Moda & Stil 1 ay Yarın bunu giyeceğim, sizce nasıl? gizemliAzra Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yarın bunu giyeceğim, sizce nasıl Yarın bunu giyeceğim, sizce nasıl? Cevap Yaz 27 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 ay benim yazın yaptığım kombine benziyor ama kıştayız ve donarsın 1 1 Yorumla red_devils 1 ay Birebir aynı kombin değil dimi yukarıdakiyle? Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 ay 18 korna, 6 laf atma, 2 takip edilme garantili. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 6,7b cevap paylaştı. Güzel ama hava soğuk 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 53% 1 ay Bu kış ayında masallah ateşin fazla galiba 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eic 94% 1 ay Moda & Stil konusunda 340 cevap paylaştı. Bunu giyip nereye gideceksin mesele o 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 ay Bunu düşünecek havada degilim 0 3 Yorumla gizemliAzra 1 ay Anlıyorum Yorumla gizemliAzra 1 ay Özür dilerim.. Yorumla Mkocbas 1 ay Yok kanka özürlük bişey yok en azından saygılısın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
benim yazın yaptığım kombine benziyor ama kıştayız ve donarsın
Birebir aynı kombin değil dimi yukarıdakiyle?
18 korna, 6 laf atma, 2 takip edilme garantili.
Güzel ama hava soğuk
Güzel ama soğuk hava
Bu kış ayında masallah ateşin fazla galiba
Sizin orada kış yok ku
Bu hava da mı?
Ten rengin böyleyse seninde olur 👍
Bunu giyip nereye gideceksin mesele o
Bakınca üşümeye başladım
Güzel duruyor beğendim
Bunu düşünecek havada degilim
Anlıyorum
Özür dilerim..
Yok kanka özürlük bişey yok en azından saygılısın.
Başka rengi olabilirdi ama iyi.
Bu havada giyceksen ateşinmi var derim
Biraz daha açık olabilirdi
kis ayina pek de uygun degil ya
derdine bak aw
Üiütürsün
Güzel
Çok güzel ya