Yalı Çapkını'ın yıldızı Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit Korhan karakterinin tarzını ben çok beğeniyorum. Salaş bir tarzı var ve bence erkeklere çok yakışıyor. Siz beğeniyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalı Çapkını'ın yıldızı Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit Korhan karakterinin tarzını ben çok beğeniyorum. Salaş bir tarzı var ve bence erkeklere çok yakışıyor. Siz beğeniyor musunuz?

Hayır ben yakıştırmıyorum hiç bir şekilde. zaten bu ve bunun gibi dizileri de hiç sevmiyorum nedense yani benim sevdiğim türden diziler veya filmler değil bunlar. ama tarz olarak söylersek de yine de yakışmıyor çünkü çok basit durmuş ve bazı kıyafetleri de mesela sondaki fotoğraf gibi çok büyük gelmiş üzerine sanki. bu yüzden de yakışmadığını düşünüyorum. birinci fotoğraf zaten klasik yani normal bir giyim genelde düğünlere gidilirken ya da iş hayatında giyilen takımlar gibi. yani seven giyebilir bunda bir şey yok. ikinci fotoğraf da ki ise normal bir tişört yani benimde zamanında giydiğim tişörtlerden. ama ben kendimde bunları giymem. ben daha çok şık ve spor giyimler tercih ederim her zaman için. ya da sweet veya deri ceket kıyafetlerini seviyorum yani bu şekilde giyinmem ama seven giyinebilir bence.
Diziyi izlemiyorum ssadece bazen televizyonda fragmanını görüyorum veya kuzenim bakıyor o esnada falan görüyorum. Çok dikkat etmedim tarzına ama gördüğüm kadarıyla ve bu fotoğraflardan yola çıkarak. Ben tarzını beğenmiyorum ya da benim beğendiğim tarzda değil kendisi çünkü ben erkekte biraz daha oturaklı giyim tercih ediyorum. Biraz daha vücuduna oturan tabii ki aşırı derecede dar değil ama biraz daha o ağırlığı görmek istiyorum salaş giyim kadında da erkekte de sevmiyorum ciddiyetsiz geliyor bana özensiz geliyor
Cevap
7Cevap
Bu adam bir tek bana hitap etmiyor olamaz dimi?
Biliyorduuuuum senin de beğenmediğini asfgdhfjgk, nasıl bu adamı o kadar övdüler şoook yani
sjsj :D yanii bazen diyorum ki, kim bunları başrol yapıyor ya
Bir de bana hele o kaşlar amanınnnnn öhhh
@justimagineit_ giyim tarzı da o biçim vasat ya
Temizlik kıyafetlerime benziyor benim jdndnsjdsm
@justimagineit_ shjssh :D giydiğin mi toz aldığın mı
Toz aldığım eskimiş bluz nddndnsnsn
Hahahah aynen 😅
Diziyi izlemiyorum ama, adamın boyu zaten kısa bir de ceket vs. seçimlerini uzun yapınca boy kalmıyor..
Seyfercilerden özür dileyerek bu adama nedense gıcık gidiyorum diyerek başlamak istiyorum. Gıcık olduğum için yakıştıramıyor olabilirim.
Bu adamı beğenmeyen itici bulan tek kadın değilimdir umarım fghfgj
Yakışmıyor. Dağınık, umursamaz, boş insan havası var.
Ben sweatshirt takımı giyenleri beğeniyorum
Dedemin dedesinin tarzı bile bundan iyiymiştir eminim.
Bu tarzı hiç beğenmiyor ve kimseye yakıştıramıyorum
Ben klasik giyimi daha çok yakıştırıyorum ya karşı cinse.
ufo filmini seyrettim bunun cocuk yerli leonardo
Her erkeğin taşıyabileceği bir tarz değil. Ferit’e aşırı yakışıyor.
Kemal sunal daha yakışıklı wk
Görsel "bi lira ver tırrek" diyor 🤭
yatarken ve yemek yaparken öyleyim.
Serseri gibi ya ergen
Hiç beğenmiyorum ciddi durmuyor bence
Hayır çok saluk giyimi var
Maymuna benziyor bu giyinmesin böyle
Ben pek yakıştıramıyorum
adam yakısıklıymıs ama tarzlık bisi göremedim
Pek sevmdiğim bir tarz
Sadece ferit Korhan yakışıyor hem komik
Yakışana çok hoş bence