Moda & Stil Sizce bir kulakta en fazla kaç küpe olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bende bi kulakta 4 tane var sadece 🙄Sizce kötü mü bende kibar ve çocuksu duruyor kalabalık değil yani Sizce bir kulakta en fazla kaç küpe olmalı? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. bence bir tane 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 taneyi artık erkeklerde takınca 1 pek kadınsılık vermiyor gibi
KreatörR Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Bence güzel ben seviyorum, piercing falan da hoşuma gidiyo 1 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bende bir tanesinde beş diğerinde dört vardı ama takmayı bıraktım artık 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Azmi geliyor sana 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yeterli geliyor 1 kulakta 4 tane. Ama bazıları abartı olarak görüyormuş. Kulak memesi arkasından hafif boşluklu ilerleyen yan yana minik küpelerden ama Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Ama sonuçta herkes değil dimi herkes olsaydı anomal olurdu bu yüzden sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kötü değil de kulağı yormaz mı o kadar küpe 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok sallanan ve ağır küpe takmıyorum. Kulak memesi arkasından hafif boşluklu şekilde ilerliyor minik minik. Sallanmayan kibar küpelerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman güzel duruyordur ben büyüklerden sanmıştım Yorumla
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadında 1 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden 1 pek küpe gibi durmuyo artık Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bence ideal olan o erkekler de takar olunca kadınların ayrılmadı için 1 den fazla takmak mantıklı sizde haklısınız Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim düşünceniz için iyi geceler 😊 Yorumla adilbeyoglu +1 yıl İyi geceler madam Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. 1 tane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence bir tane
1 taneyi artık erkeklerde takınca 1 pek kadınsılık vermiyor gibi
Bence güzel ben seviyorum, piercing falan da hoşuma gidiyo
bende bir tanesinde beş diğerinde dört vardı ama takmayı bıraktım artık
Azmi geliyor sana
Hayır yeterli geliyor 1 kulakta 4 tane. Ama bazıları abartı olarak görüyormuş. Kulak memesi arkasından hafif boşluklu ilerleyen yan yana minik küpelerden ama
Ama sonuçta herkes değil dimi herkes olsaydı anomal olurdu bu yüzden sorun yok
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kötü değil de kulağı yormaz mı o kadar küpe
Yok sallanan ve ağır küpe takmıyorum. Kulak memesi arkasından hafif boşluklu şekilde ilerliyor minik minik. Sallanmayan kibar küpelerden
O zaman güzel duruyordur ben büyüklerden sanmıştım
İstediğin kadar tak sana kalmış
Bence en fazla 5 olmalı
Kadında 1
Neden 1 pek küpe gibi durmuyo artık
Bence ideal olan o erkekler de takar olunca kadınların ayrılmadı için 1 den fazla takmak mantıklı sizde haklısınız
Teşekkür ederim düşünceniz için iyi geceler 😊
İyi geceler madam
Yapa bildigin kadar tak
1 tane