Moda & Stil 1 ay Bir zamanlar sırf moda olduğu i̇çin yaptığınız şeylere örnek verir misiniz? 45nikinik35 Takip Et Xper 6 Yaş: 85 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 oduncu gömlek içine balıkçı yaka kazak giymek. nasıl havale geçirip ölmemişiz helal olsun bize😂 Güncellemeler1 ay @Asuca teşekkürler 🌸 Bir zamanlar sırf moda olduğu i̇çin yaptığınız şeylere örnek verir misiniz? Cevap Yaz 19 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 6,6b cevap paylaştı. Moda olduğu için bir şey yapmadım ben. ama bir keresinde kapşonlu hırka alıp sürekli fotoğraf çekiniyordum 1 0 Yorumla
latus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 ay Hakikaten bir ara emolarla arizona kertenkeleleri vardı, ne oldu onlara? 2 0 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 419 cevap paylaştı. Yok sanırım bir ara moda diye herkes beyaz Nike giyerdi ben onlara inat siyah Nike giyerdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Emo kesim saç heavy metal dinlemek kolum boyunca lastik bilemlik takmak 1 0 Yorumla
soresra Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 ay Hiç aklıma gelmiyor çünkü genelde siyah giydiğim için modaya uyduğumu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Şakacıbey Takip Et Xper 2 Yaş: 106 1 ay Bu emi furyası dibine kadarr yaşadım ve iyi ki diyorum 1 1 Yorumla Şakacıbey 1 ay Emo Yorumla
m carsngirls Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Saçma sapan yazı stilleri. 😂 2 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Asi stayla dinlerdim apuahahs 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Modayı hiç takip etmem açıkçası 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eic 53% 1 ay Moda & Stil konusunda 866 cevap paylaştı. Saçımı mora boyamak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Moda olduğu için bir şey yapmadım ben. ama bir keresinde kapşonlu hırka alıp sürekli fotoğraf çekiniyordum
Hakikaten bir ara emolarla arizona kertenkeleleri vardı, ne oldu onlara?
Yok sanırım bir ara moda diye herkes beyaz Nike giyerdi ben onlara inat siyah Nike giyerdim
Emo kesim saç heavy metal dinlemek kolum boyunca lastik bilemlik takmak
Hiç aklıma gelmiyor çünkü genelde siyah giydiğim için modaya uyduğumu düşünmüyorum.
Bu emi furyası dibine kadarr yaşadım ve iyi ki diyorum
Emo
Saçma sapan yazı stilleri. 😂
Asi stayla dinlerdim apuahahs
Allahtan kucuktum o modalara uymadim
Modayı hiç takip etmem açıkçası
Modada kimmiş 😀 ıyy ben hep şıkım🤣
Adidaslı giyiniyordum
Moda diye bir şey yapmam
Saçlar emo, dar paça altına convers giymek
Hala giyiyorum havale de geçirmiyorum
Modaya takmam