dikkat ettim de cidden düzgün burunlu insan sayısı çok az. mantıklı bir açıklaması var mı sizce?
Cevabın nedir?
genetik olarak hepimizin belli bir burun yapısı var azımsanmayacak büyüklüke :) eee böyle bir gen havuzundan düzgün burunlu nesiller çıkmasıda cok zor ne yapacan gen havuzuna burnu güzel genler ekleyecen yanı dışarıdan gelin ve damatlar almamız lazım... bilisel açıklaması budur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.notral.com/.../...ve-dunyann-genetik-yaps.html bak burayı incele... Türkler genelde düz ya da kartal tipi burna sahiptirr
00 Yorumla
+1 yılBurnumuzun aldığı şekil çenemizin ve dişlerimizin konumu ile ilgilidir...
Çene üstte konumlandığında iri ve sivri, yanda konumlandığında eğri, ideal zemininde konumlandığında ise güzel, muntazam bir burun görünür.20 Yorumla
+1 yılBende varım dym de düzgün burunlular cogalsn ama gerçekten her insan da düzgün burunlular da bile az biraz kusur var kmse mükemmel değil olsun :) canımız sağolsun :)
06 Yorumla
Soran+1 yılyav sen şimdi adriana limaya aishwarya rai'ye nasıl mükemmel değil dersin? :)
- +1 yıl
Smdi kroluk yapıp tipim değiller desem beni dislarlar gayet iyi onlar ama zamanında onlar da çirkin mis :)
Soran+1 yılnasıl zamanında?
- +1 yıl
Adriana küçükken yani genç kızlık zamanlarda çok cirkinms kimse beğenmez bakmaz ms ;)
Soran+1 yılinanmam buna :)
- +1 yıl
Ciddiyim bak netten araştır böyle bir röportaj i vardı :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
75Cevap
+1 yılYüz güzelliğinin temel oranı burundan oluşuyor. Burnu kötü olan birinin güzel olması namümkündür. Herkes güzel olmadığı gibi, herkesde de güzel burun olacak değildir..
36 Yorumla- +1 yıl
O nasil mantiksiz bir cumledir tanrimm
- +1 yıl
Burunla bir ilgisi yok bence rihanna nin burnu buyuk ama cok guzell ^-^
=^-^= - +1 yıl
Zenci o karı ya, bir zahmet büyük olsun burnu.. Ona göre de suratı var, burnu kemerli değil nizami onun hem.. @uysalkedicik
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum.
Soran+1 yılyalnız böyle deyince kime katıldığım anlaşılmadı :) cevap veren arkadaşa katılıyorum.
- +1 yıl
Fazla genelledin bence
+1 yılher cocuk kucuklugunde bıryerlere kafa atıyor onla alakalı :d
12 Yorumla
Soran+1 yılevet bende böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
kesınlıkle tam gelısmemıs kıkırdak ılk kafa attıgın yerın seklıne gore gelısıyor ıste ;)
ayy canım aynen bende senin gibi takıntılıyım nerden hatırlattın :((( estetik olucam en kısa sürede İnşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bende düşünüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan neden olacak sizin gibiler Yüzünden :) insana karizma katan Burnudur. Senin düzgün burundan kastın nedir önce onu söyle. İnsanlarda farklı bir algı oluşmuş hep. Düzgün burun diye bişey yoktur. Sadece yetersiz burun vardır. Eğer o burun insanın yüz tipine uyuyorsa ve gerçekten birazda olsa karakterini yansıtıyorsa o burun güzel burundur iyi burundur. Önce bunu anlaman lazım :)
30 Yorumla
+1 yıleğer rabbim birini kusursuz yaratsaydı insan kibirlenir burnu havada gezer
yani herkezi küçük görür şükrünü bilmez...04 Yorumla
Soran+1 yılkusursuz yarattığı çok insan var ama. johnny deep, adriana lima, miranda kerr...
- +1 yıl
yoo onlarında kusuru var mesela adriana lima göğüs büyütme operasyonu geçirdi vs.
Soran+1 yılbilmiyodum.
- +1 yıl
yaaa gördünmü diğerlerinin de bacakları çaprazdır peltek konuşuyordur vs bir çok şey
Allah var ben düzgünüm işten eve evden işe gidiyorum burdakiler gibi ahmak degilim karı kız pesınde deglım gelecegi düşünüyorum bunları evlenecegı zaman görmek istiyorum paracıkları olmıyınca :D aklın varsa para biriktir
00 Yorumlabenimm burnumda cook duzgun bizim ailede herkesin bunu hokka gbi masallah :-) ama guxellk sadece burunla olmyorki
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama burun çok önemli bence
ben de aynı dertten muzdarip durumdayım.. ama tamamen ırksal bir şey diye düşünüyorum... önemli olan iç güzelliği diyip sıyrılalım bu işten :)
10 YorumlaHer ülkenin kendine has özellikleri olduğu gibi bizim ülkemizin insanlarının da çok güzel burunları yok. Bak tatil yerlerine gelen turistlere çirkin bile olsalar minicik kalkık güzel burunları var (tabiki istisnalar var ). Allah vergisi işte naparsın
00 Yorumlaatta karın yiğitte burun demiş atalarımız ama bayanlar için bişe demiş mi atalarımız bilemicem.
ama fazla takma öldükten sonra herkesin burnu büyüyüp düşüyor00 Yorumla
+1 yılırktan gelen bir durum ama şükürler olsun benim burnum fazlasıyla düzgün
02 Yorumla
Soran+1 yılçok şanslısın :)
- Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılburnum cok sukur guzeldır.. aılemınde o sekılde.. sen burun uzerıne kesfe mı cıktın :)
07 Yorumla
Soran+1 yılevet ya takıntılıyım bu konuda estetik ameliyat olucam :)
- +1 yıl
emınım amelıyatlık bır durumun yoktur ve sen bu burunu cok kafaya takmıssın duzelttıreceksın :) sonrada senınle amelıyatlı burun dıye dalga geceerler. eskısını ıstersın ama artık cok gecmıs olsun derız sana :D
Soran+1 yılyok ya küçükken bir kaza geçirdim. dıştan çok belli olucak şekilde bir yamukluk var. nefes alışımı da etkiliyo.
- +1 yıl
etkılıyorsa mecbur amelıyat olacaksın.. cok gcmıs olsun..
Soran+1 yılsağ ol :)
- +1 yıl
sagolmak yokolmaktan ıyıdır tesekkur ederım :) saglıcakla kalllll :)
Soran+1 yıl:) sende
Ben varım adfjkjg merak etme genlerimi en kısa sürede yayarım bol bol güzel burunlu görürsün etrafta 😊
10 Yorumla
+1 yılherkes düzgün burunlu olucak diye birşey yok.. bizi mükemmel yapan şey kusurlarımız! böyle burun, ağız, dudak muhabbetleri yapmayın artık.
20 Yorumlabenım burnum nasıl? :)
İlk defa cevap kısmına soru yazdım :)02 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün :)
Burun güzelliğinden ziyade nefes alması daha önemli :D nefes alamamak korkunç birşey
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bende yillardir bunu yasiyorum maalesef.
Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Aksine benim etrafimdaki insanlarin cogunun burnu cok duzgun ve guzel :)
00 YorumlaYapacak bir şey yok. Üzümün çöpü armudun sapı demeyeceğiz artık ;)
00 Yorumla
+1 yılNefes alabiliyosan yeter kanka gerisini kurcalama fazla
11 Yorumla
Soran+1 yılalamıyom işte. cidden nefes problemim var :(
Moda & Stil konusunda 442 cevap paylaştı. Sen nakışı mı beğenmiyorsun yoksa nakkaşı mı?
101 Yorumla
Soran+1 yılcevap vemiycem. belki ateistim?
İşiniz gücünüz yok onlara mı dikkat ediyorsunuz. :)
00 Yorumla
+1 yılBen bir açıklamasın olduğunu sanmıyorum ama herkesin beğendiği burun tipleri vardır
00 Yorumla
+1 yılBelki masal diyarinda olsaydi yalandan uzamis derlerdi
Ama gercek dunyada kalpler duzgun degilken burna takilmak..01 Yorumla
Soran+1 yılabicim edebiyat yapmayın ya burada bilimsel bir tespit yapmışım içine ediyosunuz :(
+1 yılBiz erkekler genelde kavgadan dolayi burunlarmz kotu gorunur ama kizlari bilmem
10 Yorumla
+1 yılkendinize hep güzel burunlu eşler seçer, burnu güzel olmayanları elerseniz binlerce yıl sonra ortada çirkin burunlu insan kalmaz (cinsel seçilim, yani evrim) :)
10 Yorumlabelki düzgün olan burun bizimkidir onlarınki anormaldir?
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki :)
+1 yılZaten burun takıntım vardı sorunu gördüm içim daraldı ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılbende de var. ama üzülme ya estetik diye bir şey var :)
- +1 yıl
Yok yaptırmam. Beni doğal halimle beğensinler :) ^^
Türkler Orta Asyadan gelirken çok kaynaşmış kafkaslardaki ırklarla muhtemel onlardandır
00 YorumlaSebebini bende bilmiuorum ama benim burnum cçok guzeldir ordan yirtiyorum... :)
00 YorumlaErkeklerde Sürekli Burun Kırıldığı İçin Kafa Atma Dolayısıyla Yamuktur ;) ;)
00 YorumlaHerkes birbirinizi silkiyor kime kime dum duma dnalar kafayı yedi sen dua et burunu var yine çoğunun
12 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ya
çogu kişi genetik demiş ama Türk ırkı burun yapısı olarak düz buruna sahip bu burun şekline hoştur genetik demeyin
00 YorumlaHerkesin burnu duzgun olsaydi plastik estetik cerrahi doktorlari ne yapcakti :D
00 Yorumla
+1 yılÇirkin Türk genleri ışte. Gerçi ben de Türküm ama burnum düzgün gayet
00 YorumlaSürekli karaktere baktığımdan burunlarını görmemişim..
00 Yorumla
+1 yılBurnumu seviyorum<3 her burun baska bir estetik kadar insanlarin yuzune guzel nefes alabilen her burun duzgundur
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi beyinsizlerin neden olduguna dair mantıklı bir aciklama olmadigi gibi bununda yok.
10 Yorumladevır yamuk burun devrı kanks
162 Yorumla- +1 yıl
Ahhaa
burnun kötü olması güzelligi etkiliyormu? bir düsün bakalım yüz tipin degisiyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılETKİLİYO
Evet az ama kesinlikle burun güzelliğin temeli değildir.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kızların burnu güzel de erkeklerde sıkıntı var :)
00 Yorumla Benım burnum düzgün ve küçük hatta o kadar kçükkü zor nefes alıyorum :d
00 YorumlaSorma ben de bu sorunun cevabına takıldım bu aralar.
00 YorumlaYüzlerce kes estetikmi die sordular bana :/
63 Yorumla
Soran+1 yılvayy :)
Benimkine de büyük derlerdi karadenize gittikten sonra şükür etmeye başladım ama yinede birisi söyleyince canım sıkılıyor.
00 Yorumla
+1 yılkızım bizim ülkenin p*rno yıldızı bile şahin k sen neyin kafasında yaşıyosun
00 Yorumla
+1 yılValla benimkini kavgada kirdilar o yuzden olabilir ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkemerli burun düzgün sayılmaz mı la neye göre düzgünlük
09 Yorumla
Soran+1 yıladriana limanınki gibi :)
Cevap sahibi+1 yılhacı o adriana lima en uç nokta:D https://i.hizliresim.com/AYMAYX.jpg şu adamın burnu nasıl mesela
Soran+1 yılkötü
Cevap sahibi+1 yılhadi len:) seninki nasıl düzgün mü bari:D
Soran+1 yılolsa sorar mıyım bu soruyu :(
Cevap sahibi+1 yılçok kafaya takma ama paran varsa estetik olabilirsin. kenan imirzalıoğlunun burnu nasıl
Soran+1 yılgözlerinin güzelliğinden burnuna odaklanamıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılvaay üstteki adam için de bunu söylemeni beklerdim aslında:) ee sen estetik olacak mısın
Soran+1 yılinşallah olurum :)
Bizler burnumuzun dikine cok gidiyoruz oyuzden cok duz degil.:)))
00 Yorumla
+1 yılBurun ıcın tanıdıgım cok iyi bır doktar tavsıye edebılrım , herkee guzel burun yapıyoo :-)
00 YorumlaBenimki düzgünde çok büyük kanka böyle on numara balta gibi
00 YorumlaBilmem amanburnumun kotu olmasini istemezdim takinti yapardim kesin
00 Yorumla
+1 yılsen kimnsin lan? insanları burnuna göre değerlendiriosun? biraz edepli ol mantıklı düşün. bugün içtiğinn su seni yarın boğabilir misaali. kendini büyük görme. gölden büyük deniz var ;)
32 Yorumla
Soran+1 yılne alaka be benim burnumda düzgün değil?
- +1 yıl
bas git yaa yürüü ikilee.
Gizli Üye(30-35)+1 yılburunnun ne onemi var burnum guzel ama tipim yok...
04 Yorumla
Soran+1 yılburnu güzel olan tipsiz olamaz ki boyun mu kısa?
Cevap sahibi+1 yıl175 ondan değil suratla kombinasyon önemli...
Soran+1 yılevet ama genelde en sorunlu bölge burun oluyo.
Cevap sahibi+1 yılvalla suratıma bakıyorum herşey düzgün ama birleşince sıkıntı oluyor :D
Özellikle kızlarda kötü burun çok etkiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :(
+1 yılEvet bizi koruma altına alın. s. s. s. s
01 Yorumla
Soran+1 yıll*n hep düzgün burunlular yorum yapıyo :(
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genetik olarak çirkin bir milletiz.
02 Yorumla
Soran+1 yılbuna inanmak istemiyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılkemersiz dümdüz urunları düzgün burun olarak göruyosun sen evlat
00 Yorumla
+1 yılseçilmiş özel insanlar yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında benim kast ettiğim sonradan kaza sonucu oluşan bozukluklar.
Moda & Stil konusunda 628 cevap paylaştı. Burnum düzgün olacağına şansım düzgün olaydı.. :(
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem