üstüne ve altına siyah süet bot olur mu Bu elbisenin üstüne nasıl bir ceket gider? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 333 cevap paylaştı. siyah veya beyaz bir kaban gider, diz altı olursa celet gitmez hem hava cok soguk hem usursun hem rahat edemezsin 0 0 Yorumla
sercandmr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Olur siyah ceket tercih edin güzel uyum sağlar bence 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Krem ya da bej tonlarında trençkot havasında bir ceket olabilir 0 0 Yorumla
ZibidiGonzzales Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu botla giyilmez topuklu ayakkabıyla giy 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama köyde olucak kına o gün yağmurlu akşam Yorumla ZibidiGonzzales +1 yıl Aa anladımYağmurluysa süet mahvolur ama Yorumla Soran +1 yıl Elimde başka botum yok🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Siyah süet gerçi yağmurda giydim hep ama Yorumla ZibidiGonzzales +1 yıl Oy yerim seni normal yani ben süetlerin kirlenmesin diye dedim kuzum. Giy gitsin bebiş o zaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ❤️❤️ Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ceket gitmez yakıştıramadım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne giderki Yorumla Soran +1 yıl Soğuk olucak çünkü o yüzden Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Bence tam bu boyda siyah kaban giy, çıkartırsın heralde zaten sora Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl siyah dere ceketi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki Altına siyah süet bot giysem olur mu deri botum yok Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl olur olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl 💖 Yorumla
Miss_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Omuzlarına krem bir şal ile güzel olabilir. 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Sadece deri ceket gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa deri mont 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Deri montum yok alsam yetişmicekte köyde olucak acaba kadife siyah mont gidermi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir oda Yorumla Soran +1 yıl Giydim gayet güzel oldu aslında zaten köyde olucak aman çokta önemli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Köyde böyle açık giyinmende ayrı konu tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
siyah veya beyaz bir kaban gider, diz altı olursa celet gitmez hem hava cok soguk hem usursun hem rahat edemezsin
Olur siyah ceket tercih edin güzel uyum sağlar bence
Krem ya da bej tonlarında trençkot havasında bir ceket olabilir
Bu botla giyilmez topuklu ayakkabıyla giy
Ama köyde olucak kına o gün yağmurlu akşam
Aa anladım
Yağmurluysa süet mahvolur ama
Elimde başka botum yok🥺🥺
Siyah süet gerçi yağmurda giydim hep ama
Oy yerim seni normal yani ben süetlerin kirlenmesin diye dedim kuzum. Giy gitsin bebiş o zaman
Teşekkürler ❤️❤️
Ceket gitmez yakıştıramadım
Ne giderki
Soğuk olucak çünkü o yüzden
Bence tam bu boyda siyah kaban giy, çıkartırsın heralde zaten sora
siyah dere ceketi
Peki Altına siyah süet bot giysem olur mu deri botum yok
olur olur
Teşekkürler 🙏
💖
ben elbiseyi begenmedim
Omuzlarına krem bir şal ile güzel olabilir.
Sadece deri ceket gider
uzun süet bir bot güzel olabilir evet
Smokin o numara gider
Git mağazalarda dene farklı seyleri
Giysen daha iyi olurdu
Kısa deri mont
Deri montum yok alsam yetişmicekte köyde olucak acaba kadife siyah mont gidermi
Olabilir oda
Giydim gayet güzel oldu aslında zaten köyde olucak aman çokta önemli değil
Köyde böyle açık giyinmende ayrı konu tabi
Siyah gidebilir
Siyah deri ceket