https://i.hizliresim.com/lzGQzX.jpg annem tiksiniyor tırnaklarımdan halbu ki çok bakımlıyım 💅👌. Sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılDegildir bebegim. Tam tersi ben kısa tırnağı, tırnağa bakmaya üşenen kızlar yapıyor diyerek yorumlarım. Güzel tırnak bakımlı el bakımlı kızı işaret eder.
Çünkü makyajı herkes yapıyor kusurlarını herkes kapatıyor ama ellere bakımı unutuyorlar. Bence değişme. Annene gelince benimde annem sevmez ama görüş farklılığı sen iyiysen değiştirme. Öptüm :* Görüşürüz23 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorumun için teşekkür bebeğim😗😙
- +1 yıl
:* rica ederim canımın içi. her zaman
- +1 yıl
Uzun tırnak bakım değildir canım pisliktir bakım dediğin öyle olmaz ki bence kısa tırnak daha estetik
En İyi Cevaplar
+1 yılbenımkıler şu an daha uzun
bı kac hafta oncekı fotom da bu :
https://i.hizliresim.com/3RZ3qM.jpg43 Yorumla- +1 yıl
yok yanı gerektıgı gıbı bakıyorum
yoksa cabuk kırılıyor
sureklı ojelı oldugu ıcın
ama bakmaya calısıyorum ıste :))) - +1 yıl
Vuuuuuuvvv😻😻😻
Bir kadında en sevdiğim şeylerden biridir uzun tırnak.
Tabi herşeyin bir dozu vardır, onu iyi ayarlamak lazım.
Seninkide gayet hoş duruyor bayan. Yalnız tırnakların boyutlarını törpülerken iyi ayarla. Bazıları kıza, bazıları uzun görünüyor. Veya bana öyle gelmişte olabilir, bilemiyorum.
www.google.com.tr/imgres110 Yorumla- +1 yıl
Orta parmağım kırılmıştı :( ondan
- +1 yıl
Offf, hatırlattığım için üzgünüm.
Bir kadının tırnağının kırılması, kalbinin kırılmasından daha kötüdür herhalde. :(
O zaman abartı kısa durmuyor zaten. Diğerlerinide törpüleyip dengelemeye çalış bayan.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg - +1 yıl
Haha delisin sen 😄
- +1 yıl
Evet. :D
Ama ciddi ve gerçekçi bir deliyim. :D
www.google.com.tr/imgres - +1 yıl
Neyse iyi geceler deli çocukk😙😚
- +1 yıl
İyi geceler bayan.
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg - +1 yıl
Haha 😙 😘 😚 👫😗
- +1 yıl
Hohooyy. :D
www.google.com.tr/imgres - +1 yıl
AHAHHAHA 😂😂😂 güldürdün yaaa
- Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılBlackberry kullanan kaldı mı hala? Fabrikası battı onun. Bir sizde bir de benim ev arkadaşımda kaldı herhalde. (Aşağılama gibi bir niyetim yok. Bunu hep derim.) Tırnaklarınız uzun evet. Orta parmağınızdaki oje mi ne tam bilmiyorum düzensiz olmuş diğerlerine göre.
04 Yorumla- +1 yıl
3 telefonum var blackberry iphone galaxy 😆😊😊
- +1 yıl
Zenginlik böyle bir şey olsa gerek. Kusura bakmayın, saygılar. Yalnız söylemeden edemiyeceğim 1 telefon neyinize yetmiyor?
- +1 yıl
Blackberry çok eski 😊😊😊
- +1 yıl
Evet sorumun cevabı tam da buydu. Teşekkürler :D ben gidiyim o zaman.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
180Cevap
itici değilde tehlikeli. bigün silivri-y. bosna hattı otobüsünde koridor kısmında oturuodum b. çekmecede bir hatun bindi otobüse koltugu tutucam diye benim kafamı tuttu gözüme girdi parmaği. kör oluodum nerdeyse.
50 Yorumla
+1 yılEvet fazla uzun.
Bunlar güzel;
4.bp.blogspot.com/.../CIMG5822.JPG
4.bp.blogspot.com/.../100_1888+copy.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Bence değil. Öyleyse bile tırnağınız böyle geniş değilse uzatmayın. İnce değilse uzatın.
Uzun tırnaklar iyi oluyor zaman zaman v.cdn.vine.co/.../...DzWv5p.CkILgP2rpxNDaCZ1ud.mp4
00 Yorumla
+1 yılAşırıya kaçmadığı sürece gayet güzel ve şu an tam uygun uzunlukta tırnakların bana göre. Aile büyüklerinin bir çoğu uzun tırnaktan hoşlanmıyorlar zaten. Karşındaki kişi annen olabilir; ama sonuç olarak sen bu şekilde mutluysan sorun yok bence. :)
10 Yorumlacanım kız olmama rağmen uzun tırnak sevmem yani sevgilimin miğdesi bulanır uzattığım ekmeği bile almaz ! bende artık huy oldu direk kesiyorum vallahi. cok heveslenince hemen bir takma tırnak takıyorm
10 YorumlaHijyen açısından bile kötü bence. Hem görüntü olarakta hoş değilki. Daha kısa olsalar daha güzel gözükür bence.
40 YorumlaKoyu kırmızı oje ile fotonu koysaydın daha çok beğenecektim :D ama yine de güzel. Benim kadınımda böyle eller olsun yüzünğ bile önemsemem :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa abartma yüz daha önemli 😄
- +1 yıl
Bu kadar takıntı yapma ya bildiğin el işte bir özelliği yok 😄
Olur mu ya candır uzun tırnak. https://i.hizliresim.com/Z1BRDZ.jpg Bu da benden :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bayıldımmmm
gayet hos ama uzun degıl kı bu...
ne uzun tırnaklar gordu bu omuzlar
ne uzun tırmaklar gordu
hıc bırı acıtmadı
onun tırnağı bıle olamadı01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
+1 yılHoş duruyor güzel bakimli olduğu belli ama annen hakli insanlar farklı düşünüyor benim aklima direk tuvalete giriş çıkış fasli sonrasii geliyor tiskinç
00 YorumlaZevk meselesi ama benim modemi bulandiryo boyle tirnaklar. misafirliğe bile gitsem direk yemeği yapan kisininin hatta ev halkinin tirnaklarina bkyrm caktirmadan az ik uzun olsa yiyemiyorum. iki günde bir keserm tirnaklarimi
00 Yorumla
+1 yılTırnaksız bir neslin tırnaklı çocuklarıyız biz. Annelerimiz iğrenir çünkü uzun tırnak pisliğin simgesidir diye bilirler o iğrençlik ordan gelir :)
00 YorumlaGayet güzel benim annemde uzun tırnak sevmez onemli olan senin begenip begenmedigin sen nasıl mutlu isen oyle yap :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılBen cok begendim tırnak yapını canım ojende çok şirin. Kötü durmuyor :) Lakin uzun tırnak koyu oje ilişkisini sevmiyorum:)
00 Yorumla Ya ne tuhaf paylasimar boyle simdi ben bilmem neremicekip koysam buyuk mu sizce yetermi diye sorsam hos olur mu? Hem itici pis duruyo hemde payasmis olmak icin paylasilmis bir soru
00 Yorumla
+1 yılsevgilim olsan o ellerinle bal yedirsen zehir gelir o kadar diyorum
halbuki kısa tırnaklar bayana çok yakışıyor ama farkında değilsiniz00 Yorumla
+1 yılBöyle olmasında gerisi mühim değil :D
2.bp.blogspot.com/.../long+nails.jpg10 Yorumla
+1 yılGayet hos duruyor bnımde uzunlar genelde ve ben bayaga uzatıyorum ama bakımlı ve temız oldugum ıcın kımın ne dedıgı pek umrumda olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWcdw biyerini nasil yikiyosun arasinda kalir valla :)
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE bizde uzattik baktik olmuyor kestik :) tobe est
Uzun tırnak candır bee hafif ete geçirceksin onları hrrrrrr :D
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
Şirket hattı telefonu bendede var aynısından arka kapak çıkıp duruyor
şeytan diyor vur duvara :D
Tırnakların güzel ama biraz daha kısa olursa daha iyi olur böyle uzun kalırsa kırılma riski var.10 YorumlaSen onlarla bir yemek yaptı bakımı kalıyor mu gör. Bence parlatıcıya french çek öyle daha güzel.
00 Yorumla
+1 yıluzun tırnağın altında ŞEYTAN yaşarmış derler.. artık ne kadar doğru bilemem:))
00 Yorumla
+1 yılBen kısa normal tırnak olmasını tercih ederim. Ojeye falan da gerek yok ;)
00 YorumlaGzl bnce itici değil bnmkiler dha uzundu yeni kestim artik rahat hareket etmemi engelliyordu
00 Yorumla
+1 yılevet farkındaysan öyle tırnaklar kalmadı küt prmak bitiminde en güzeli bence itici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence gayet güzel tırnakların ne kadar bakımlı olduğun belli bende çok severüm uzun tırnakları
https://i.hizliresim.com/lzG83J.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Sen bu tırnaklarınasıl yaptın protez mi yapısı küçük çünkü. s. s
Cevap sahibi+1 yılUzunluğu kendi tırnaklarım ama üzerinde jel var çok çabuk kırıldığı için protez uyguluyorum, bunun kursuna gittim gerekli tüm malzemeler bende mevcut kendim yapıyorum
Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı. Yok yahu cok hos. + cok da uzun degil tırnakların benimkilerin yanında. begendim. ✌
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol bebiş💅
+1 yılBiraz kısaltabilirsin hijyen açısından. Ama bence yenmiş yaralı tırnak daha itici.
00 YorumlaBenim tirnaklarim daha uzun. Hijyene özen verirsen ne tiksinc ne antipatik
00 YorumlaHadi özel günlerde düğün seyran bayram iyice diğer turlu tercihim değil :/
02 Yorumla- +1 yıl
tamam da dugun falan icin ozel uzamiyor bu tirnaklar demi
+1 yılBenimkilerde uzun hatta bu boyda ve küt kesmişsin çok güzel görünüyo
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler canım
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. tabıkı hayır degıl kızların tırnakları uzun olmaıda ve bakımlı ellerı guzel gosterırde
00 Yorumlaİtici mi çekici mi bilemem ama her zaman uzundur tırnaklarım :) ve de çok hoş ellerin var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
Ne var hanzo bana mı kezban diyosun
+1 yıltakma tırnak bunlar. takma ya da orjinal bu kadar uzatmamalı temizliğine dikkat eden bir kız.
00 Yorumla
+1 yılAnnene hürmetler, tırnakların çok uzun kısalt yine bakımlı ol.
30 Yorumla
+1 yılCok hos bence. Annelere bakma sen. Ben annemi dinleyecek olsam millet beni maymun sanip agzima fistik atar yani o derece zevksiz yani
00 YorumlaModa & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. O tırnaklar o sırtı nasıl çizer ya off
İçim acıdı ;)04 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel çizer :D
- +1 yıl
:D oldu
Takma mı o nasıl tırnak ojeyi mi dibine kadar sürmedin? Ama güzel gözüküyor
01 Yorumla- +1 yıl
Benim kendi tırnaklarım canım
+1 yılÇok itici değil daha abartılılarını gördüm belki bu yüzden beni rahatsız etmedi fakat bu uzunluktan sonrası itici gelebilir!
00 Yorumla
+1 yılbir insan olarak dogan geregi wc ye gittigini dusunursek bende annene katiliyorum senin yaptigin salatayi yemem cok guç
00 Yorumla
+1 yılBuda benimkiler:(
https://i.hizliresim.com/1nEMkA.jpg00 Yorumla
+1 yılEn son cimciklenmem aklıma geldi ürktüm bir an yok yok sen kes o tırnakları
00 Yorumlaıyyyyy arkadaş onların içi şimdi kir doludur ya elini sürdüğünde yenmez ki şimdi mindar edersin :(
20 Yorumla
+1 yılDun yanin en guz el kizi olsa bile uzun tirnakli olunca mide bunaltici oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@YusufK2 miyav miyav ♥
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Sizlerde benim nefesimi titretiyorsunuz kedicikler. 😎
i.ensonhaber.com/.../tulay-kumasci_428.jpg
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılkırılmıyor mu benimkiler hep kırılıyor mahvoluyorum nasıl bu kadar sert seninkiler nasıl kırılmıyor nasıl bakım yapıyorsunş?
00 YorumlaSüper seninkiler. Ben uzatsam kimse bir şey demez ben de uzatmam bildiğin bu kadar güzel uzamıyor benim kısayken güzel.
00 YorumlaTabıkı ıgrenc bn o elllerle yemk yapandan ymk ymktn hslnmm
00 YorumlaGayet hoş ama mümkün olduğunca mutfak işlerine karışma :D
00 Yorumla
+1 yılHep merak ederim o tırnaklarla tuvaleye nasıl giriyor nasıl çıkıyosunuz diye.
00 YorumlaUzun turnaklar seksi duruyor ama ne kadar temiz olsanda tirnak aralarina pislik birikiyor. Yani saglikli degiller. Yine de cok seksi gorunuyorlar. :D
00 YorumlaTırnaklar güzelde iphone olsa daha güzel bir foto olurdu :)
04 Yorumla- +1 yıl
Fotoyu iphonela çektim :D
- +1 yıl
Herkes bilekberime taktı zaten :D
İğrenc :D Bizim sınıfta bir kız vardı aynı böyleydı tırnakları. Okulda yazı tahtasına sürte sürte gıcırdatıyodu ıyy aklıma gelince huylanıym. s. s
00 YorumlaUzun tirnaktan nefret ederim fobim diyebilirim herturlusunden nefret ederim kiz dedigin kisa tirnakli olucak.
00 Yorumla
+1 yılbülent ersoy un tırnakları aklıma geliyor itici ya ne gerek var
01 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler 😸
benin bundan daha uzun ve bence çok güzel kisa tırnak mi olsun yiyek mi bizde tirnaklarimizi o mu güzel :D
00 Yorumlaiğrenç ya uzun tırnak istersen içini temizle istersen çamaşır suyuna bas. yine de uzun tırnak bizimle değilsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (197)
Devamını Gör(242)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem