Moda & Stil Peluş hırka-ceket giyen erkek niye sorgulanır? Hamitbey Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Peluş hırka İlk defa giydim. Yakışmış mı?hissiyatı gayet güzel sevdim sanırım. Evet yakışmış. Hayır Yakışmamış. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Peluş hırka-ceket giyen erkek niye sorgulanır? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Boş ver sorgulayanları her kes bir şeyi sorgular 2 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Niye sorgulansın ki.. çok yakışmış.. herşeye anlam yüklüyoruz.. peluş erkek de giyebilir tabiki. 3 2 Yorumla Hamitbey +1 yıl Teşekkürler efendim, moral oldunuz Yorumla asuasuasuman +1 yıl Rica ederim rengi de çok güzel kimseyi takma sen.. pembe renk hırkalar da çok yakışıyo erkeklere.. peluşlar da sadece kızlar için üretilmiyo sonuçta Yorumla
Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Gayet yakışmış kötü durmuyo. 3 2 Yorumla Hamitbey +1 yıl Teşekkürler hocam Yorumla Forlove19 +1 yıl Rica ederim Yorumla
TürkanGültaş Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl sorgulanması saçma ama cidden abartıldığında erkeğe yakışmıyor senin üzerindeki sana yakışmış tabi 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel duruyor kim neden yadırgıyor 2 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl yakışmış 2 2 Yorumla Hamitbey +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl rica ederim Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İsteyen istediğini giyer yani 0 1 Yorumla Hamitbey +1 yıl Kesinlikle katılıyorumm Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Çünkü erkeğe yakışmıyor 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yakışmadığının farkında değilsiniz 0 2 Yorumla Gay1adam +1 yıl Ayol yakışmış neden üzüyorsun çocuğu beğenmiş almış ve giyinmiş 🥹 Yorumla avigor +1 yıl @Gay1adam Heeee Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aynen kari gibi olmussun 0 2 Yorumla Hamitbey +1 yıl Anlıyorum 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne anlayislisin masallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boş ver sorgulayanları her kes bir şeyi sorgular
Niye sorgulansın ki.. çok yakışmış.. herşeye anlam yüklüyoruz.. peluş erkek de giyebilir tabiki.
Teşekkürler efendim, moral oldunuz
Rica ederim rengi de çok güzel kimseyi takma sen.. pembe renk hırkalar da çok yakışıyo erkeklere.. peluşlar da sadece kızlar için üretilmiyo sonuçta
Gayet yakışmış kötü durmuyo.
Teşekkürler hocam
Rica ederim
sorgulanması saçma ama cidden abartıldığında erkeğe yakışmıyor senin üzerindeki sana yakışmış tabi
Gayet güzel duruyor kim neden yadırgıyor
yakışmış
Teşekkür ederimm
rica ederim
İsteyen istediğini giyer yani
Kesinlikle katılıyorumm
Ya cok ponçik olmussn
Çünkü erkeğe yakışmıyor
Yakışmadığının farkında değilsiniz
Ayol yakışmış neden üzüyorsun çocuğu beğenmiş almış ve giyinmiş 🥹
@Gay1adam Heeee
Güzel olmuş