Eskiden olsa demode olarak nitelendireceğimiz süveterler son yıllarda tekrar moda oldu. Ben kombinlerimde kullanıyor olsam da çevremden bazen olumsuz yorumlar alıyorum. Siz beğeniyor musunuz?

Eskiden olsa demode olarak nitelendireceğimiz süveterler son yıllarda tekrar moda oldu. Ben kombinlerimde kullanıyor olsam da çevremden bazen olumsuz yorumlar alıyorum. Siz beğeniyor musunuz?

Ben giymezdim çünkü benim tarzıma uygun değil pek zaten ben genel olarak bu tarz Süveterleri hiç sevmiyorum. yani ben daha çok sweet gibi kıyafetleri giyiyorum ama tabi ki herkesin kendi tarzı kendi kararı vardır yine de ben giymek istemezdim bana yakışmadığını düşünüyorum çünkü ama giyenlere yakışabilir bence.
Sevmiyorum zaten son zamanlarda giyim trendlerinin hiçbiri hoşuma gitmiyor çok aşırı eskiye yönelik şeyler çıkmaya başladı her şey çok aşırı geniş.
benim de hoşuma gidiyor, zevkler ve renklerin tartışılmayacığının kanıtı resmen
Cevap
4Cevap
Beğenmeye başladım ben de aldım defactodan. Bence tarz oluyor güzel kombin yapınca.
nasıl kombinleyeceğini bildiğin zaman harika bir parca oluyor
Güzel duruyor ama çok kullanışlı değil. İçine gömlek vb giymek gerekli. Ben de sevmediğim için tercih etmiyorum
ben gömleklerle kombinlemeyi sevdiğim için kullanışlı geliyor
Eskiden demode deniyordu ama süvetere bayılıyorum, kışın her gün giyiyorum, çevreden gelen yorumları da takmıyorum.
Yanları açık olan süveterlerden giyerim. İnsanların ne dediklerini de umursamam 😊
tabii ki, önemli olan senin ne istediğin
Hoş duruyor hanımlarda. Bende olmaz gömlekle bile terleyen biri olunca kalın giyemem
Evet, giyiyorum. Gömlek üstüne çok güzel oluyor.
ben de gömlekle bayılıyorum
benim tarzm değil tercih etmem
tabii ki, tarzına uymuyorsa kullanmamak lazım
Çok tatlı ve sevimli
Çocukken üşümeyim diye giyerdim
Herşeyle kombinleye biliyorum, çok güzel.
Gayet güzel görünüyor giyilir
Tercihim değil
Tipim değil
Hayır pek sevmiyorum
hiç beğenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?