Moda & Stil Arkadaşımın nikahı için nasıl bir kombin yapmalıyım? Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşımın nikahı var. Beyaz gömlek, siyah ceket, siyah kot pantolon, kundura mı? Yoksa beyaz gömlek, siyah ceket, siyah kot ve kundura mı? Güncellemeler+1 yıl Güncelll Arkadaşımın nikahı için nasıl bir kombin yapmalıyım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siyah gömlek siyah ceket siyah kot harika olur 1 1 Yorumla Karga221 +1 yıl Siyah gömlek almam lazım, ufak bir göbek çıktı da envanterdekiler olmuyor 😅 Yorumla
lılılull Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Hııım kot sanki bilmem 1 1 Yorumla Karga221 +1 yıl Bende kaldım ikisi arasında işte :/ Yorumla
yyamurr Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Sade ve şık ama cokta allı pullu değil 1 1 Yorumla Karga221 +1 yıl Öyle olacak zaten mat renkler hep ama kot mu giyeyim yoksa tam takım olsun diye kumaş mı ona karar veremedim. Kumaş olursa biraz daha resmi olur sadece ve kravat takmam gerekir... Yorumla
Tengrist_Kemalist Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl askeri kiyafet giysene muq 1 2 Yorumla Karga221 +1 yıl Doğru lan niye aklıma gelmedi Yorumla Tengrist_Kemalist +1 yıl ozel tim kiyafeti var simsiyah acayip havali olursn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siyah gömlek siyah ceket siyah kot harika olur
Siyah gömlek almam lazım, ufak bir göbek çıktı da envanterdekiler olmuyor 😅
Hııım kot sanki bilmem
Bende kaldım ikisi arasında işte :/
Sade ve şık ama cokta allı pullu değil
Öyle olacak zaten mat renkler hep ama kot mu giyeyim yoksa tam takım olsun diye kumaş mı ona karar veremedim. Kumaş olursa biraz daha resmi olur sadece ve kravat takmam gerekir...
askeri kiyafet giysene muq
Doğru lan niye aklıma gelmedi
ozel tim kiyafeti var simsiyah acayip havali olursn