Bazı kıyafetlere mecburi iç çamaşır giyemiyoruz bence bunu normallestirmemiz gerekiyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılBu ahlaksızlık niye normallestirilsin ki sen duzguncene giyinmeyi bileceksin bilmiyorsan da o zaman kalkipta bu ahlaksizligi normalestirmeliyiz demeyeceksin turk kizlarinda namussuzluk diz boyu yorumlarda da namussuzlar toplanmış artık iğrenc bir hal almaya basladiniz
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin ereksiyon olması sonucu malum yerleri kalkmasın diye kadınlara yapılan bi baskı bu. Toplum içinde ereksiyonlu gezmek istemedikleri için yapıyorlar aslında söz konusu namus cart curt değil. Kadınlar sütyen takıyor fakat çok sık taktığı takdirde aşırı terleme hava alamaması vs. Daha sonra batma ve acıma olayı oluyor. Kadın takmak zorunda değil göğüs ucu bantları var o kullanılabilir. Erkekler de olayı büyütmeyip çelik boxer giyebilir saygılar.
20 Yorumla
Türkiye'de kadınların bir çok konuda gösteriş budalalılığı olduğu için, meme ucunu da dikkat çekmek için kullanıyor.
Benim umurumda olmaz, saçma bir durum. Ucu kıyafetten belli olsa ne, olmasa ne...
Ama meme ucunu belli eden, yüzde 90 erkekleri kendine baktırmak için yapıyor.
40 Yorumla
+1 yılBelki hepimiz değil ama bir çoğumuz yapımız gereği tahrik oluruz. Bazı şeyleri normalleştirmek kolay değil. Ben de isterdim neye tahrik olup olamayacağımı kontrol edeyim ama tam olarak irademe verilmiş bir şey değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
90Cevap
+1 yılKimsenin giyimine karışmak asla haddime değil. aksine özgürlükçü düşünen biriyim ama.. bu "özgürlük, çağdaşlık"biraz farklı algılanıp farklı yerlere çekiliyor..
111 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca iç çamaşırı giyememk diye bişey yok.. o kıyafetlere uygun çamaşırlar ya da aparatları var.
+1 yılİstediğiniz gibi takılın istediğinizi giyinin herkesin terazisi kendine sadece Türkiye'de yaşıyosanız dikkat edin erkekler abaza yürüyen ateş her an ateşine sizide katar dikkat çekmek istiyodu der geçerler o yüzden ne ıstıyosan giyersin ama belli ölçüde dıkkat etmen gerekır
22 Yorumla- +1 yıl
Bunu beğenenler de abaza olduğunu deklare etmişler sana
- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMeme ucunun görünmesi, abazan turnusolüdür. Meme ucuna dikkat eden erkeğin zihninde çalışan algoritma şudur:
IF (Meme ucu görünüyor)=TRUE
THEN (içinde sütyen yok)=TRUE
(dikkat çekmek istiyor)=TRUE
aranıyor=TRUE
RUN
Ha bana sorsan umurumda bile olmaz, kim nasıl rahat ediyorsa öyle çıksın sokağa. Ayrıca memeler özgür olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kıskancım
Hayatta sevmiyorum açık giyimi
Açıklığın bir sınırı olmalı
Sütyen ile sokağa çıkmak ne
Çıplaklık modernlik değildir
Modernlik dindarlık da değildir
Modernlik başbuğ Atatürk ün
Hayali olan
Okumuş aydın entektüel kendini geliştirmiş cumhuriyet kadınlarıdır
Ana saygı duyarım
Kimseye karışmam.10 Yorumla
+1 yılHer kıyafetin altına sütyen giyilmiyor doğru ama bu göğüs ucumu sergileyeceğim anlamına gelmiyor. Göğüs ucu gizleyici ürünler ile bu sorun ortadan kalkıyor
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de tam bunu diyecektim hem iyi de olmuyor belli olunca
+1 yılOff bu medeniyet değil ya utanmayın soyunun çıplak gezin tam olsun. Ben de etek giyinen saçları boyalı falanım zaman zaman açık da giyinirim mini vs katı kapalı falan değilim ama dozu kaçırıyorsunuz böyle şeyleri savunarak.
20 Yorumlabence erkekler nasıl meme göstermekten utanmıyorsa kadınlar da utanmaması gerekiyor ve erkeklerin aç gibi bakmaması gerekiyor insan vücudu herneyse erkeklerin bunu kabul etmesi gerek yani karşı cinse saygı durması gerek
02 Yorumla- +1 yıl
Dedi eli cebinde abazan kardeş...
- +1 yıl
ne alaka öküz kafalı mahlukat sizin yüzünüzden böyle oluyor dünya kadınlara et gibi bakarsanız olacağını bu ne saygınız var oda bir insan sen buraya üstü açık foto atsan kimse tınlamaz ama bir kadın burada resim koysa herkes toplanır hatta kadının resmini KS uygulaması kaldırır şimdi bunu açıkla
+1 yılZaten bunu kimse uyarida bulunark dile getirmiyor bence. Ama normallestirmemeliyiz bana gore. Ozellikle ergen arkadaslari baya zor durumda birakabilir bu durum. Erkeklerin kontrol edemedigi bir organ tasidigini unutmayin. Gizlemek zor oluyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Kontrol etsinler o zaman
- +1 yıl
@Pesimisttit kontrol edilen bir organ degil bu. Bilmiyorsun farkindayim.
- +1 yıl
Aynen bu yüzden erkekler dürtülerins karşı koyamadığı için bi çok konuda kadınlar daha iyi kararlar verir diyebilirim öyleyse👍
- +1 yıl
@Pesimisttit hayır karsi koyamaz diye bir durum yok. Oturdugu yerden kalkmaz, odaklanmamaya calisir, baska seyler dusunur vs vs vs. Bu sadece karsi cinsle ilgili bir durumda degil. Kendiliginden dahi hareketlenen bir organdan bahsediyoruz. Dürtü ile ilgisi yok ama sen bu acidan bakmak istiyorsan bak tabi.
- +1 yıl
Evet
+1 yılİç çamaşırı giyemiyorsan göğüs ucu gizleyici pedler var cahil kalmayın kimse kimsenin göğüs ucunu görmek zorunda değil çok itici.
30 YorumlaGöğüs ucu engelliycek çok fazla alternatif var ayrıca her kıyafet için sütyende var giymeyen göstermek istiyodur net ve fazlasıyla itici.
30 YorumlaUçan dişi kuşa yükselen erkek var bu toplumda ondan iç çamaşırı gymesen bile göğüs ucu kapatıcı kullanmak gerk.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörünebilir şeffaf kıyafetlerde normal bence
89 Yorumla- +1 yıl
Immm iddalı
Cevap sahibi+1 yıl@Arslanbey54 öyle ama
Cevap sahibi+1 yıl@stylafree rahatsız olan kullanabilir
- +1 yıl
Normal değil
- +1 yıl
@stylafree sen nasıl bulduysan bende öyle buldum mk ne diyon?
- +1 yıl
@stylafree sie
+1 yılBana da çok çıplak bir görüntü gibi geliyor ve nedense hoş bulmuyorum. Göğüs pedleri var zaten yani çözümsüz ya da mecbur bırakılacak türden bir durum değil bence.
10 Yorumla
+1 yılPeki gerçekten buna inanıyorsan neden gizli sordun ❓️ Sözümün arkasındayım der gizlenmeden sorarsın ❗️
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var burada sanki kendi ismimiz mi yaziyo
- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Olsun nick var sonuçta 🙂
+1 yılAman her b*Ku normalleştirin. Bi memenin ucu kaldı göze sokmadığınız!! Erkeklerde kalkmış penis le gezsin ne edep ne çoluk çocuk ne aile ortamı kalmasın sokakta...
10 Yorumla
+1 yılKadinlar sutyen giymesin. İc camasira karsiyim. Seni destekliyorum Arkandayim
11 Yorumla- +1 yıl
canım benim ustt ve alta gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıplaklığı mı normalleştireceksiniz yani?
Tamam çık anadan doğma olarak dışarıya. Sen baş tut. Cıbıldaklığı normalleştirelim.
Ama cıbıl cıbıl. No çamaşır üst baş😂40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tuhaf evet çünkü dini bile katmazsak diyelim ki dindar değilsin Türk örf ve adetlerinde böyle bir şey yok. Sen bu ülkede yaşıyorsan toplumun gelenek ve göreneklerine saygı duymak ve uygulamak zorundasın.
24 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin öyle bir zorunluluğu yok. İnsanları topluma uymaya zorlamak faşizmdir.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo aynen çıplak kadınları görmek hoşunuza gittiği için faşizm oluyor
- +1 yıl
Hoşuma gittiğinden bahsetmedim. Belli olan meme ucu görünce azanlardan değilim. Herkesi kendi küçük, eğitimsiz, muhafazakar çevrenizdeki beyni şeyinde olan erkeklerden zannetmeyin. Çoğunluğun hoşuna gitmeyen şeylerin yasak olmasının faşizm olduğunu söylüyorum, nereye çekiyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo Cümlenin başında dedim ki dindar bile olmasan biz Türküz öyle değil mi? Düzgün okusan anlarsın. Çoğunluğun ya da azınlık kısmın yasak olup olmaması değil mesele. Mesele bizim Türk oluşumuz. Açın biraz Tarih kitabı okuyun. Herkes lafta Türk ama gelenek görenek ne demek bilen yok. Bunu tartışmak bile saçma şu an!!!
+1 yılYorumlara bak a q daha kendini kontrol edemeyen adamlar bunlar birde üstün olduklarını falan iddia edenler var
22 Yorumla- +1 yıl
çok üstünüm
- +1 yıl
Aynen aynen
Moda & Stil konusunda 880 cevap paylaştı. eger gundelik bir crop giyip gögüs ucunu gösteriyorsan basit kalır... ama bir abiye varsa bir davette bu olay olursa inan kimsenin gözüne batmaz bu tamamen takıldıgın ortam ile alakalı
00 Yorumla
+1 yılBen hiçte rahatsız olmuyorum abazaların o bakışlarından. Kime ne?
30 YorumlaTeşhircilik bu nasıl erkekler memesini açıp gezmiyosa sizde açmayın.
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs ucunu kapatabileceğin bir sürü aparat var kullanmaya ne dersin?
30 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız oluyorsan bant tak. Bant yoksa elektrikçi bandı al onu capraz yapıstır.
Dert edilecek konu değil ki bu10 Yorumla
+1 yılİç çamaşırı giyemeseniz bile göğüs ucu kapatıcılar var. Erkektr bile göğüs ucunun görünmesi tuhaf. Nedeni yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTaytın altına külot da giymeyin bence apış aranız rahat kalsın o da belli olsun. Niye tuhaf geliyor ki çizginiz görünsün. İşiniz gücünüz insanları tahrik etmek.
21 Yorumla
+1 yılİsteyen bal gibi giyer iç çamaşırı giyemiyoruz diye birsey yok
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen görünüş olarak da hoş bulmuyorum o yüzden lütfen normalleştirmeden silikon vs takalım
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBikini tarzi kiyafetlerde gorunmesi dogalda gunluk yasamda dogru bulmuyorum.
Ama tabiki sudyen giymeyi unutuo ciktigimda oluyo ama bu benim hatam bakanları yargilayamam29 Yorumla- +1 yıl
Uçları belirgin mi normalde de
Cevap sahibi+1 yılAbartilcak kadar degilde genelde acik renk ince tisortler giyerim o yuzden gozukur
- +1 yıl
O zaman belli ve belirgin olur çoğu zaman
- +1 yıl
Bu arada x per puanın var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet arada basima geliyo ve nedenki?
- +1 yıl
Nedenini biliyosun 😊 rahatsız eden çok olur diye gizli olman normal tabiki ama bende göremiyorum seni gözlendiğin için
Cevap sahibi+1 yılboş ver görme zaten bisey olmaz 😂
- +1 yıl
Rica etsem 😊
Cevap sahibi+1 yılGerek yok ya zaten nereyse kimseyi almiyorum takipciye felan
+1 yılYa şimdi açık kapalı yok uçuk bilmem
ne kafası ile düşünmüyorum ama bana göre itici.20 Yorumla
+1 yılTuhaf çünkü. Evet tuhaf. Benim için erkeğin orasının kabarık durup rahatsız olmamla kadının memesini görmem aynı tuhaflıkta!
00 YorumlaKeşke her kadında öyle olsa. Benim hoşuma gidiyor. Hele de göğüs uçlarında puercing varsa, çok daha hoş oluyor
00 Yorumlaülkemizde maalesef bu 300-500 yıllık bir süre ister bu süreç, yurt dışında isen sıkıntı yok herkes özgürce giyinebilmeli yaşayabilmeli
00 YorumlaValla normalleştirin yapabiliyorsanız, hâttâ çıplak gezmeyi de normalleştirelim hazır elimiz değmişken. 😂
00 YorumlaOnlar için özel sütyen var parlak ve kumaştan olmayan top gibi koyuluyor ama her yerde satılan bir şey değil bildiğim kadarıyla
00 YorumlaErkeklerde de görünüyor ama bunu kimse sorun etmiyor. d
10 YorumlaHea laa bırakın sallayıb gezelim el alem malın iyisini görsn laa
11 YorumlaResimdeki gibi giyinmedgm ıcın şükür bole bi derdim yok şükürdüzgün hanım hanımcık giyinmeyi severim
10 YorumlaŞu edep denen şeyin bazı kızlara öğretilmesi gerek.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMahredımdır Ayıptır Tahrık eder Dıkakt ceker trafıkte kaza yaptırır
10 Yorumla
+1 yılHemen normallestiriryoruz. artik göğüs ucu normal herkes kendi işine baksin
11 Yorumla- +1 yıl
Olm dalga geçtim ne suratinizi bukuyonu,
Tabi ki tuhaf o şekilde dolaşacağına çıplak dolaş ne farkediyor kıyafet o zaman
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazıları kaldiramiyor değişime ayak uyduramiyorlar
Normal bir durum ki erkeklerde de belli oluyor ama toplum mal o yüzden yapacak bir şey yok
08 Yorumla- +1 yıl
Sen malsın
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross tamam abi
- +1 yıl
Aferin abicim
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross 😘
- +1 yıl
Baban izin verir mi meme ucun görünmesine
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross babama ne
- +1 yıl
Yüzüne söyle birde babana
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross karismiyor bana
Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göğüslerinizi gizlemeniz saçma, erkekler gizliyor mu hayır
00 YorumlaBu ülkede bunun normalleşmesi imkansız, sorulardaki yorumlara baksana millet abazalıktan ölcek
00 Yorumla
+1 yılS k i kaldırıyor ln neden anlamıyorsunız bunu
00 YorumlaBiseylerin bokunu çıkarmamamız gerekiyor.
Önceden mahrem denen bişey vardı.00 Yorumla
+1 yılYani meme ucu seksi cagristiran bisey oldugu icin oyle oluyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılgöğüs bir obje olduğu için normalleşeceğini sanmıyorum
00 Yorumla cunku bazilari bilerek gosteriyor ciplak gezsin ozmn
00 Yorumla
+1 yılÇünkü mağaralarından çıkmadılar, hala alışamadılar şu görüntüye.
00 Yorumla
+1 yılNiye tuhaf gözüksün istediği gibi giyinir kadınlar beni ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılOlur mu? Ülkede iki kişinin kavga etmesi normal, yeter ki bir kadının vücudu belli olmasın.
00 YorumlaBenimde cok belli oluyor bu yuzden acik renk tsort giyemiyorum. Dilediginiz gibi giyinin bence
00 Yorumla
+1 yılZaten bu normal ama biz erkeklerin begendigi ve hoşumuza giden bir görüntü olduğu için bir geri bildirim aliyorsunuz
00 YorumlaModa & Stil konusunda 675 cevap paylaştı. bana kalirsa tuhaf degil sadece oldukca seksi. e erkek milleti gorunce de bakiyor :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahrik edici bir görüntü çünkü erkeğin libidosunu anında yükseltiyor ve doğru değil
31 Yorumla- +1 yıl
Kadın memesi bizi tahrik ediyor tabi ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettim anan babann normal karşılıyor mu bu dediğini
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla normalleştiremezsiniz bu hayasızlık ve edepsizliktir !
20 YorumlaBurası müslüman ülkesi ve sen o şekil giyindiğin için hem karşındakini hemde kendini günaha sokmuş oluyorsun. normelleştirme adı altında dediğin şey bazılarını tahrik etme düşüncesine dayanıyor. bu ülkedeki kızlardan artık iğrenmeye başladım.
03 Yorumla- +1 yıl
burası müslüman bir ülke değil?
- +1 yıl
evet
- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!