Moda & Stil 1 ay Giyim olarak ne marka giyinsem havalı olurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 saglam bir kac kombin yapmak istiyorum marka onerisi yazarmisiniz Giyim olarak ne marka giyinsem havalı olurum? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ssebastian Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% 1 ay Bershka olabilir biraz daha uygun olsan diyosan pull & bear olabilir 0 4 Yorumla Soran 1 ay ayakkabi ve kot lazim kanka bana ya Yorumla Ssebastian 1 ay Kot diesel Kalıpları efsane Yorumla Soran 1 ay ayakkabi? Yorumla Ssebastian 1 ay Columbia tavsiye ederim aşırı hafif ayağında yokmuş gibi ve çok sağlam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay markayla havalı olunduğunu sende duydum. hatta ilk giyindiğinde etiketleri de çıkartmaki daha havalı olsun 0 0 Yorumla
fatmannne Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 ay kafayı komple değiştirirsen belki olursun 0 1 Yorumla Soran Yeni 1 ay nasil yani anlamadim Yorumla
nazsuren Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Beymen takim elbise. Panerai saat. 0 3 Yorumla Soran 1 ay spor giyiniyorum kanka ona gore onersen Yorumla Soran 1 ay takim elbiseyi dugunde giymeyi bile utaniyorum Yorumla nazsuren 1 ay Ben klasik seviyorum ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bershka olabilir biraz daha uygun olsan diyosan pull & bear olabilir
ayakkabi ve kot lazim kanka bana ya
Kot diesel
Kalıpları efsane
ayakkabi?
Columbia tavsiye ederim aşırı hafif ayağında yokmuş gibi ve çok sağlam
markayla havalı olunduğunu sende duydum. hatta ilk giyindiğinde etiketleri de çıkartmaki daha havalı olsun
Cuma pazarından giyin kanka
neden
kafayı komple değiştirirsen belki olursun
nasil yani anlamadim
Beymen takim elbise. Panerai saat.
spor giyiniyorum kanka ona gore onersen
takim elbiseyi dugunde giymeyi bile utaniyorum
Ben klasik seviyorum ya
Dolce Gabbana