Moda & Stil SPA resepsiyonistliği iş görüşmesi için nasıl giyinilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Öğrenci olduğum için 3-4 ay çalışacağım yani çok ciddi değil. Diğer görüşmelere tayt üzeri uzun kazakla/sweatshirtle gittim ama içime sinmedi. (Kotum ve uzun eteğim yok.) SPA resepsiyonistliği iş görüşmesi için nasıl giyinilir? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tugmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kumaş pantolon gömlek 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Fazla resmi değil mi bir masaj salonu için Yorumla tugmmm +1 yıl Nolcak ki sonuçta iş görüşmesi işini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor Yorumla Soran +1 yıl GYM görüşmeme yazdığım şekilde gitmiştim. Fizigimi öne çıkarmadım diye pişman oldum sonradan. O yüzden bu sefer buraya sorayım dedim. Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Bacaklar gözüksün canım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece mini var is için uygun eteğim olsa onu giyerdim Yorumla dagistan37 +1 yıl Sana bir tane hediye alalım Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok çok lazım olursa bulurum ben Yorumla dagistan37 +1 yıl 😇😇😇🥰 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geniş hiç mi kıyafetiniz yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Var da ne için? Nasıl giyindigimi yazdım zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kumaş pantolon gömlek
Fazla resmi değil mi bir masaj salonu için
Nolcak ki sonuçta iş görüşmesi işini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor
GYM görüşmeme yazdığım şekilde gitmiştim. Fizigimi öne çıkarmadım diye pişman oldum sonradan. O yüzden bu sefer buraya sorayım dedim.
Bacaklar gözüksün canım
Sadece mini var is için uygun eteğim olsa onu giyerdim
Sana bir tane hediye alalım
Gerek yok çok lazım olursa bulurum ben
😇😇😇🥰
Geniş hiç mi kıyafetiniz yok
Var da ne için? Nasıl giyindigimi yazdım zaten.