İş yerinde her gün çok şık ve topuklu giyinmek olumsuz bir izlenim mi bırakır aksine saygı duyulası mıdır?

Partiler de giyilmesi gereken kıyafetler iş yerinde giyilmesi pek hoş karşılanmaz..
Tişört pantolon ayakkabı yeter. Amacın dikkat çekmek ise başka.
Cevap
30Cevap
Topuklu ayakkabıların ile insanları rahatsız etmiyorsan, üst düzey yöneticilerini bu giyim tarzınla manipüle etmiyorsan ve arada erkek iş arkadaşlarına görsel şölen sunuyorsan durma devam et ;)
nasıl bir işte çalıştığına göre değişir ama bence hangi iş olursa olsun her gün topuklu bayıyor arada değişiklik sportif giyinmek lazım
Çok nadir es veriyorum.
Hayran kalırımm desem. Patronum işnyeründe topuklu giyilmesini yasaklamıştı. Ahh o çıkan ses resmennher adımda beni sertleştriyordu.
bence şirket gibi kurumsal veya ofis gibi bir yerse resmî cok daha iyi bir izlenim olur
ama daha basit bir yerse kotu bir izlenim birakir
Bence saygı duyulması gerekir. Kendine önem verdiğini gösterir bu da güzeldir
Bence de.
Kendine özen gösterirse işine de özen gösterir o yüzden de değerlidir ve saygı duyulması gerekir
Bence herkesin imrendiği zevkle izlediği birisindir sadece yorgunluk verir gün sonunda
Evet yorgunluğu mutlak.
bence olumsuz bir izlenim bırakmaz, göz zevkini okşar insanların iyi giyinmek
Günaydın ben gözümü zor açtım millet topukluyla başlamış güne
Benim için çok güzel bir şey.
Saygı degil bence giyimi öyle der geçerim üstüne düşünmem ki
Olumsuz izlenim yaratacak bir durum yok kesinlikle.
Aslında olması gereken bu zaten ama günümüz Türkiyesinde her firmada bunu yapmak normal değil artık ya yabancı ve tam kurumsal bir firmada sorun olmaz artı katar sana
Bazen rahatsız ediyor sesi ama bazende tahrik edici olabiliyor
Saygı duyulması lazım iş yerinde zaten kadınlar ayrı erkekler ayrı giyinir ne amaçla sordun soruyu anlamadım
Diğerleri benim kadar özenli giyinmiyor. Dolayısıyla sivriliyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye sorguladım.
Topuklu giyiyor diye niye saygı duyacakmışım yahu? Ayağına ne giyerse giysin bana ne.
Bence olumsuz etki değil hatta dikkat çeker ve daha çok saygı duyarlar
bunu çevrenin sana davranışı ile gözlemleyebilirsin
Gayet ilgi çeker ve saygı duyulur
Güçlü kadın imajı verirsin
Süper
olumsuz etki bırakmaz rahat oll
En İyi Cevap