Yüzü komple dövmeyle kapatmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sanırım böyle düşüncem var ve tamamına dövme yaptırmak istiyorum. Siyah, gri ve tonları olmak üzere.

Yüzü komple dövmeyle kapatmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sanırım böyle düşüncem var ve tamamına dövme yaptırmak istiyorum. Siyah, gri ve tonları olmak üzere.

Ciddiye alınmazsın , kurumsal firmalar işe almaz , kendıne bunu yapan baskasına neler yapmaz derler ve saygı görmezsin.
Dövmeyi deli gibi severim ama yüzde dövme inanılmaz itici
Bunu bence düşünme bile. Direkt cıkar aklından.
Ömür boyu yüzünde boya ile dolasmak istemezsin
iyy iğrenç bir şey geri dönüşü olmayan şeyler yapma kendine geçici yaptır hevesin geçsin ilerde baba olucaksin çocuk korkar senden aklını başına devşir yaslanınca derin sarkacak o şekiller kalmayacak yüzün simsiyah olucak uzaylı gibi mi geziceksin sakın yapma?
bana bak aklını başına devşir senin ki sadece heves yaptır geçici bir şey ki onu bile tavsiye etmem kanserojen ilerde belki bir hata olur baba olursun ya da fikrin değişir hayat sürprizlerle dolu sen neden kendine bu işkenceyi yapicaksin yazık değil mi sana?
benim yüzümde doğuştan leke var insanlar çocukluğumdan beri beni durdurup soruyorlar yüzüne ne sürdün diye ne kadar kötü hissediyorum sana da uzaylı görmüş gibi bakacaklar ve hoş olmayacak ne kadar çok isterdim yüzüm senin ki gibi olsun.. yapma kendine bunu...
evet güzel. ben sadece kendine bunu yapma diye söyledim sana da aynılarını yaparlar ve emin ol kalp kırıyor kendini boyama
Parana da yazık boş ver değmez. ileride yaşlanınca Kara kara olucsk yüzün tabiri caizse iğrenç durucak sen tatlı tonton bir dede ol boş ver şaşma yolundan
sen kafana koymuşsun belli yapacaksın kendi düşen ağlamaz ha bak birde sağlığındanda olursun kanser olursun
neyse hayat kısa bir daha mı gelcen çakal dövmesi yakışır sana
canım anam falanda olu
şarkıcı bilmiyor musun
18 yaşındayım sana kaç lazım
neden reşit olmayayım sen piercing yaptirsana bende dil piercingi yaptırmayı düşünüyorum iltihab kapar diye yemiyor
yapmak istiyorum ama yemiyor
xper yetmiyor
Cevap
10Cevap
Bence güzel dövme
Dövmenin hiçbir türlüsüne ilgi duymadım hiç, dinen de pek uygun değil.
Bence doğallığı bozmamalı kimse.
Kesinlikle öyle :)))
Anlayışınız için teşekkür ederim. İnanın sırtına dövme yaptıracak arkadaşa bir istediği çeviriyi yapmış biriyim yıllar evvel ama hiç ilgi duymadım ben bu sahaya. Yakıştıramıyorum nedense.
Yuzde olmaması daha güzel geliyor bana
Yüzü aşırı kaplamayacaksa da olur bence önemli olan yakismasi
Deneye bilirsin pişman olma sonra dikat et
Gecici birseyle olabilir bunu deneyebilirsin baktin sıkılıyorsun yaptirmazsin
Sen niye dagistanlilara benziyorsun nerelisin
Aynen çok benziyorsun
Kimler
Senin gibi olanlar da var burada gel bigun bence
Bakü
Yess
Evet manken gibisin bide sen hshshsh
Boksorlere benziyon
Helal bana hepsini bildim jsjsj
Yüz hatlarin iyi yani azerilere benzemeyen kısım burun, sende güzel hshshsh bizde değil
Kiskandim hshsh
bu bana kim kardashianın bi sözünü hatırlattıı. şair şöyle dior: honey, would you put a bumper sticker on a bentleyyyy
sen bentleyden daha değerlisin
bence kıyaslanamayacak kadar daha değerli
bence çoğu kişi için geçerli değil ama neyse
Dövme dedigin minimalize bir şey olur bence çok da iyi durmuyor
Yani herkesin kendi tercihi ben hiç sevmiyorum
yüzde olmamalı bence olsa da tüm yüzde olmamalı
Ben yakıştıramıyorum ama tercih senin tabiki bence itici
Bişey düşündürüyor demedim kötüde bakmam herkes kendi hayatını yaşıyor istedigi gibi yaşayabilir sorun yok. Ben sadece hoş bulmuyorum. Toplum bazında bakarsakta bir çok kişi tarafından dislanirsin
Ben mimiklerin ifadelerin güçlü bir iletişime sahip olduğunu düşünürüm komple yüz dovemsi bütün bunları kapatır ve insani sabit bir ifadeye kitler. Buda bence sacma
Hocam bence geleceğini de düşünerek karar ver çünkü ileride düşüncelerin ve zevklerin değişirse pişman olabilirsin.
dövmeyi güzel buluyorum kol omuz vs yakışıyor ama yüz biraz işi bozuyor bana göre. gözüne bile dövme yaptıran var çok abartı buluyorum.
Dinen bakılırsa Haram. Bence gerçekten iğrenç ki güzel durmuyor
Bir bacagini full dovme yaptir veya kolunu ama yüz yaptirma bence
Bence yüzü çok kapatiyor yüzünün ozelliklerini yitiriyor
Evet evet bacak bence erkege cok yakisiyor
Bence oralar da okay mdmdmdmd
Japonyaya yolun düşerse seni yakuza sanabilirler... zaten dövmesi olanlara vize vermiyorlar öyle bir kati kurallari var
Hiç düşünmeye gerek yok 👎
Görselde ki çok itici
Seni engelleyen ne?
Düşününce hak verdim
Gelecekle ilgili planlarını gerceklestirince yeniden dusunmelisin madem çok seviyorsun
Dövmeli yüz olursun
😅
Ufak bir şey Hadi neyse de bu ne
Kalıcı olduğu için kötü. Ömür boyu karalanmış bir yazı tahtası gibi gözümde
Kesinlikle, yapanı kınamam
Zaten iğrençnduruyor daha da berbat olsa bir şey olmaz
Bana göre iğrenç duruyor yaşlanınca çok kötü olur haberin olsun
Kötü
Kirli duruyor. Yüzü dövmeye kaplı birini görsem itici gelir.
Bence yüzünü dövmeyle kaplama. Koluna yapsan daha iyi olur.
Senin bedenin senin kararın. O yüzden istediğini yapabilirsin. Pişman olmamak için geçici olarak deneyebilirsin. Daha sonrasında kalıcı yaptırabilirsin.
Güzel değil
Bunun hoş olacağını sanmıyorum
Bence asla yaptirmamalisiniz
Günah.. allahim verdiği bedende değişiklik yapmak..
Yüzde güzel duracağını düşünmüyorum..
Dövme tamamda ne Grek var yuzdeb
Cok igrenc
Dövme cogu insana yakısabiliyor ama yüzde dövme hadi minimal dövmeyide gectim tamamını kaplatmak bence asla ama asla güzel durmuyor Resme bakınca bile boğulacak gibi hissettim Her gün karsımda böyle bir adam hic hos gelmez acıkcası. Bence bu kadar abartma ama yine sen bilirsin
Dövmeyi cok seviyorsan vücudunda herhangi bir uzvuna yap Sırtına büyükce yap kollarına güzel seyler yap falan orada erkeklere cidden yakısana cok güzel duruyor. Ama bilemiyorum yüz cidden kötü. Hevesin var ya cok seversem de diyorsun.. inan bunu sevecek insan cok nadir Kimsenin beğeneceğini asla sanmıyorum Yüksek ihtimal pismanlık yasarsın..
Kxbakckd bakalm umarim yakisani yaparsın
Çok kötü duruyor
Güzel olmaz
Ben sevmem itici geliyor niye istiyorsun ki
Sevgilim olsa yüzüne bakamam
Anladım... bende dilime pirsing yaptırmak istiyorum ama hayatta her şey olmuyor işte
😄😄
Evet te biz doguluyuz babam kizar
Müslüman misin
Abdest geçenleri mi yapcann
İnş her şey istediğin gibi olur 🙏
Sana bir şey sorabilir miyim
Benim ailem aşırı muhafazakar hatta muhafazakarın daha üstü ben aileme yakışan biri değilim mesela ablalarım vs onlarla bir arada olduğumda ya da babamla annemle kendimi çok kötü hissediyorum yani nasıl desem ailemin yüzüne bakamiyorum basım eğik hep birde kimlik karmaşası yaşıyorum iyi kötü ve doğru yanlış ayırt edemiyorum kusura bakma biraz sacma oldu ama böyle tuhaf biriyim onlardan değilim genel olarak Hiç bir insan gibi değilim herkesten farklı bir dünyada yaşıyorum ve kendimi kotu hissediyorum herkes beyaz ben siyah gibi
Kendini ait görmediğin için soyutlamışsın ve gerçek senin ne olduğunu bilmiyorsun normal olarak. Duygusal dengesizlik buna sebep oluyordur, travmalar, sevgisizlik, ait hissetme eksikliği vs.. böyle olunca da kendini merkeze koymuş olabilirsin, herkesten farklıyım, tek ben sevilmiyorum vs
Çok ağlıyorum
Çok kötüyüm
Yüze yaptırma derim
Pişman olursun
Pisman olursun
Son zamanlarda cok goruyorum, ergenlikte yaptiriyorlar sonra baba okunca aile kurunca pisman olup sildiriyorlar veya ilerde 5 10 yil sonra ben ne yaptim diyorlar. Yasina bakilirsa ergen degilsin ama bir anlik heves belkide yaptirdiktan sonra diyeceksin keske yaptirmasaydin sonra geri cikarttirmaya ugrasacaksin parasiydi zamaniydi diyeceksin boş ver kalsin. Iyi dusun. Aman sildiriyim ya diyip hemen gidip sildiremezsin
Yap yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?