Moda & Stil Hangi kombin daha şık sizce? Cheandaleidalove Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birinci İkinci Üçüncü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi kombin daha şık sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blair_Waldorf Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Üçü de birbirinden şık. Sadece renkleri farklı. Ben baştan aşağı beyaz kombinleri çok sevdiğim için 2 diyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence birincisi daha güzel :) 1 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bu ne böyle hepsinin toplamı bir elbise yapmiyor. 5 0 Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Beyaz beyaz daha hoş duruyor. Takım gibi olmuş. 2 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3. berbat, 1-2 arasında kaldım ama 1 diyorum 1 0 Yorumla
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl üstsüz ddaha çok yakışır. hiç üstsüz ddeneddin mi :D 1 2 Yorumla babilgüzeli +1 yıl Ya djxjxjxjxjxjjxjx Yorumla blueaviator +1 yıl @babilgüzeli :D Yorumla
ιℓкαsкιмιℓкecαи Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Altına kot pantolon giyebilirsin renk uyumu yapıp ceket ile kombinlersen daha şık bir hava verir 1 0 Yorumla
Tyghn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Aslında birbirlerine çok benziyorlar ama 2. yi seçtim. 2 0 Yorumla
herseycokkotuolacak Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birincinin üstüne blazer ceket giyersen birinci 5 0 Yorumla
EneSOYLEMEZ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Üst güzel ama alt mavi ya da lacivert kot pantolon olabilir daha şık olur diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl bitince güzel 3 1 Yorumla 1Eylül01 +1 yıl bitince güzel değil. birinci güzel diyecektim.
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Ben kiyafet glremiyorjm 3 1 Yorumla sevmistim3164 +1 yıl çıplak mı geziyorsun Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Birinci daha şık.. 2 0 Yorumla
gizemlin28298228 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl üstü col acik sütyen giy cik resmen ne meraklsiniz gögüslerinizi göstermeye 3 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hepsi de güzel. Çünkü manken güzel 😂 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kombin yok ortada güzel bulmadım 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Siyah ve beyazın eşsiz uyumuBirinci... 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Üçüncüsü çok güzel 2 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. İkinci 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. İlki 1 0 Yorumla
Chakalll Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ikinci bence 2 5 Yorumla Chakalll +1 yıl hangisini alacaksın? :) Yorumla Cheandaleidalove +1 yıl 35 $ Yorumla Chakalll +1 yıl hangisini dedim kaca demedim ki Yorumla Cheandaleidalove +1 yıl Alamam maalesef Yorumla Chakalll +1 yıl tüh cok güzeldi Yorumla
Gayserilikötçü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bu hatun hangi kombini giyse şık gösterir zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Üçü de birbirinden şık. Sadece renkleri farklı. Ben baştan aşağı beyaz kombinleri çok sevdiğim için 2 diyorum.
Bence birincisi daha güzel :)
Bu ne böyle hepsinin toplamı bir elbise yapmiyor.
Beyaz beyaz daha hoş duruyor. Takım gibi olmuş.
3. berbat, 1-2 arasında kaldım ama 1 diyorum
üstsüz ddaha çok yakışır. hiç üstsüz ddeneddin mi :D
Ya djxjxjxjxjxjjxjx
@babilgüzeli :D
Altına kot pantolon giyebilirsin renk uyumu yapıp ceket ile kombinlersen daha şık bir hava verir
Aslında birbirlerine çok benziyorlar ama 2. yi seçtim.
Birincinin üstüne blazer ceket giyersen birinci
Üst güzel ama alt mavi ya da lacivert kot pantolon olabilir daha şık olur diye düşünüyorum.
bitince güzel
bitince güzel değil. birinci güzel diyecektim.
Ben kiyafet glremiyorjm
çıplak mı geziyorsun
Birinci daha şık..
Üçüncü kombin daha hoş.
Üst crop güzel alt kötü
üstü col acik sütyen giy cik resmen ne meraklsiniz gögüslerinizi göstermeye
Mavi pantolon güzel olmuş
Hepsi de güzel. Çünkü manken güzel 😂
Kombin yok ortada güzel bulmadım
kıyafeti taşıyabilmek önmeli bence
Siyah ve beyazın eşsiz uyumu
Birinci...