Gecmis mi olsun neden. Evlenmek zofunda miyim ne alaka.. Arti sevdim seni muhabbet edelim istedim. Nisanlisin eyvallah o bizi ilgilendirmez sohbetini sevdim tanisabiliriz. Neden boyle sertsinki sen kapali falan misin
Kapalılık la ne ilgisi var beyfendi ben nişanlıyım kendimi koruyup muhafaza etmeliyim sanal da olsa erkeksiniz ve yakın olamayız kusura bakma. Bide 30 geç yani bana göre
Erkek adam olgun guclu kadina sahip cikar yaninda erkekligi hissettirir. Yas ile bana ters yapiyorsun ama cok onyargilisin. Bi kahve icip sohbet etsek ne kaybedersinki.. Yani muhabnetini sevdim, sempatik sohbrti guxel insansin ama neden bi asabiuet var sende. Profil ismin nedir, sen ismini yaz. Sonra yorumunu kaldirayim.
Benim senin beni korumana ihtiyacim yok ki. Sohbeti erkeğimle nişanlımla ederim o beni korur ki koruyup sahip çıkıyor. Babamda öyle sağolsun 🙂 sana gerek yok yani
Cok nazlisin bi o kadar da sempatik.. Tamam ama kizma hemen. Sana yazabilirim, profil ismin nddir cici kiz? Lutfen desem. Yahu hosuma gidiyor muhabbetin sevdim seni. Neden bu tavrlar. Lutfen ismini yzz, yorumu kaldiracsgim bsskasi gormesin diyd
Ne alaka be. Sevdim diyorum bi o kadar cicisin dedim. Korkmak mi. Kotu bizey spyleyip kirdiysam sdni cok ozur dilerim. Sadece sevdim cok cici sempatiksin
Aksine sana iyi gelmek, mutlu etmeyi isterdim. Cok cici birisin umsrim seni kirmadim. Soruyu begendim, belki profili dolasmak yazmsk istersen iki sohbrt ederiz. Kirdiysam tekrsr tekrar ozur diliyorum.
Seni kirdim ve uzdum.. Basit bir sohbrt arkadasliga bile golge dusurdum, cok uzgunum. Seni kaybetmek en son istegim olurdu. Gitmezsen sevinirim, hala da ismini dahi bilmiylrum. Of.. yaz işte be :/
Evet kazandim. 1 saat once sen gibi samimi cici sempatik bir arkadasim yoktu. Artik sohbetim var. Fakat diyalogum kesilirse bunu da kaybedecegim. Ve bunu istemiyoruuum :) Kizma be hemen. Nolur konussak ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır kötü. ve itici
Çift olarak giyilen her şey itici ama bu zirve olabilir iticilikte
Sakın alayım demeyin. Şiddetle kınıyorum bu çift kıyafetlerini
Niyeeekiii
Daha çirkin bir şey görmedim hayatımda bu zevk meselesi durumumu falan açtı çevre kirliliği olmaya başladı
Bunun modası geçti yanlız
Biliyorum 2017 18 de kaldı en son
Böyle kombinler çok güzel duruyor bence
Şükür biri beğendi en sonunda ya
Millet bilmez ya ne bilsinler kdkdkfk
tertip falan mı dicrk sana bu ne
Sesli güldüm
Ama ya
Cift kıyafetleri genel olarak kötü
Komik ve itici :D
Hiç beğenmedim
Bu ne lan ahsjsjdk Aşırı komik 😄
Çok değişik, ben sevmedim.
Beğenmedim keko gibi görünüyorlar
☹️
Kötü niye deme
Neden
İğrenç
Abla sende mi
Kötü bu bi gerçek
Peki tamam
aşırı kötü
Of ya
çık kötü
Niye ki
Hayir
Değil.
Hayır güzel değil
Keko işi.
Vasat ya
Niyee
Askermisiniz bu ne amanakim
Of yaaaaaaaağ
Askom yas kac
19
Ciciymiş, yalniz misin. Şeker zevjlerin var nerdensin peki
Ne diyorsun amca Yasin 30 benim babam 38 yaşında
Ee yani, sevdim seni ben.
Babanla ne alaka
Canım benim iyi misin
Nişanlıyım
Ben de bekarim olsun ya
Bu yaşta?
Evlenmedim evet, neden sorguluyorsunki.
Seni tanimak icin sordum ama surekli ya sinir ya triplisin. Neden konusamiyoruzki yani
Bu yaşta evli değilsen geçmiş olsun
Çünkü nişanlıyım diyorum yaa bekar degilim kii
Gecmis mi olsun neden. Evlenmek zofunda miyim ne alaka..
Arti sevdim seni muhabbet edelim istedim. Nisanlisin eyvallah o bizi ilgilendirmez sohbetini sevdim tanisabiliriz. Neden boyle sertsinki sen kapali falan misin
Kapalılık la ne ilgisi var beyfendi ben nişanlıyım kendimi koruyup muhafaza etmeliyim sanal da olsa erkeksiniz ve yakın olamayız kusura bakma. Bide 30 geç yani bana göre
Erkek adam olgun guclu kadina sahip cikar yaninda erkekligi hissettirir.
Yas ile bana ters yapiyorsun ama cok onyargilisin. Bi kahve icip sohbet etsek ne kaybedersinki..
Yani muhabnetini sevdim, sempatik sohbrti guxel insansin ama neden bi asabiuet var sende.
Profil ismin nedir, sen ismini yaz. Sonra yorumunu kaldirayim.
Benim senin beni korumana ihtiyacim yok ki.
Sohbeti erkeğimle nişanlımla ederim o beni korur ki koruyup sahip çıkıyor. Babamda öyle sağolsun 🙂 sana gerek yok yani
Ama sen koruyup sahip cikacagin bir kiz bulmalısın 🙂
Cok nazlisin bi o kadar da sempatik..
Tamam ama kizma hemen. Sana yazabilirim, profil ismin nddir cici kiz?
Lutfen desem. Yahu hosuma gidiyor muhabbetin sevdim seni. Neden bu tavrlar.
Lutfen ismini yzz, yorumu kaldiracsgim bsskasi gormesin diyd
Git ya korkutuyorsun beni
Ne alaka be. Sevdim diyorum bi o kadar cicisin dedim. Korkmak mi.
Kotu bizey spyleyip kirdiysam sdni cok ozur dilerim. Sadece sevdim cok cici sempatiksin
Bilmiyorum ama korkuyorum senden
Aksine sana iyi gelmek, mutlu etmeyi isterdim.
Cok cici birisin umsrim seni kirmadim.
Soruyu begendim, belki profili dolasmak yazmsk istersen iki sohbrt ederiz.
Kirdiysam tekrsr tekrar ozur diliyorum.
Tamam önemli değil
Sagol, yazmani bekleyecegim. Lutfen :)
Twsekkurler
Hala bekliyorummm :)
Ya yazmicam
Seni kirdim ve uzdum..
Basit bir sohbrt arkadasliga bile golge dusurdum, cok uzgunum. Seni kaybetmek en son istegim olurdu.
Gitmezsen sevinirim, hala da ismini dahi bilmiylrum. Of.. yaz işte be :/
Zorlama artık yaa
Neden zorluyorum.
Cunku kaybetmek istemiyorum ama of ya
Gitme be
Beni hiç kazanmadin ki kaybedesin
Evet kazandim.
1 saat once sen gibi samimi cici sempatik bir arkadasim yoktu. Artik sohbetim var.
Fakat diyalogum kesilirse bunu da kaybedecegim. Ve bunu istemiyoruuum :)
Kizma be hemen. Nolur konussak ki
Olmaz üzgünüm ama üzüldüm sana. Allah hayırlı eş ve çocuklar nasip eylesin
Sana kotu biseu soylemek istemedim. Bana kizdin mi cidden
Hayır tamam konusmayalim artık lütfen
Çok çirkin