Moda & Stil 1 ay Kumaşa vernik atılır mı? oykuadais Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 selam dostlar akrilik boyayla sweat boyadım çok harika oldu ama yıkandığında çıkar mı çıkmaması için ne sürmem lazım vernik falan atılır mı kumaşa Kumaşa vernik atılır mı? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 48 , eic 86% 1 ay Akrilik boya ile kumaş boyanmaz ki. Kumaş boyası ile nefen boyamadın? Akrilik ile ahşap ve duvar - taş - cam - metal boyanır ve üzerine de kendi şeffaf koruma sabitleme cilası atılır.. 0 2 Yorumla oykuadais 1 ay reels videosuna denk geldim öpücükleri herkes akrilik boyayla yapmıştı herkes yıkanınca çıkmadığını idda ediyorsu Yorumla gokantemur 1 ay Az bişey neden kumaş boyası almadın ki? Hatta onun da sabitleme cilası var. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Yıkanınca çıkar evet ama kalıcı olabilmesi ne yapman gerektiğini bilmiyorum vernik atsan bile çıkar 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 6,6b cevap paylaştı. atılmaz galiba 0 0 Yorumla
sensizdeolurnesandin Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 ay Mobilyalarda kullanılıyor ama kumaşı bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akrilik boya ile kumaş boyanmaz ki. Kumaş boyası ile nefen boyamadın? Akrilik ile ahşap ve duvar - taş - cam - metal boyanır ve üzerine de kendi şeffaf koruma sabitleme cilası atılır..
reels videosuna denk geldim öpücükleri herkes akrilik boyayla yapmıştı herkes yıkanınca çıkmadığını idda ediyorsu
Az bişey neden kumaş boyası almadın ki? Hatta onun da sabitleme cilası var.
Yıkanınca çıkar evet ama kalıcı olabilmesi ne yapman gerektiğini bilmiyorum vernik atsan bile çıkar
atılmaz galiba
Mobilyalarda kullanılıyor ama kumaşı bilmiyorum
Tam bilmiyorum
atılmaz galiba
satılır