Moda & Stil Kızlar çizme giymeyi seviyormusunuz? Klarnun Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Havalar çok soğuk banada verin kızlar 😂😂 Güncellemeler+1 yıl 46 47 giyiyorum ona göre düşünün 😂 Kızlar çizme giymeyi seviyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
morbattaniye Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl tabii ki seviyoruz aşırı güzeller ve sıcak tutuyorlar 0 2 Yorumla Klarnun +1 yıl Boyu uzun kızlarda çok güzel duruyor, senin boyun kaç sadece merak ettim Yorumla Klarnun +1 yıl Bağcıksız olanları daha havalı bence Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Sana sarı çizme olur sksksksksk 0 50 Yorumla Klarnun +1 yıl Sarı çizmeli Mehmet Ağa bcnxncncncnnc Yorumla Klarnun +1 yıl Giyerim ki hava çok soğuk Yorumla Klarnun +1 yıl Ben siyah seviyorum ama Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Olmaz ya ağa mısın Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Çizmeyi biz giyelim Yorumla Klarnun +1 yıl Evet ağayım ben, siyah ver bana oradan 😂 Yorumla Klarnun +1 yıl Boyun kaçki senin çok mu uzunsun Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Ayağına olacak sanki Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Boyla ne alaka erkeğe yakısmıyo 🤣 Yorumla Klarnun +1 yıl 46 olur ya şdşsşşsşşsşs Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Mezar Yorumla Klarnun +1 yıl Ajan olmak için giyeceğim 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Çoban olma da 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Klarnun +1 yıl Sen kaç giyiyorsun da mezar diyorsun 😂ağaya böyle konuşma Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl 37 😂😂😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Mezar da değil ada seninki Yorumla Klarnun +1 yıl Ayaklarım çok gıdıklanıyor korumam lazım ayaklarımı 😂😂çok düşmanım var Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Soğuktandır 😂 Yorumla Klarnun +1 yıl 37 mi olmaz bana 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Burnuna mı 🤣🤣🤣 Yorumla Klarnun +1 yıl Soğuk olsa gıdıklanmam ama çizme korur beni 😂😂 Yorumla Klarnun +1 yıl Kotun altına giycem işte senin gibiler gıdıklıyor gülmek istemiyorum 😂😂 Yorumla Klarnun +1 yıl Boyun 160 mı senin şsşslsllslsl Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Bi sus klarnet 😂 Yorumla Klarnun +1 yıl Sizin eliniz çok hassas o yüzden korkuyorum sizden 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Ne gıdıklıycam sapık mısın nesin 😂 Yorumla Klarnun +1 yıl Klarnet severim 😂iyi boş yaptın ama Yorumla Klarnun +1 yıl Düşman seni 😂sensin sapık Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Boş kim ortada 🤣 Yorumla Klarnun +1 yıl Arkadaşım gösterdi geçen kız dedi bana seni böyle yapıcam diye korktum Yorumla Klarnun +1 yıl Allah senide güldürsün valla 😂modadan nereye geldik Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Klarnetin girdiği müzikler güzelleşiyor keşke bazı insanlara da klarnet … Yorumla Klarnun +1 yıl Girsin bazı insanlara klarnet ama ne olarak dedin 😂😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Çileden çıkarırsın insanı Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Ben de paşa m. o Yorumla Klarnun +1 yıl Çileden mi, ben öyle insan değilim :( Yorumla Klarnun +1 yıl Paşa ağanın yaverliğini yapar Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Ben senin saçma sapan gıdıklama muhabbetini çekemem Yorumla Klarnun +1 yıl Sana görev bana 46 47 bulman lazım ki paşam ol yoksa olmaz 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Çizmeyi nerelere bağladın Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Çoban ağası Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Tank palet fabrikasından bulunur sana :D Yorumla Klarnun +1 yıl Çobanlara kötü söz söyleme Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Kötü söz nerde göstersene 😂 Yorumla Klarnun +1 yıl 😂İyi Günler sana Allaha emanet Yorumla Klarnun +1 yıl Anladım uzatma 👍🏼😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Yazan sensin üst üste? Yorumla Klarnun +1 yıl Tamam işte iyi günler sana dedim bitti konu uzatma daha eğlendik güldük Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Ben cevap vermedim uzatan sensin üstüne Yorumla Klarnun +1 yıl 👍🏼 Tamamdır Yorumla
zeynep17 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 580 cevap paylaştı. Evet şık bir çizmeyse gayet güzel duruyor 0 0 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Giyiyorum.. 0 3 Yorumla Klarnun +1 yıl Hava çok soğuk banada ver botum yetmiyor 😂 Yorumla Klarnun +1 yıl Ama şaka Bi yana uzun kızlarda yakışıyor cidden havalı oluyor ve sizde havalı hissediyorsunuz biliyorum 😂 Yorumla Klarnun +1 yıl Kullanıcı adın korkutucu bu arada Yorumla
Kızlar Ne Diyor
tabii ki seviyoruz aşırı güzeller ve sıcak tutuyorlar
Boyu uzun kızlarda çok güzel duruyor, senin boyun kaç sadece merak ettim
Bağcıksız olanları daha havalı bence
Sana sarı çizme olur sksksksksk
Sarı çizmeli Mehmet Ağa bcnxncncncnnc
Giyerim ki hava çok soğuk
Ben siyah seviyorum ama
Olmaz ya ağa mısın
Çizmeyi biz giyelim
Evet ağayım ben, siyah ver bana oradan 😂
Boyun kaçki senin çok mu uzunsun
Ayağına olacak sanki
Boyla ne alaka erkeğe yakısmıyo 🤣
46 olur ya şdşsşşsşşsşs
Mezar
Ajan olmak için giyeceğim 😂
Çoban olma da 🤣🤣🤣🤣
Sen kaç giyiyorsun da mezar diyorsun 😂ağaya böyle konuşma
37 😂😂😂
Mezar da değil ada seninki
Ayaklarım çok gıdıklanıyor korumam lazım ayaklarımı 😂😂çok düşmanım var
Soğuktandır 😂
37 mi olmaz bana 😂
Burnuna mı 🤣🤣🤣
Soğuk olsa gıdıklanmam ama çizme korur beni 😂😂
Kotun altına giycem işte senin gibiler gıdıklıyor gülmek istemiyorum 😂😂
Boyun 160 mı senin şsşslsllslsl
Bi sus klarnet 😂
Sizin eliniz çok hassas o yüzden korkuyorum sizden 😂
Ne gıdıklıycam sapık mısın nesin 😂
Klarnet severim 😂iyi boş yaptın ama
Düşman seni 😂sensin sapık
Boş kim ortada 🤣
Arkadaşım gösterdi geçen kız dedi bana seni böyle yapıcam diye korktum
Allah senide güldürsün valla 😂modadan nereye geldik
Klarnetin girdiği müzikler güzelleşiyor keşke bazı insanlara da klarnet …
Girsin bazı insanlara klarnet ama ne olarak dedin 😂😂
Çileden çıkarırsın insanı
Ben de paşa m. o
Çileden mi, ben öyle insan değilim :(
Paşa ağanın yaverliğini yapar
Ben senin saçma sapan gıdıklama muhabbetini çekemem
Sana görev bana 46 47 bulman lazım ki paşam ol yoksa olmaz 😂
Çizmeyi nerelere bağladın
Çoban ağası
Tank palet fabrikasından bulunur sana :D
Çobanlara kötü söz söyleme
Kötü söz nerde göstersene 😂
😂İyi Günler sana Allaha emanet
Anladım uzatma 👍🏼😂
Yazan sensin üst üste?
Tamam işte iyi günler sana dedim bitti konu uzatma daha eğlendik güldük
Ben cevap vermedim uzatan sensin üstüne
👍🏼 Tamamdır
Evet şık bir çizmeyse gayet güzel duruyor
Giyiyorum..
Hava çok soğuk banada ver botum yetmiyor 😂
Ama şaka Bi yana uzun kızlarda yakışıyor cidden havalı oluyor ve sizde havalı hissediyorsunuz biliyorum 😂
Kullanıcı adın korkutucu bu arada
Hayır