Moda & Stil Parmaklarımın üstüne dövme yaptırsam nasıl olur? Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Doğum haritamı simgeleyen; Mars Burcum, Güneş Burcum, Yükselen Burcum ve Ay Burcumun simgeleriyle birlikte, gezegenlerin de dahil dövmesini yaptırmak istiyorum. Sizce hoş durur mu? Saçma mı olur? Parmaklarımın üstüne dövme yaptırsam nasıl olur? Cevapla Doğum Soruları Dövme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence güzel olur bende dövme seviyorum. sevdiğiniz yazıları ya da logoları yapabilirsiniz sadece çizgi şeklinde de olabilir aynı zamanda. 0 0 Yorumla
PinkyMoon Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Dövme eskiden ilginçti az kişide vardı şimdi çok kişide var ve artık ilginç değil insanların psikolojisi böyle. 1 0 Yorumla
butchlover Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl güzel olabilir ama fotoğraftaki bana pek zarif gelmedi nedense daha ince uçlu bir şekilde yapılırsa güzel olabilir 0 0 Yorumla
gribordo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saçma olur bence pişman olabilirsin 1 parmagına pati yaptr 2 tane cok minimal tatlı olur 0 0 Yorumla
Mehmetali739 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence saçma. o kadar güzel bir şeyi o kadar çirkin bir şeyle kaplamak istemezdim. 0 0 Yorumla
dogaa8 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl fotograftaki hoş değil ama güzel olanlar var 0 0 Yorumla
ifyoubuck Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl ellerin güzelse ve dövme de zarif olucaksa neden olmasın 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ay burcun su grubu muhtemelen 0 2 Yorumla Ceylin_45 +1 yıl Evet Yengeç Yorumla Irresistibleart +1 yıl Minimalist figür bikaç tane olabilir kurumsal yerde calismiyosan iş hayatında tattoo gerginlik yaratiyo Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Guzel buluorum ama ileride is vs yaptırma 0 0 Yorumla
TanrınınZıttı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç hoş olmaz sakın öyle bir şey yapma 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. yaptırmayın bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence güzel olur bende dövme seviyorum. sevdiğiniz yazıları ya da logoları yapabilirsiniz sadece çizgi şeklinde de olabilir aynı zamanda.
Dövme eskiden ilginçti az kişide vardı şimdi çok kişide var ve artık ilginç değil insanların psikolojisi böyle.
güzel olabilir ama fotoğraftaki bana pek zarif gelmedi nedense daha ince uçlu bir şekilde yapılırsa güzel olabilir
Saçma olur bence pişman olabilirsin 1 parmagına pati yaptr 2 tane cok minimal tatlı olur
Bence saçma. o kadar güzel bir şeyi o kadar çirkin bir şeyle kaplamak istemezdim.
fotograftaki hoş değil ama güzel olanlar var
ellerin güzelse ve dövme de zarif olucaksa neden olmasın
Ay burcun su grubu muhtemelen
Evet Yengeç
Minimalist figür bikaç tane olabilir kurumsal yerde calismiyosan iş hayatında tattoo gerginlik yaratiyo
Kimi ellerde muazzam olan bir sey.
Guzel buluorum ama ileride is vs yaptırma
Hiç hoş olmaz sakın öyle bir şey yapma
Kötü olur
Çok acıyormuş
Yaptırma ya
Yoo çok tatlı durur
Güzel olur 🙃
Biraz değişik dikkat çeker tabi ki
Bence çok kotu
yaptırmayın bence