Moda & Stil Boyum 165, bu aldığım kaban boyuma uygun mu? 22 yaşındayım, yakışır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 883e uygun mu? Guzel mi? Neyle kombin edilir? Ne aliyodumsa cok uzundu hep ama bu kizin boyu ve kilosu benim gibi Güncellemeler+1 yıl Guncel yardim Boyum 165, bu aldığım kaban boyuma uygun mu? 22 yaşındayım, yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZAFERMTK Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Evet yakışır. Çok güzel kesinlikle. Ama boyu çok uzun olduğu için seni yorabilir. Ama herşeyle kombin yapabilirsin. Renk buna uygun 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bence uzun sizin boya mafya babası gibi olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaaka kizda gayet iyi durmuş boyumuz ayni Yorumla Mechanic34 +1 yıl O kız foto da öyle görünüyor ben görüşü mü dedim matmazel Yorumla
Bennereyeaitim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok güzell. Altına da hafif topuklu tarzı ayakkabılar tercih ettin mi tamamdır 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bu daha guzel siyah olursa özellikle, hemen hemen her şeyin üzerine de gider 0 0 Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzel uzun kabanları severim zarif duruyor 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yaşlı işi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevksiz Yorumla ElCuco +1 yıl tamam teyze hepsi senin olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok hos bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldın mı Yorumla Soran +1 yıl Ehet nugun diparis verdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdkdocopc nee😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet yakışır. Çok güzel kesinlikle. Ama boyu çok uzun olduğu için seni yorabilir. Ama herşeyle kombin yapabilirsin. Renk buna uygun
Bence uzun sizin boya mafya babası gibi olur
Ne alaaka kizda gayet iyi durmuş boyumuz ayni
O kız foto da öyle görünüyor ben görüşü mü dedim matmazel
Çok güzell. Altına da hafif topuklu tarzı ayakkabılar tercih ettin mi tamamdır
Bu daha guzel siyah olursa özellikle, hemen hemen her şeyin üzerine de gider
Boyun iyi uygun olur
Güzel uzun kabanları severim zarif duruyor
yaşlı işi
Zevksiz
tamam teyze hepsi senin olsun
transparan bluz ve altına tayt tamamdır kombin
olur tabi...