Bu arada ben dikkat etmemişim profilde olanı başka sanıyordum, konuda olan elbiseymiş modeli buysa tamam sen haklısın ben uzun model bir elbiseyi kafana göre kısaltacaksın sandım
biraz abartalım algı kapasitenizi arttırmak için kilotsuz ve mini etekli diyelim bakire bir kız bunu yaptığında "beni sik. ebilirsin" demektir erkek gözünde bakire kız neden bakire? si k tirmek istemediği için.. ama 40 errkeğe vurdurmuş bir kadın bunu yapabilir gayet te doğaldır. bana göre insan ne istiyorsa verdiği mesaj istediği ile tutarlı olmalı.
@gizlikullanici583428 alakası olmayan ne? pr no yıldızı gibi ortalıkta estetikli dolaşan bakire olma olasılığı yüzde kaç sence? hiç seksi değil özellikle örnek veriyorum "hadise" bana göre asla bakire değil istersen iddia ya girelim. bilmiyorum ama eminim bu nasıl oluyor sence?
@gizlikullanici583428 şizofrensin sen o zaman seks istememek ve mini etek giymek erkeklerden intikam almak manasına gelir. intikam alman için erkeklerin sana kötülük yapmış olması lazım ki buna izin vermemişsindir zaten sen kesin erkeklerin çok olduğu özellikle seks için geldikleri clup vs tarzı yerlerede gidiyorsundur selam verirlerse polise git bence tazminat alırsın.
@gizlikullanici583428 hemcinsine bozdur o zaman.. bir erkek ne kadar seksi ve güzel kadın görürse (kıyafet çok etkili) onu arzular vs. sen bunu istemiyosun yaptığınla istedğin tutarsız büyük çelişki. çarşaflı ama içine tangı giyip hemcinsiyle seks yapan kızlar bana göre çok tutarlı davranıyorlar erkekleri istemiyorlar ve seks ile ilgili en küçük mesaj vermiyorlar kıyafetleriyle ama çatır çatır hemcinsiyle seks yapıyor.
Bence mankenin ki kadar kısaltmanı tavsiye ederim böyle bileğe kadar uzun üzgünüm hoş durmuyor. Bir de altına o ayakkabıyı tercih etmemeniz daha hoş olabilir 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Diz üstüne kadar kısaltılırsa süper olur.
Evet kısaltın
Elbise çok şık eğer bk etmeden kısaltmayı becerebilirsen daha güzel olur
İşte korkuyorum kaş yaparken göz çıkarmak dan
Bu şekil ayağına kadar uzun olunca çok hoş durmuyor, bu şekil lazım sanada bence
Böyle boy çok giyindim farklı boy olsun istedim profildeki mankendeki gibi olursa öyle yaptıracam
O da uzun gibi yani o tür için hiç kurcalamaya bence gerek yok konuda duran gibi giy daha iyi.
hiçbir şey yapmım yani? Ben bi gelişi güzel kendim elimle dikecem tekrar giyecem güzel olursa terziye getiririm
Biraz kısaltma yapmayacaksan kurcalamaya değmez bence yani ufak bir şey için elbiseyi riske atmazdım
Ama sen bilirsin tatlım dikkatli ol
teşekkür ederim önerilerin için yinede
Sen beceriklisin sanırım ben kendim dikiş olayına hiç giremem terzi giderdim direk
Eh fena sayılmam diyelim :)
Bu arada ben dikkat etmemişim profilde olanı başka sanıyordum, konuda olan elbiseymiş modeli buysa tamam sen haklısın ben uzun model bir elbiseyi kafana göre kısaltacaksın sandım
168 benim boyum sanırım bana olurdu
Sana tam olurdu evet bu elbise boydan :))
Giyindikten sonra sana vereyim boyunla oynamazsam :))
Neden böyle aldın, almadan önce denemedin mi yoksa ben onu uydururum diye mi
Bu kadar uzun gelir diye tahmin etmedim bide zaman kısıtlı bu hafta önümüzdeki cumartesi günü için aldım artık olduğu kadar :)
Bayıldım zaten elbisene, işin bitince bende seni yağmalayabilirim :D
Olabilir sonuçta boşuna dolap da duruyor böyle elbiseler
Bakireysen kısaltma değilsen mini ye kadar gitsin
Bakirelikle ne alaka
@gizlikullanici583428 saçmalamış beyimiz
biraz abartalım algı kapasitenizi arttırmak için kilotsuz ve mini etekli diyelim bakire bir kız bunu yaptığında "beni sik. ebilirsin" demektir erkek gözünde bakire kız neden bakire? si k tirmek istemediği için.. ama 40 errkeğe vurdurmuş bir kadın bunu yapabilir gayet te doğaldır. bana göre insan ne istiyorsa verdiği mesaj istediği ile tutarlı olmalı.
Alakası yok
@gizlikullanici583428 alakası olmayan ne? pr no yıldızı gibi ortalıkta estetikli dolaşan bakire olma olasılığı yüzde kaç sence? hiç seksi değil özellikle örnek veriyorum "hadise" bana göre asla bakire değil istersen iddia ya girelim. bilmiyorum ama eminim bu nasıl oluyor sence?
Hadise evlendi boşandı zaten. Arkadaşım estetikli ve mini etek giyiyor ve bakire bu beni bilmem ne yap demek olmuyor.
Bende giyiyorum bunun bakirelikle alakaıs yok. Evlenmeyi düşünmüyorum erkeklerden iğreniyorum saygılar
@gizlikullanici583428 şizofrensin sen o zaman seks istememek ve mini etek giymek erkeklerden intikam almak manasına gelir. intikam alman için erkeklerin sana kötülük yapmış olması lazım ki buna izin vermemişsindir zaten sen kesin erkeklerin çok olduğu özellikle seks için geldikleri clup vs tarzı yerlerede gidiyorsundur selam verirlerse polise git bence tazminat alırsın.
Clube falan hiç gitmedim işim olmaz. Erkeklerden hoşlanmıyorum kadınlar çekici geliyor?
@gizlikullanici583428 hemcinsine bozdur o zaman.. bir erkek ne kadar seksi ve güzel kadın görürse (kıyafet çok etkili) onu arzular vs. sen bunu istemiyosun yaptığınla istedğin tutarsız büyük çelişki. çarşaflı ama içine tangı giyip hemcinsiyle seks yapan kızlar bana göre çok tutarlı davranıyorlar erkekleri istemiyorlar ve seks ile ilgili en küçük mesaj vermiyorlar kıyafetleriyle ama çatır çatır hemcinsiyle seks yapıyor.
Senin kafanda sorun var.
Bence kısaltmalisin ve biraz daha basen kısmı tam oturursa harika olur.
Daha dar mı olsun onu da düşündüm
Evet daha dar olmalı bence bol duruyor. Üzerine tam oturan bir elbise olursa daha çok yakışır.
Kisaltmak değil de basen dekolde verebilirsin, yandan yırtmacli yakışır 👍
Arkadan yırtmaçlı elbise dıze kadar
himm 🤔 bekledigim gibi o zaman. Soyle yapın bence, dizinizin 5 karış altına kadar kısaltın. Boyunuzu daha da uzun göstersin. Size yakışıyor siyah
Olabilir hatta çok kısaltacaksan belki bir de tül müq
Bence mankenin ki kadar kısaltmanı tavsiye ederim böyle bileğe kadar uzun üzgünüm hoş durmuyor. Bir de altına o ayakkabıyı tercih etmemeniz daha hoş olabilir 🌸
Başka ayakkabı olacak o kesin yani
Mankendeki gibi kısaltmayı düşünüyorsan olabilir fakat kısaltmayacaksan ilki daha hoş durmuş bence.
Korkuyorum sonra daha kötü yaparım diye evde ilk kendim bi dikecem bakacam
Terziye yaptırman daha uygun olur o halde. Yinede dediğim gibi uzun halide gayet güzel duruyor 🙂
Yok kendim ilk gelişi güzel dikecem beğenirsem terziye getiririm
Mantıklı 👍
Mankenin bacak boyu epey uzun yalnız. Uzun bırakıp sadece yandan kavisli yırtmaçta bırakabilirsin aslında.
Arkadan yırtmaçlı bu elbise
Hmm o zaman hiç bozma bence ilk hali bacak boyunu daha uzun gösteriyor hem.
Evet çok ama çok uzun duruyor en azından dizlerde olmalı
Gercekten cok guzel olmus ayaklarina pembe oje sursen daha iyi olurdu
evvvet midi boy olucak şekilde kestirirsen daha hoş durur
Yırtmaçlı olsa çok güzel dururmuş
Arkadan yırtmaçlı elbise
Arkadan nasıl yırtmaçlı oluyo
Arkadan yırtmaçı var dize kadar
He bence terziye ver yırtmacı ön bacaklarına alsın. Arkasını diksin.
Kısalt bence bileklerin gözüksün
En azından ayak bilekleri gözükmeli bencede
Aynen öyle.
Kısalt bence 1 karış kadar
Bence gayet güzel. Hiç düzenini bozmayın.
Bence diz üstüne kadar kısalt ve derin yırtmaç cok efsane olur
Evet biraz kısalt şık durmuyor
Some 1.60 problems :')
Kestir bence
Çok uzun durmuş elbise
Bir de siyah elbiseye kırmızı oje şık durur
midi boy olsa daha güzel olur
Evet çok uzun olmuş bu ne böyle
Kısalt uzun duruyor birazcık
Evet kısaltsan daha hoş olur
Bir 5 cm kısaltsan süper olur.
Bende ortalama öyle yaptıracam