Nerdeyse her gün Tanga giyiniyorum, ama adet dönemlerimdede giyinmek isterim.
Sizce o zaman nasil giyinebilirim? Bir tavsiyeniz varmi?
Sizce o zaman nasil giyinebilirim? Bir tavsiyeniz varmi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi yaşar nuri öztürk'e bir programda spiker soruyo, hocam oruç tutarken ilişkiye girsek oruç bozulur mu? yaşar nuri duymazlıktan geliyo, iki soruyo, yaşar nuri yine duymazlıktan geliyo, spiker 3.'de aynı soruyu sorunca yaşar nuri patlıyo artık dayanamıyo sinirden "ya kardeşim ne kurtlu insanlarmışsınız iki dakika sabredin lan! şu ezan okunsun sonra ne yapıyosanız yapın! iki dakka sıkın dişinizi arkadaş ya!" spikeri bir güzel azarlıyo.
aklıma o geldi. ya arkadaşım tanga giymezseniz olmuyo mu yani o gün de. her gün giyebilirsin, o gün de giyme ya. ne sabırsızmışsınız arkadaş.
tangalı kızla tango yaparken tongaya düşürebilir erkekler. konuyla alakası yok ama belirtmek istedim :)
Keske xper kasmayi dusunmeden once adini gizlemeseydin de, teshircilik kavrami konusuldugunda aklimiza ilk sen gelseydin canisi ya
İğrenç bir görüntü olur bende giymeyi seviyorum fakat o dönemde düzgün giyin bence
Adetliyken tanga mı giyilir ya saçmalama lütfen
şuku verin pampaya.
3 4 günde giymiyver ölmessin
yok gercekten yanlış anlama sıf meraktan araya kacmıyomu nasıl rahtsız olmuyosunuz bzim erkeklere baxsır araya kacıyor cok rahatsız oluyoruz ya
İç çamaşırına uygun ped kullanırsan sorun olmaz görüntü olarak da, koruma olarak da, çok yoğun ise akıntın tercih etme tabi ki,
Abi ne içiyonuz siz? Ben de istiyorum bu kafadan :)
adet dönemlerinde bencede çok iyi gitmez sanırım. adetin bittikten sonra giymen hoş olur üzerinde iyi duruyor olmalı fiziğin nasıl bilemem ama.
Hapşırdın diyelim kanlar aradan fışkırır bide altında çocuk kedi vs. doşalırsa gözlerine kan gelir yapma etme.
Pantolonun üstünden giy
hamama giren terler al senden burdan mesajı
Molfix kullan adet günlerinde. Sızdırmaz
pedini makasla ikiye kes
çok ince pedler var bunun için
niye hergün tanga giyiyorsun ki?
1 hafta giyme ucunda ölümmü var
benım yok acıkcası :)
çiplak gezmede.. ne giyersen giy.
Ne güzel
Siz bilirsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?