Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızları açık giyinmeyi erkekleri etkilemek için kullanıyor.
Avrupa'da mesela kız bir gün açık giyiniyor ertesi gün modaya uygun kapalı bol bir şey giyiniyor.
Türkiye'deki kızlar ise her gün açık giyiniyor adeta bir eskort gibi yaşıyorlar. Giyinmenin amacı dışına çıkıyorlar Antalya da Rus kızlarını görüyorum bir giyiniyorlar peri masalından çıkmış gibi. Uzun ve desenli çiçekli etekler.
Bizim kızlar sadece meme kalça göstererek erkek ilgisi çekiyor. Giydiğinin bir modası bile yok kalça meme ön planda tamam, o zaman soyun gez neden giyiniyorsun ki. Hadi 1 giyersin 2 giyersin her gün olmaz ki kış geliyor kışın bile bikini boyunda şortla geziyorlar buda art niyete giriyor artık kadınlar erkeklerin zevkinin uşağı olmuş resmen erkekler fantezilerini giydiriyor kadınlara, dekolteler yırtmaçlar falan kadınları obje gibi kullanıyorlar yazık.
Erkekler kalça seviyoruz dediği gün spor salonları squat yapan kadınlarla doldu eskiden spor yapmayan kadınlar bile sonra da kendimiz için giyiniyoruz yaşıyoruz diyorlar.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbi çok ilginç bir şekilde kadınlar erkeklerin göz zevkine hitap etmek tahrik etmek için elinden geleni yapıyorlar sadece tahrik etme çabası bile yetiyor onlara
Soran+1 yılBen kendim için giyinip süsleniyorum
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBuna gizli yorum için izin versen iyiydi:
Açık kapalı fark etmez sonuçta burada herkes Allah kulu ancak bazıları var kapalı olup batılı gibi giyinen tipler var onlara ister istemez uyuz oluyorum ama yine insan bunlar. Yine bilmeden konuşamam ama bazılarının tavrı tutumu hiçbir zaman belli değil o yüzden de aşırı tehlikelidir bunlar Bazıları var kapanıp ibadetlerini aksatmaz bunların bile tavrı net işte bunlara selam olsun
05 Yorumla- +1 yıl
Gizlilere kapaması iyi olmuş gizlenip kendi pis zihniyetlerini döküp kendi hesaplarında çok iyi bir insanmış gibi rol yapan çok.
- +1 yıl
@cileksarisi ben sadece yaşantımdan da gördüklerime dayanıp kendi görüşümü dahil etmek istemiştim ben neysem oyum
Soran+1 yıl@cileksarisi katılıyorum sana
- +1 yıl
Ya ben ne dedim şimdi? Benim ne pisliğimi gördünüz neysem oyum işte. Manyak mısınız kızım siz?
- +1 yıl
Sen manyak mısın asıl ben sen merak ettiğin için cevapladım kız bu sebepten kapatmıştır gizliye diye sen kendi üzerine mi alındın sana mı dediğimi zannettin onları? Keşke önce bir sorsaydın bana mı dedin diye anlamadan dinlemeden manyaklık eden kendin olmasaydın.
+1 yılKimin ne giydiği, nasıl giydiği gram umrumda değil. İnsanların ne düşündüğünü boş vermiş yapidayim artık. Bu yüzden de herkes kendine yakışanı giyer, kendine yakıştığını düşündüğü şeyi yapar diye düşünüyorum. Sen bunu beğenmişsin, üzerine de yakıştirdin demekki gerisi boş yani... Herhangi bir olumsuz tavrım yok açıkçası
02 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun bir insanın saygılı ve yobaz olmaması müthiş bir şey.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bunu duymak güzel
+1 yılBenim fikirlerim bu konuda diğer insanlarla pek uyuşmuyor ama ben giyinmenin açık veya kapalı olmasında zevk dışında fark olduğunu düşünmüyor, açık giyinmeye batı özentisi diyen kişilerin de kendi ahlak mastürbasyonlarını yaptıklarını düşünüyorum. Açık giyinince bir sürü erkek bakar açık giyinmek iyi değildir demek ahlak değil tam tersine ahlaksızlıktır. burada suç açık giyinenin değil açık giyinen kişiye bakan “şey”indir. Kimseyi kişisel hedef almak istemem ama bunu okuyan kişi tarif ettiğim gibi biriyse ne demek istediğimi anlayacaktır. İsteyen istediğini giyer, ister kış günü açık giyinir ister yaz günü açık giyinir bunu ahlaka bağlayan kesim de kendi ahlak mastürbasyonunu yapmaya devam etsin. Bu açık giyimlere batı özentisi diyerek anca kendinizi kandırırsınız. Şu ülkede aşık giyinmek özgürlüğün bir sembolü oldu ben daha ne diyeyim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılŞimdi şöyle söylim; il, ilçe, semt farketmeksezin bu şekilde giyinip dolaşırsan, istersen elit bir mekan olsun, istersen en keko ortam olsun yüzüne karşı söylemeselerde senin yollu para için kendini satan bir insan oldugunu düşünmeleri kaçınılmaz.
Sadece erkekler değil, hemcinslerinde aynı şeyi düşünür. Sonra erkekler neden bu kadar abaza falan diye piyasada sorular sorarsınız. Zaten böyle giyinen birinin niyetide belli nedenide. Avrupai olacam bahanesi altında sıgınmayın güldürmeyin milleti kendinize. 😏
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için kendimi güldürme niyetinde değilim zaten
- +1 yıl
Böyle giyinmeyi düşünenler için söyledim eğer öyle düşünmüyorsanız üstünüze alınmayın. 😊
Kışın ortasında bez parçası giyip gezmek ne bilim. Düşünsene ben öyle birini koluma takıp bir mekana götürcem, herkes hayvan gibi bakacak. Ondan önce ben rahatsız olurum 😂 - +1 yıl
Kişisel görüşfalandır anlarım da, hacı bu ne
- +1 yıl
Hayat sen ve yobazlardan ibaret değil ben bu kızın hemcinsiyim ve dediğin gibi düşünmüyorum ve düşünmeyecek çok kadın ve erkekte var etrafımda. Şu ülkeleri ayırma saçmalığınız da ayrı komik her ülkede giysilere farklı açılardan bakan insanlar var ister Türk olsun ister yabancı. Bu arada senin gibi ahlaktan giyimden dem vuran yobazların özelinde gizlice her haltı yediğine de şahit oldu bu kulaklar.
- +1 yıl
Sapına kadar kabadayı gibi gezip gizlice erkeklere giden mi dersin neler var neler ama dışarıda görsen tam bir dindar çok var böyle insan çok
- +1 yıl
@cileksarisi yobaz mı 😂 ben Ahlakımın 4x4 oldugunu iddia etmedim adı üstünde özel. Ben bu cografyada erkeklerin nasıl gördügünü ki o yere göre sıgdıramadıgınız avrupada da aynı gözle bakıldıgını söyledim. Hiç bir siyasi partiyidi tutmam beni onlarla şunlarla sınıflandırma. Fikrini paylaşcaksan görüş at, bana salça olma. Gece gece can sıkıntı başka yerde gider 😂 yobazmış benim ve tanıdıgım binlerce insanın bakış açısı bu zengini dinsizi dinlisi fakiri inancı statusü ne olursa olsun böyle giyinen birini gördüklerinde akıllarına gelen şey teşhircilik, cinsel yolla para kazanan, hayatta hiç bir başarısı olmamış, çabalamamış, onla bunla yatıp kalkıp geçimini sağlayan, Türk toplumu dedin ya bide Türk toplumunun modernlik adı altında Ahlakını zedeleyen tipler bizim gözümüzde. soyunmaya çok meraklıysan afrikaya git totona 2 yaprak bağla gez 😂
Bir tavrım yok. Yakışıyorsa gitsinler. Ancak öyle kilolu kadınlar varki giydikleri taytı hiç yakıştırmıyorum. Göbeği var kalçası var vücudu zaten kilolu ve komple ben kiloluyum diye gösteriyor ve yakışmıyor. İsteyen istediğini giysin banane ama gözüme hitap etmiyor gözüm takılıyor istemsizce🤷 ayrıca açık giyinenler de semtine göre giyinmeli bence. İpsizi sapsızı çok her semt kaldırmıyor yani. Diyeceklerim bu kadar.
30 Yorumla
+1 yıl2 türlü açık olmak var 1. Si açık değil çıplak olmak ve sırf dikkat çekmek absürt giymek bu dediğin seyler mini etek giymek straplez giymek tarzı değil kalça çizgilerin belli olacak şekilde şort giyip meydana koymazssin ekndini anlatabiliyomuyum ya da sutyenle gezmessin 2. Side giy eteğini giy elbiseni güzel ve şık duruyor kaidn deidgim zaten alımlı olur gayet normal ama elbise giycez diye hem üst dekolte hem anlt bamabaska bı açık bişey olunca disrdan bune ya diye gözüküyor güzel durmuyo bikere edeplden de değil kötü duruyo sanki daha çok açık giyince daha güzel olumuyo
31 Yorumla- +1 yıl
Bingo
Kadınlar arasında bu çizgileri net olrak bilen az kişi var
+1 yılCokkkk yakısmıs bitanem mutlu oldugun şekilde giyinmeni isterim sadece
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler hayatım ❤
+1 yılbaya yakışmış snaa :) bence isteyen istedigini giysin yakışana çok tatlı oluyo :D
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
iyide bu görsel feyk
www.google.com/search
+1 yılTanrım hoşuma gider bakarım net Yani suzerim o rahatsız olmadıği şekilde o açık giyinirken bunları düşünmesi lazım bakarken ne diye bakıyorsun diyemez herkes özgür sonuçta giyerse bakar erkek açık olmak kızlara yakışıyor mini elbise şort dekolte 😊
00 YorumlaBen bir şey demem herkesin kararı ama toplumun kuralaştırdığı bir zihniyet var ortada kız açık giyemez akşamları çıkamaz dışarı eğlenemez gibi düşünceler var kafalarda ama kimse demiyor ki neden bir çok taciz tecavüz şiddet cinayet davalarında suça meyili taraf erkek kimse gözlerini ellerini ayaklarını sıkıca kapatmıyor bakmayabilir dokunmayabilir öldürmeyebilir ( istedikleri sürece ayrıca her erkek bir değil...)
10 Yorumla
+1 yılBende açık giyiniyorum ve bana gayet güzel yakışıyor ama açık giyinen çoğu kişi kendine yakıştığı için değil de ilgi çekebilmek için açık giyiniyor ve öylelerine açık giyinmek hiç yakışmıyor
10 YorumlaBöyle fiziğe sahip olan bayanlar giyebilir ama kilolu bayanlar lütfen giymesin
10 YorumlaHerkes istedigini goyebilir ama Cok itici geliyor bana. Insanlar icin bedeni özeldir. Herkese açıp göstermesi bence o kisiyi degersizleştiriyor.. Arti, cevrendeki insanlar senin vücudunu görmek zorunda degil. Bie kadin seks objesi gibi dikkat cekici giyinmemeli bence.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Herkes istediği gibi giyinebilir yani kendine yakıştıran giyebilir sanada yakışmış 😊😊 ama kaldıramıcak bir ilçeyse bence giymemelisin bazı ilçeler kaldırmıyor 😂😂
00 YorumlaTek düşüncem üşümüyorlar mı 🥶 ben donuyorum utanmasam battaniye ile gezerim millet cropla geziyor. Sadece bunu merak ediyorum 🙄
10 YorumlaÇok beğendim elbise tarzını sevdim. Yakismis
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediğini giyinir , beğenmeyene pok yemek düşer
21 Yorumla
+1 yılDozunda açıklık doğru yerde mekanda iyidir teşhir ise ucuz
21 Yorumla- +1 yıl
Baravo
Tam isabet yaş olgun olunca standartlarda olgunlaşıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzeniyorum desem? Bence gayet güzel ve şık duruyor açık giyimli insanlar ben maalesef aile ve çevre faktörü yüzünden istesem de giyemiyorum bu arada fiziğin güzelse açık giyinilmeli bence ki sana da çok yakışmış
00 Yorumla
+1 yılbence giymenin bir adabı var kış aynda bile açık giyinenlerin amacı belli zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdan kalma fotoğraf zaten
- +1 yıl
senin için demedim genel için konuştum
Kimin ne giydiğini aslında ilgilenmiyorum ama görsel bir ziyafet olacaksa bir zahmet yakışan fiziğine güvenen insanların giymesi tercihimdir
00 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendirmiyor sonuçta. Herkesin kendi tercihi. Fakat hatunum olduğunda müdahale edebiliyorum zaman zaman.
00 YorumlaKeyfi bilir beni ilgilendirmez nede olsa kapalı ya da açık olması benim onun yerine cennete ya da ceheneme koymayacagi için beni ilgilendirmez
00 YorumlaHiçbir şey benim umurumda olmuyor zaten önümden geçen kızlara bakmıyorum bile kafamı başka yöne çeviririm
00 Yorumla
+1 yılKarakteri iyidir kendim açısından samimi olmam çünkü kafalarınız farklı he hakarette etmem ama dediğim gibi samimi olmam
00 Yorumla
+1 yılOrtamımdaki kızlar hep açık giyiniyor zaten insanlara anormal geliyor ben alıştım galiba ufaklıktan beri ahahah
00 YorumlaModa & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Bir tavır takınmıyorum ilgilenmiyorum. İsteyen giysin istediğini.
10 Yorumlaoturup tek kelime paylaşacağım bir tarz değil.
00 YorumlaHerkesin kendi hayatı... kötü bir şey diyemezsin ki. o öyle seviyor saygı duyarım yani.
00 Yorumla
+1 yılNormal insanlara neyse bakış açım onlar içinde aynı
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin bir dozu var tabiki ama abartılmadığı sürece bir sorun yok bence
00 Yorumla
+1 yılKeyfi bilir. Kendini gostermeden zevk aliyordur belki bu tarz kiyafetleri seviyordur derim
00 YorumlaHer insan istediğini giymekte özgür tavır almam gereken bir durum değil
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGitmek istemiştir giymiştir. Anlam yüklemeye gerek yok
00 Yorumla Tarzı bu demekki derim içimden. Yüzünede giydiği yakışmışsa yakıştığını söylerim.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılBu sefer yorum yapmiycam.
Kim ne isterse giysin kabak tadı vermeye başladı.00 Yorumla
+1 yılAbartı olan hiç bir şeyi sevmiyorum, aynı şekilde açık giyinmenin de sınırları olduğu kanaatindeyim.
01 Yorumla- +1 yıl
Söz söylemem için sevgilim veyahut samimiyetimin olduğu ve kırılmayacağını bildiğim birisi olması gerekiyor onun dışında isteyen istediğini giysin beni alakadar eden bir durum yok.
+1 yılBir tavrım olmuyor, kim ne isterse onu giyer.
00 Yorumla
+1 yılKendi hayatı kendi tercihi öyle giyinmeyi seviyor bize laf demek düşmez.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBir tavrım yok. Yerine göre aşırı abarti olmadiktan sonra isteyen istediği gibi giyinsin. Kimsenin de karışmaya hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılÇok açik giyinen kisiler kendi guzelligini nötrleyip dikkati baska yanlis yerlere cekiyor bence. Ama açik giyinmeyince odak nokta direkt kendin yüzün filan oluyor.
20 YorumlaHerkesin kendi zevki, kim kendine nasıl yakıştırirsa öyle giyinir
00 Yorumla
+1 yılBende öyle giyiniyorum 😂😂😂
43 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş
- +1 yıl
Senden biraz daha dolgunum sadece
- +1 yıl
Bu şekilde nerde giriyorsunuz kız 😂 her yer buz gibi
+1 yılKız bu soğukta nasıl böyle çıktın dışarı helal olsun 😄
20 Yorumla
+1 yılÇok sey derdim ama terbiyem müsade etmiyor sanki bir de yaptıgınızz cok guzel birsey mis gibi savunalim mı?
00 Yorumla
+1 yılMal gibi bakıyorlar bize onlara neyse istediğimiz gibi giyiniriz
02 Yorumla
Soran+1 yılYamyam gibi bakıyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılAbartı açık giyinen kadınlar bana Basit ve ucuz geliyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bende açık giyinirim
20 Yorumla
+1 yılAşırı açıksa şov diyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen şov yapıyorum bende tövbe tövbe
- +1 yıl
Seninle ilgili bir yorum yaptım mı? Ya da çok açık giyinmişsin dedim mi?
Soran+1 yılüstüme alındım
- +1 yıl
Alınma. Senle ilgili bir yorumda bulunmadım.
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
👌
+1 yılKendi seçimi kendi tercihi
13 Yorumla- +1 yıl
Hayret, bana da bu tutumunu sergiler mısın sevgilim
- +1 yıl
@İstanbull_hanım sana yasak
- +1 yıl
🙄
- Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes istediğini giymekte özgür
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediği gibi giyinir kime ne
10 YorumlaHak ettiğini vermek.
00 YorumlaÇok takmıyorum, bakmıyorum
00 Yorumla
+1 yılbence teşhirci gibi duruyor.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal hiç umursamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılResimdeki gibiyse çok avam
00 YorumlaGayet normal oluyo çünkü bende açık giyiniyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBir tavrın niye olsun
00 Yorumla Kendileri bilir Bi tavrım yok
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılObje olarak bakıyorum
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Meslekleri bu diye düşünürüm
00 YorumlaModa & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. seviyorum açık giyinenleri
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne