AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yerine zamana mekanına göre giyebilirsinz en azından içimde kalmadı demek adına..
Nasıl olacak ki o
Bir tanıdığın doğum günü tarzı özel gününde yanında götürüp giyebilirsinz. En azından giydim demek adına..
İşte öyle fırsatlar gelmiyor üniversiteye giderken giyebilirim sadece üni dışında evden hiç çıkmıyorum
Farketmez. Sonuçta içinde kalmaz birgün giyersin
Yani gizlice giyim mi
Yoksa İlerde eşinde izin vermezse hep içinde kalacak. En azından genç bir bayan olarak yaşa o anı
yok mu gardropun, kitaplığın bile olur arka tarafinda saklayabilirsin
Varda temizlik falan yaparken görür dip bucak her yere giriyor kaldırıyor siliyor yerleştiriyor falan
Kıyafetlerinin arasına sıkıştır, ama yıkama kurulama gibi durumlarda fark edilir
Kıyafetlerimin arasına sıkıştırmayı düşündüm ama dolabı falan temizliyor farkedebilir
Askıdaki bir kıtafetin, uzun eteğin içine as bunu da. O zaman görmezler. Ayrıca bir tık daha uzun, izin verecekleri etek alıp dışarıda yukarı sıyırıp kısa giyebilirsin
İkinci dediğin ımkansiz diz kapağında olana bile izin vermiyor ben mini seviyorum askıdaki uzun şeyin içine asarım ama askı falan lazım olur çıkarıp görebilir benim daha sağlam bir yer bulmam lazim
Askı lazım diye dolu askı alınmaz. Çok dertse git askı da al, fazladan askı dursun boşta. İnce tşort gibi mini etekler de var, ondan alırsan straplez diye de yutturursun.
Bu öküzler alıyor işte ben evde olmam falan açar alır görür
Tamam işte son dediğimi yap. Kıyafetin içine giymek için straplez aldım de, sıcak tutuyor vs de dersin. Zaten mini etek gibi, anlamazlar. Tabi basic beyaz, siyah minilerden al bez gibi olan
İzin vermiyorlarsa giyinme. Kısa giyinmek marifet değil
Sen giyiyosun tabi tok açın halinden ne anlar
Nereden biliyorsun böyle konuşuyorsun ki? İnsanları tanımadan onlar hakkında yorum yapma sahibi olan gülünç gerçekten. 21 yaşındayım ve bu zaman kadar açık hiçbir şey giyinmedim.
giysen ne olcak atomu mu parçalamış olursun
Sende giyme o zaman bişeyi ne kadar yasaklarsan o kadar çekici gelir bunu unutma
ben giymoyurm zaten öyle şeyleri, oramı açınca ne olcak
İyi senin gibi gerici değilim en azından
he siz buna özgürlük diyorsunuz böyle devam
En azından medeniyim senin gibi gerici olmaktan iyi
aynen kanka haklısın
Neden karşılar onu anlamaya çalışıp
Sebebi aşırı saçma beni tatmin eden mantıklı bir sebep yok giyicem ama zor olcak
Ama neden girmek istiyorsun
Anlamadım
Neden giymek istiyorsun
Çok seviyorum bana çok yakışıyor hem herkes giyiyo
Bizim evde sakla gelince giyersin burada?
Şaka bir yana kız kankamda senin durumların birerebir aynısını yaşıyor
Sanmıyorum dünyada Bi tek benim bu durumu yaşayan
Bak abazaysan falan söyle uğraştırma boşuna
Saçmalama
Emin misin
Yaw canım mısın
Dalga geçme insanla
Tamam atıcam da gizli kullanıcısin
At.
Ee atmadın
Ya gizli kullanıcısın hala
Dalga geçiyorsun anladım
Bence ailenden gizli yapma
Evet doğrusu bu ama çok mahrum edildim bir şeyi ne kadar yasaklarsan o kadar çekici gelir
Çok doğru
Dolabında sakla dışarıda giy ne kadar kısa ki
Mini boyda
Dolapta nasıl saklayayım temizlik falan yaparken kurcalıyor heryeri
Yok artık 🙄
Ne yok artık
Üstünde sakla kısaysa zaten görmezler
Devamlı nerde saklıycam
Üstünde derken nasıl üstümde
Kanka yazık anana babana sal gönülleri rahat etsin giyme ne olacak
Benim onlar yüzünden hayatım kaydı herkese imreniyorum hayatımı hiç yaşayamadım bela gibiler üstümde hergun lanet ediyorum umrumda bile değil yakalanmama isteğim de dayak yememek için yaşım 20 benim gibi olan hiç yok banada yazık günah herseyden mahrum edildim
Kanka anan ve babanla olan ilişkin hakkında bir malumatım yok seni dövmeleri gerçekten üzücü ve kırıcı Bi durum sabır önemli umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun
Sence icimde kalmaması için gizli giymek mantıklı mı dayanamıyorum artık yaşıtlarıma çok imreniyorum
Ben sana senin gibi düşünerek fikir veremem kanka ben seni karım veya kızım olarak görerek fikir veririm o yüzden ben giydirmezdim giymemen de daha hayırlı bence herkes giysin boş ver Bi anlamı yok bu olayın
Ya herkes giysin ben giymiyim herkesin herşeyi vat herşeyi herkes bir yerde ben bir yerde ben insan değil miyim yeter ya
Herkes öyle diyo giydirmem karışırım ama herkes Bi yolunu bulup giyiyo kendimi canım gibi hissediyorum
Eteğin sana yakışıp birazda olsa ilgi çekmek mi istiyorsun
Yani giymek istiyorum iste seviyorum giyince kendimi daha mutlu huzurlu hissediyorum
Olur istek attım
Degil
Kuzende aynı mini mi
Trol mü hbk